Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

Tai tavo Agne Pagne vaiks angliuks?tai gauni už vaiką iš ten?kokia tai buvo ligoninė?
man tai ketvirtam mėnesi pasakė kad aš nenėščia,o 5tame apsinieštavau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžita @ 2006 12 30, 22:43)
Tai tavo Agne Pagne vaiks angliuks?tai gauni už vaiką iš ten?kokia tai buvo ligoninė?
man tai ketvirtam mėnesi pasakė kad aš nenėščia,o 5tame apsinieštavau nestuke.gif

Mano vaikas ne angliuks, nes jau nebegauna taip lengvai pilietybes UK gime vaikai, anksciau gaudavo. Gavom pinigus pusmeti, pora menesiu po 140 svaru per savaite, po to po simta svaru per savaite 4 menesius. Po to gavom vienkartine pasalpa. Kai jis gime, dar nebuvom ES, tai man viskas buvo sudetingiau su pasalpomis, dabar sesei viskas paprasciau, nes jos vaikas gime 2005 m. susirinkau ir LT pasalpas, nes grizau Kaledoms kai sunui buvo tik 2,5 men. Tai spejau vienkartine gauti ir susitvarkiau menesines pasalpas. O kai sunui buvo 10 men. grizom namo.

O tavo dukryte ten gime? Jei taip, tai kurio ligoninej? Ar sunku buvo su nestumu svetimoje salyje, ar buvo psixologiskai?
Atsakyti
ne,aš pasiėmiau dekretines ir gryžau namo likus 2 mėn iki gimdymo.o ten eidavau exoskopijai ir kraujo tyrimams į vaičiapilio ligoninę,kur tik babajai ir lietuviai
Atsakyti
Klausykit, o jums žodis "babajus" yra normalus ir neįžeidžiantis? g.gif Nes man šis žodis skamba kaip įžeidimas, tas pats, kas sakytumėt "juodašiknis" "čiurka" "čiurbanas" ar pan.
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 31, 18:49)
Klausykit, o jums žodis "babajus" yra normalus ir neįžeidžiantis? g.gif Nes man šis žodis skamba kaip įžeidimas, tas pats, kas sakytumėt "juodašiknis" "čiurka" "čiurbanas" ar pan.

iš idėjos tai nėra grožio apibudinimas ax.gif ,nu bet kaip juos ivardint.aš savo draugo indo nevadinu babajum.jie mums ir turi pavadinumų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiordžita @ 2006 12 31, 18:10)
iš idėjos tai nėra grožio apibudinimas ax.gif ,nu bet kaip juos ivardint.aš savo draugo indo nevadinu babajum.jie mums ir turi pavadinumų cool.gif

Kokių ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 31, 20:12)

nu tai mes juos vadiname arba babajais arba indusais. Na nera jau labai cia koks grazus ju ivardijimas, bet nematau as tame ir nieko blogo. Jei jis paplito tarp didziulio lietuviu burio, reiskias jis normal. Mes pvz. negrus vadiname grokai graziau- juodziais, o teko girdeti, kad Newcastle juos vadina velniais smile.gif Tiesa sakant, visus indus ir panasiai as daugiau babajais vadinu, nes nelabai skiriu, kurie is Indijos, kurie is Bangladeso, o kurie is Pakistano. Is esmes as pies bet kokias pravardes, bet na tiesiog mes juos taip ivardijam ir tiek. Be jokios pasaipos, be jokio pykcio.
Papildyta:
QUOTE(Džiordžita @ 2006 12 31, 19:48)
ne,aš pasiėmiau dekretines ir gryžau namo likus 2 mėn iki gimdymo.o ten eidavau exoskopijai ir kraujo tyrimams į vaičiapilio ligoninę,kur tik babajai ir lietuviai

zinau ta rajona, mes ten i turgu uzsukdavom pakeliui namo arba eidavom i Brick lane. O man echoskopija darydavo GP Forest gate. O gimdziau New Ham ligonineje Plaistow. Noreciau perspeti visas lietuvaites, kad toji ligonine labai pavojinga, ten daug vaikuciu mamos praranda. Mano sesuo gimde Whips cross ligonine Leytone, o daug lietuvaiciu giria Homertone ligonine netoli Hackney.

O kokioje ligonineje tu gimdei LT? Ar likai patenkinta? Ar nekankina taves UK ilgesys?
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 31, 18:49)

biggrin.gif tai nereikia to babajaus vadint taip tiesiai jam i akis ir jis neisizeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2006 12 31, 17:49)

as manau visi kitataucius, kaip nors pravardziuoja, o lietuviai ne isimtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 04, 16:44)
as manau visi kitataucius, kaip nors pravardziuoja, o lietuviai ne isimtis smile.gif

Nu taip. Pvz. ukrainieciai mus vadina labusais. O visi kiti mano, kad mes vis dar esame rusai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 01 05, 10:53)
Nu taip. Pvz. ukrainieciai mus vadina labusais. O visi kiti mano, kad mes vis dar esame rusai  unsure.gif

aha drinks_cheers.gif supratimas toks, kad esam rusijos provincija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 01 05, 09:53)
Nu taip. Pvz. ukrainieciai mus vadina labusais. O visi kiti mano, kad mes vis dar esame rusai  unsure.gif

QUOTE(leliux @ 2007 01 05, 12:26)
aha  drinks_cheers.gif supratimas toks, kad esam rusijos provincija  doh.gif

jo, jau kaip mane nervina, kai sakau is LT, o jie tai rusai doh.gif
pvz. mano pusbrolis islenkijos, tai pastoviai mane ruske vadindavo doh.gif ir kiek bandziau as jam ikalti i galva, kad esu LIETUVE doh.gif tik nezinau ar jam dasilo smile.gif
Atsakyti