Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

QUOTE(Gadiga @ 2006 12 28, 10:10)
1) o man tebuvo smalsu apie kitu saliu vyrus, kuo jie kitokie negu lietuviai.

2) Laimingai galima buti tiek su lietuviu, tiek su turku, tiek su arabu, bet ko tai labai mazai tu laimingu istoriju.

3)Bent jau mano pazystamu rate ne viena ir ne dvi su jais gyveno, seima kure, ir viskas suniui ant uodegos. Liko iskaudintos, apgautos!

1) Dėmesingesni.

2) Niekas laimės viešai neafišuoja, nes paskui ta laimė greit ir išgaruoja (čia bet kam taikyta, taip pat ir liet+liet)

3) O tavo pažįstamų rate su lietuviais draugavusioms visoms laimingai pasibaigė g.gif Pavyzdžiui, mano draugė turėjo jau 3 lietuvius ir visi žiauriai nuvylė g.gif Tai kaip čia suprast..
Papildyta:
QUOTE(astulkinas @ 2006 12 28, 10:30)
diedas yra diedas ir viskas tuom pasakyta.

thumbup.gif Štai kur teisybė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 28, 10:10)
Laimingai galima buti tiek su lietuviu, tiek su turku, tiek su arabu, bet ko tai labai mazai tu laimingu istoriju. Bent jau mano pazystamu rate ne viena ir ne dvi su jais gyveno, seima kure, ir viskas suniui ant uodegos. Liko iskaudintos, apgautos!

Kodel iskart taip konkretizuoji, juk iskaudintos liko daugiau turbut nei puse lituvaiciu iskaudintos lietuviu vyru, as ne isimtis, ir taip pat mano draugiu ne viena schmoll.gif
taip kad manau (kaip astulkinas sake) diedas yra diedaso kokios tautybes juk nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 28, 11:36)
1) Niekas laimės viešai neafišuoja, nes paskui ta laimė greit ir išgaruoja (čia bet kam taikyta, taip pat ir liet+liet)

2) O tavo pažįstamų rate su lietuviais draugavusioms visoms laimingai pasibaigė g.gif Pavyzdžiui, mano draugė turėjo jau 3 lietuvius ir visi žiauriai nuvylė g.gif Tai kaip čia suprast..

1. As siand laiminga ir dziaugiuosi, bet nesiafisuoju, jei ryt bus blogai, tai ryt ir verksiu!
2. Visko visur buna, bet nevisada kalti tik vyrai.

Gana merginos, jau jus matau nuo manes pavargot hihihi.gif Pailsekit, gana pykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 28 gruodžio 2006 - 12:59
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 28, 12:55)
2. Visko visur buna, bet nevisada kalti tik vyrai.

siaip kiek zinau dazniausiai buna abi puses kaltos, bet buna ir issimciu, arba vyras, arba moteris...
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 28, 12:10)
Merginos, jau stebinat mane blink.gif Ar as sakiau, kad dauguma jusu laimingai istekejusios? schmoll.gif Ar as jus smerkiau? schmoll.gif Ar gi as cia pradejau izeidineti? schmoll.gif Leliux pati pirma mane puole... o man tebuvo smalsu apie kitu saliu vyrus, kuo jie kitokie negu lietuviai. Ne rasiste as ir ne nacionaliste, bet man asmenisaki tautu misraine neteigiamas dalykas (bet nesakiau ir kad nneigiamas!)
Cia radau ir be sios temos kur pasisakyti, nes mama viena mane augino. Taigis, as galiu is vaiko pozicijos sakyti, kaip jauciasi augdamas be tevo. Ir kad man cia neaktualu, tai laaaaabai jau klystat doh.gif

Laimingai galima buti tiek su lietuviu, tiek su turku, tiek su arabu, bet ko tai labai mazai tu laimingu istoriju. Bent jau mano pazystamu rate ne viena ir ne dvi su jais gyveno, seima kure, ir viskas suniui ant uodegos. Liko iskaudintos, apgautos!

O pas daktariuka pasiuliau del to, kad puole kaip suva blink.gif Issigandau, kad dar ikas, o jei pasiutlige blink.gif Sakes tada lotuliukas.gif

nu bet tu ir toliau kurstai konflikta....
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2006 12 28, 13:33)
nu bet tu ir toliau kurstai konflikta....

lotuliukas.gif
ji tuom gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 12 28, 12:49)
lotuliukas.gif
ji tuom gyvena lotuliukas.gif
Nu va, as noriu nutraukt konflikta, o pacios kad pilat alyva i ugni doh.gif Rena, aciu, grazus komentarai mirksiukas.gif Gerai, kad taip puikiai mane pazysti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gadiga: 28 gruodžio 2006 - 14:10
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 28, 13:59)
Nu va, as noriu nutraukt konflikta, o pacios kad pilat alyva i ugni doh.gif Rena, aciu, grazus komentarai mirksiukas.gif Gerai, kad taip puikiai mane pazysti lotuliukas.gif

ai man cia lb linksma yahoo.gif smagu skaityti sia temele, kazkaip sypsena iskart atsiranda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2006 12 28, 14:59)
Nu va, as noriu nutraukt konflikta, o pacios kad pilat alyva i ugni doh.gif

blink.gif ta kuri labai taikiai nusiteikus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 12 28, 15:02)
blink.gif ta kuri labai taikiai nusiteikus  doh.gif

nu tai gal jau paspauskit rankas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 28 gruodžio 2006 - 15:11
QUOTE(rena @ 2006 12 28, 14:10)
nu tai gal jau paspauskit rankas
Pas mus sako "duok durniui kelia", tad spaudziu desine ir pasitraukiu 4u.gif Ate mirksiukas.gif
Atsakyti
arividerci. buk laiminga !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 28 gruodžio 2006 - 16:05