Aš džiovintų nebeturiu, o marinuotų sočiai. MB ir žvejys, ir grybautojas - jam nors žvejyba liko... o man Atostogos baigėsi, o aš tik kelias lepšes liepos vidury pas draugę prie namų radau... Kad ir lyja, bet Kaune tai krapija, iki grybų lietaus toli....
Kuri turtinga lietumi?Deprsija ne tas žodis.Manasis pagavo šamą 27 kg,vaikšto užsipatenkinęs,o man nusižudyt norisi...Grybo kvapo noriu,kai imi baravyką ir jį įkvėpi....Kažkokia nesąmonė šiemet
To šamo galva svėrė kokius 7 kg ,šiaip labai skani,balta mėsa,nė kaulelio ir neriebus,kaip nekaista.Prašom į svečius,trauksiu iš šaldiklio Pas mus nė lašo...Na,nors kelias val palynotų,pakraščius miško dar rūkai padrėkintų,galgi vienas-kitas išlįstų pasidairyt.Bet Jonavoje kaip užkeikta(:...
To šamo galva svėrė kokius 7 kg ,šiaip labai skani,balta mėsa,nė kaulelio ir neriebus,kaip nekaista.Prašom į svečius,trauksiu iš šaldiklio
Pas mus nė lašo...Na,nors kelias val palynotų,pakraščius miško dar rūkai padrėkintų,galgi vienas-kitas išlįstų pasidairyt.Bet Jonavoje kaip užkeikta(:...
Sveikos gyvos, pas mus pila lietutis kaip is kibiro, nakti ir neblogai lijo Aisku, svente vaikams sugadinta, bet mano sirdis dziugauja Jei musu tarpe yra pedagogiu, tai su jusu svente Bukit kantrios, geros, supratingos ir mylimos vaiku