Nulėkiau, nieko gero, miškas braška, dulka, baisu
QUOTE(Teoleda @ 2015 08 03, 16:10)
Ech,pavėlavome truputį,bet visviena dideliausi sveikinimai
.Tai kiek suprantu,medaus mėnuo tėviškės miškuose
.Bandysiu dar rytoj palėkti,o gal kas pasikeitė...Šeštadienį normaliai šlapia buvo,bet kai tokie karščiai šiomis dienomis
...
ačiū labai, beveik taip ir gaunasi,nekeliausim, o man ir miškuos gerai
QUOTE(ErikaN @ 2015 08 03, 16:29)
Lerikyte, dar kartą šilčiausi sveikinimai
Nežinau, mergai, važiuot šiandien į Bedančius po darbo ar ne, nes galvoju, kad po to tai jau tikrai nebus ko važiuoti, kad užkepins tai užkepins. Nu, išlindo savaitgalis geras prie jūros nulėkti, kad tik nepasikeistų ta prognozė
Nežinau, mergai, važiuot šiandien į Bedančius po darbo ar ne, nes galvoju, kad po to tai jau tikrai nebus ko važiuoti, kad užkepins tai užkepins. Nu, išlindo savaitgalis geras prie jūros nulėkti, kad tik nepasikeistų ta prognozė
ačiū labai labai
QUOTE(ErikaN @ 2015 08 04, 07:14)
Bet tai toj FB grupėj tai, regis, ohoho!!! Tik kelia baravykus, raudonikius. Nu reiks jau susikaupt kada - nors man daug nereikia, aš tik tų rudmėsių norius
pripešėm dvi pintines baravykų. Žmonės negrybauja, baravykai prie kelio baisiniai
gali rasti net mėgėjai
beprotiškai sausa, iškeps jie tuoj vargšai..
Sveikos gyvos
Vakar po darbo nulėkiau į mišką. Grybų milijonas: baravykų, raudonikių, lepšių, bet nėra ko imti
Išvirtę, jau beveik supuvę. Pridygę daug skroblinių, atrodo mažiukai, bet paėmus pasenę neužaugę, kotai kieti, o apačios pajuodę. Žodžiu pavėluota kokias 4- 5 dienas tai tikrai. Tai tokia ataskaita
*****,kaip apmaudu
...Bet tai kaip jie iš "asfalto"prasimušė???Aš prieš savaitę kai nieko doro neradau ir sausuma nereali jau tuomet buvo,išsiploviau mašiniuką ir sakiau be rimto kelių dienų lietaus miškan nosies nekišiu.O dabar spirgu ir ėdu save-reikėja gal po poros dienų dar visgi apsižvalgyt....bet šaukštai po pietų
užvakar buvom, valgėm baravykienę. Bet naujų nematyt, išsausėję viskas
QUOTE(ErikaN @ 2015 08 11, 08:14)
Sveikos gyvos
Vakar po darbo nulėkiau į mišką. Grybų milijonas: baravykų, raudonikių, lepšių, bet nėra ko imti
Išvirtę, jau beveik supuvę. Pridygę daug skroblinių, atrodo mažiukai, bet paėmus pasenę neužaugę, kotai kieti, o apačios pajuodę. Žodžiu pavėluota kokias 4- 5 dienas tai tikrai. Tai tokia ataskaita 
Keista tyla forume...Niekas nesipiktina,nesigiria,nediskutuoja,dygs dar baravykai,ar jau nebe,lis ar jau uždžūvome gatavai.
O gal kuri bandote laimę?Aš tenoriu garsiai ir nešvankiai keiktis.Šiąnakt MB taip knarkė,kad galvojau paaukosiu jį Dievams ir prašysiu lietaus,nei dykai nudobsiu
...O gal tiems lietaus Dievams gaidžio kraujo pakaktų?
Ne,rimtai rauna stogą,kaip grybauti noriuuuuuuuuuuuuuuuu