QUOTE(M & G @ 2006 12 31, 20:12)
Kokių
nu tai mes juos vadiname arba babajais arba indusais. Na nera jau labai cia koks grazus ju ivardijimas, bet nematau as tame ir nieko blogo. Jei jis paplito tarp didziulio lietuviu burio, reiskias jis normal. Mes pvz. negrus vadiname grokai graziau- juodziais, o teko girdeti, kad Newcastle juos vadina velniais

Tiesa sakant, visus indus ir panasiai as daugiau babajais vadinu, nes nelabai skiriu, kurie is Indijos, kurie is Bangladeso, o kurie is Pakistano. Is esmes as pies bet kokias pravardes, bet na tiesiog mes juos taip ivardijam ir tiek. Be jokios pasaipos, be jokio pykcio.
Papildyta:
QUOTE(Džiordžita @ 2006 12 31, 19:48)
ne,aš pasiėmiau dekretines ir gryžau namo likus 2 mėn iki gimdymo.o ten eidavau exoskopijai ir kraujo tyrimams į vaičiapilio ligoninę,kur tik babajai ir lietuviai
zinau ta rajona, mes ten i turgu uzsukdavom pakeliui namo arba eidavom i Brick lane. O man echoskopija darydavo GP Forest gate. O gimdziau New Ham ligonineje Plaistow. Noreciau perspeti visas lietuvaites, kad toji ligonine labai pavojinga, ten daug vaikuciu mamos praranda. Mano sesuo gimde Whips cross ligonine Leytone, o daug lietuvaiciu giria Homertone ligonine netoli Hackney.
O kokioje ligonineje tu gimdei LT? Ar likai patenkinta? Ar nekankina taves UK ilgesys?