QUOTE(AJIRA @ 2015 10 09, 13:20)
del pinigu tai labai individualus klausimas, kiek kur eisit neaisku ir jeigu islaidausit tai ir daug isleisit, bet jus grynais ruosiates imti?
man irgi idomu butu kuo patogiausia is JFK i Kvinsa nusigauti, dar vis nesuradau laiko paziuret
Kazkiek grynu,zinoma,imsiu.o siaip ne,kortele
QUOTE(gile363 @ 2015 10 09, 13:47)
I Kvynsa, kaip ir i Viljamsburga, galima traukiniu arba taksi. Apie valanda traukiniu uztruks, su persedimu, priklauso kurioj vietoj, skiriasi linijos.
Del islaidu, tai man tokie klausimai keistoki... Jei parasysiu, kad 1000 usd dienai, tai tiek ir imsit?

O tiek tikrai reikes, jei dviese eisit i Michelin zvaigzduciu restorana, pries tai - kokteiliu ar sampano su vaizdu i Manhetena, po to i kluba.
Nepamirskit, kad prie bet kokios saskaitos dar tiretumet palikti apie 20 proc. arbatpinigiu.
O man keistas atsakymas!manau jei eiciau i Michellin restoranus ir kasdien po klubus tai net neklausciau kiek +-imti

Del uber aciu uz patarima,girdejus apie ji,reikes appsa atsisiusti

Dar norejau paklausti,gal galit kas parasyti kas jau buve/gyvena(o) NY,kokias vietas butina aplankyti?galit be paaiskinimu,tiesiog vietas.buciau labai dekinga!
When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down happy. They told me I didnt understand the assignment, and I told them they didnt understand life.
― John Lennon