Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Man irgi domina pinigu klausimas,kiek zmogui mazdaug pasiimti? g.gif jei noresis ir vakare kazkur iseiti pasizmoneti(tarkim NY) g.gif
Ir kaip patogiausia is JFK iki Wiliamsburg nusigauti,ar labai brangus taxi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle.: 07 spalio 2015 - 20:16
QUOTE(Belle. @ 2015 10 07, 21:15)
Man irgi domina pinigu klausimas,kiek zmogui mazdaug pasiimti? g.gif jei noresis ir vakare kazkur iseiti pasizmoneti(tarkim NY) g.gif
Ir kaip patogiausia is JFK iki Wiliamsburg nusigauti,ar labai brangus taxi?

del pinigu tai labai individualus klausimas, kiek kur eisit neaisku ir jeigu islaidausit tai ir daug isleisit, bet jus grynais ruosiates imti?
man irgi idomu butu kuo patogiausia is JFK i Kvinsa nusigauti, dar vis nesuradau laiko paziuret bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 09, 12:20)
del pinigu tai labai individualus klausimas, kiek kur eisit neaisku ir jeigu islaidausit tai ir daug isleisit, bet jus grynais ruosiates imti?
man irgi idomu butu kuo patogiausia is JFK i Kvinsa nusigauti, dar vis nesuradau laiko paziuret bigsmile.gif

I Kvynsa, kaip ir i Viljamsburga, galima traukiniu arba taksi. Apie valanda traukiniu uztruks, su persedimu, priklauso kurioj vietoj, skiriasi linijos.
Taksi man labiausiai patinka Uber, galima i ismanuji appsa atsisiusti. Tada ivedat keliones tiksla, o appsas preliminaria kaina apskaiciuoja. Jis susietas su kreditine, tai tiesiogiai nuskaiciuoja pinigus ir el. pastu atsiuncia saskaita.

Del islaidu, tai man tokie klausimai keistoki... Jei parasysiu, kad 1000 usd dienai, tai tiek ir imsit? lotuliukas.gif O tiek tikrai reikes, jei dviese eisit i Michelin zvaigzduciu restorana, pries tai - kokteiliu ar sampano su vaizdu i Manhetena, po to i kluba. smile.gif

Nepamirskit, kad prie bet kokios saskaitos dar tiretumet palikti apie 20 proc. arbatpinigiu.

Atsakyti
Merginos, užduosiu gal keistą klausimą, ar aš ne taip suprantu? g.gif Jei kažkada pildėm kažkokią "atseit" anketą (net nežinau, ar ten orficialus interneto puslapis buvo bent jau doh.gif lotuliukas.gif ) laimėti "žalią kortą", ar dėl to gali neįleisti į JAV? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2015 10 09, 14:47)
I Kvynsa, kaip ir i Viljamsburga, galima traukiniu arba taksi. Apie valanda traukiniu uztruks, su persedimu, priklauso kurioj vietoj, skiriasi linijos.
Taksi man labiausiai patinka Uber, galima i ismanuji appsa atsisiusti. Tada ivedat keliones tiksla, o appsas preliminaria kaina apskaiciuoja. Jis susietas su kreditine, tai tiesiogiai nuskaiciuoja pinigus ir el. pastu atsiuncia saskaita

Taip taksi visada patogiausia, idomu kiek mazdaug kainuotu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vas@rė @ 2015 10 09, 08:29)
Merginos, užduosiu gal keistą klausimą, ar aš ne taip suprantu?  g.gif  Jei kažkada pildėm kažkokią "atseit" anketą (net nežinau, ar ten orficialus interneto puslapis buvo bent jau  doh.gif  lotuliukas.gif  ) laimėti "žalią kortą", ar dėl to gali neįleisti į JAV?  g.gif

Ne, tai nesusije dalykai.
Papildyta:
Del taksi - tai ir as rekomenduoju Uber didesniuose miestuose. Gerokai pigiau nei paprastas taksi. Palyginimui, mano vyras is namu i oro uosta, kad taksi nuvaziuot moka apie $85 su arbatpinigiais (25 mylios), su Uber apie $35-40. Lyft dar yra ju kompetitorius, tuo paciu principu veikia.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 10 09, 18:09)
Ne, tai nesusije dalykai.
Papildyta:
Del taksi - tai ir as rekomenduoju Uber didesniuose miestuose. Gerokai pigiau nei paprastas taksi. Palyginimui, mano vyras is namu i oro uosta, kad taksi nuvaziuot moka apie $85 su arbatpinigiais (25 mylios), su Uber apie $35-40. Lyft dar yra ju kompetitorius, tuo paciu principu veikia.

Oho koks skirtumas kainoj, dekui kad apsvietet 4u.gif
Atsakyti
Nebepamenu iš temų, o paieška nerado - ar kas nors keliavote su kemperiu? Kokioje agentūroje radote geriausią pasiūlymą?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 09, 13:20)

Kazkiek grynu,zinoma,imsiu.o siaip ne,kortele wink.gif

QUOTE(gile363 @ 2015 10 09, 13:47)

Del islaidu, tai man tokie klausimai keistoki... Jei parasysiu, kad 1000 usd dienai, tai tiek ir imsit?  lotuliukas.gif O tiek tikrai reikes, jei dviese eisit i Michelin zvaigzduciu restorana, pries tai - kokteiliu ar sampano su vaizdu i Manhetena, po to i kluba.  smile.gif

Nepamirskit, kad prie bet kokios saskaitos dar tiretumet palikti apie 20 proc. arbatpinigiu.

O man keistas atsakymas!manau jei eiciau i Michellin restoranus ir kasdien po klubus tai net neklausciau kiek +-imti wink.gif
Del uber aciu uz patarima,girdejus apie ji,reikes appsa atsisiusti wink.gif
Dar norejau paklausti,gal galit kas parasyti kas jau buve/gyvena(o) NY,kokias vietas butina aplankyti?galit be paaiskinimu,tiesiog vietas.buciau labai dekinga!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle.: 09 spalio 2015 - 19:52
Sveiki 4u.gif

Planuojame kelione i Jav kovo menesi. Galvojame prijungti ir Karibus. Gal kas esate pirke paskutines minutes kelione per agentura nuvyke jau i pacia USA? Gal rekomenduotumete agenturas LA? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Neringike @ 2015 10 14, 09:59)
Sveiki  4u.gif

Planuojame kelione i Jav kovo menesi. Galvojame prijungti ir Karibus. Gal kas esate pirke paskutines minutes kelione per agentura nuvyke jau i pacia USA? Gal rekomenduotumete agenturas LA?  4u.gif

Sveika, mes irgi vykstame kovo mėnesį. Į kurią JAV pusę skrendate?
Atsakyti
Gal kas skrenda į Las Vegas gruodžio arba sausio mėneį? 4u.gif
Atsakyti