Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

[quote=sayonara2,2007 07 11, 17:55]
Sveikutes 4u.gif Noreciau jusu pasiteirauti,esu nestuke.gif .su teveliu rysius palaikom ir manau,ruosiuosi gimdyti LT,o draugas turkas,tik nzn,nuo ko reikes pradeti tvarkant maziaus gimimo liudijima?kaip supratau tai reikia tevelio kad butu salia tvarkant visus siuos dokumentus ar ne g.gif ?gal galetu atsiliept yra tureje panasu atveji,tai noreciau pagalbos,esu netekejusi.Is anksto dekoju aciuks.gif aciuks.gif
[/quot
jis turkas- tai tikriausiai musulmonas. pati turiu dukryte su musulmonu, įrašėm jo pavardę į gimimo liudyjimą, o dabar pykčiai muštynės prasidėjo.o pavardės išimti iš liudyjimo nebeišeina. dabar negaliu i lt gryžti. neregistruok jo.tikiuos kad jums viskas gerai bus, bet labai jau retai tie užsieniečiai savo vaikeliais ir mamytėm rūpinasi.neprisidaryk sau bereikalingų rūpesčių.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shater @ 2007 07 12, 18:31)
Siknon tokius tetukus,kurie nenori savo vaikiuku,nesvarbu tautybe.

pritariu 100procentų biggrin.gif clap_1.gif
Atsakyti
rinkites preke lietuviska!Rinkites vyra lietuviska, kad ir su mazesniu!Nes tai bus sveikiau musu skrandziams, nervams ir sveikatai!
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 06, 08:53)
rinkites preke lietuviska!Rinkites vyra lietuviska, kad ir su mazesniu!Nes tai bus sveikiau musu skrandziams, nervams ir sveikatai!

kas čia per nesąmonė doh.gif ar pagal dydį renkamės???? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 06, 19:56)
kas čia per nesąmonė  doh.gif  ar pagal dydį renkamės????  unsure.gif

Kadangi su viesulu matyt merginos uzsibuna tik todel, kad pas ji dar galima rinktis pagal dydi, tai jis mano, kad niekas nera taip svarbu, kaip tas vienintelis kriterijus, tai jis taip ir teigia. Kai ji merginos ims rinktis pagal prota (o tai prilygtu stebuklui), tada galbut savo nuomone apie vertinimo kriterijus jis pakeis.

Beje, o kame yra`statistika, kad skirtingu geofondu atstovai turi skirtingus anatominius duomenis?
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 08 06, 18:41)
Kadangi su viesulu matyt merginos uzsibuna tik todel, kad pas ji dar galima rinktis pagal dydi, tai jis mano, kad niekas nera taip svarbu, kaip tas vienintelis kriterijus, tai jis taip ir teigia. Kai ji merginos ims rinktis pagal prota (o tai prilygtu stebuklui), tada galbut savo nuomone apie vertinimo kriterijus jis pakeis.

Beje, o kame yra`statistika, kad skirtingu geofondu atstovai turi skirtingus anatominius duomenis?

tai jau tikrai,visur ir visokių yra doh.gif kai pradedi draugauti, taigi nenurengi pažiūrėti,ką jis ten turi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 08 06, 21:06)
tai jau tikrai,visur ir visokių yra  doh.gif  kai pradedi draugauti, taigi nenurengi pažiūrėti,ką jis ten turi.  doh.gif

tongue.gif nenurengi, bet gali kitaip suzinot biggrin.gif bet ir siaip, sakykit ka norit... jei butu taip, nu gi visaip pasitaiko, kad zmogus turi problemu ir ten pas ji jau laaabai maziukas. anskciau ar veliau poroj atsiras problemu del to,. nes kaip bebutu sexas yra vienas is gyvenimo dalyku, kurio neisvengsi... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Perskaiciau viska ka prirasiusios esate...ziuriu kad mano istorija labai panasi i jusiskes...
Mano ex-vyras yra irakietis. Kartu isgyvenome apie 5 metus; susilaukeme vaikucio...o viena diena (suneliui buvo tik 5 menesiukai) susirinkau daiktus ir su suneliu gryzome i Lietuva (vyras tuo metu "ilsejosi" pas savo meiluze). Pasiseke man kad sunelis gavo mano pilietybe, nes jei butu gaves tevo - viskas butu pasibaige daug liudniau...Tik reikejo istverti ta laika kol buvo sutvarkyti sunaus dokumentai ir apsimetineti pries vyra tarsi viskas gerai butu...o is tiesu...tai norejosi ji plikomis rankomis pasmaugti uz visas nieksybes, pazeminimus ir nervu tampima... gun_bandana.gif box.gif bicycle.gif Kol dar buvome tik kartu (neturejome vaikucio) viskas buvo gerai. Buvome normali pora su laimes ir pykcio akimirkomis...tiesiog kaip ir visos kitos seimos. Taciau vaikuciui gimus - jis labai pasikeite...pasijuto visisku AS...radikaliai pasikeite jo elgesys su manimi...
Esu jau issamiau pasakojusi savo istorija tik ne sioje temoje. Taciau nesu tikra ar yra islikusi. g.gif Taigi jei turite klausimu - galite klausti...
Dabar jau greitai bus 6 menesiai kaip gyvename su suneliu toli nuo jo...ir is tiesu laikas gydo zaizdas. Tvarkausi savo ir sunaus gyvenima, o jis - jau tik kaip kazkoks baisus sapnas...grimzda vis labiau i praeiti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsima @ 2007 08 15, 12:09)
Sveikos merginos,
Perskaiciau viska ka prirasiusios esate...ziuriu kad mano istorija labai panasi i jusiskes...
Mano ex-vyras yra irakietis. Kartu isgyvenome apie 5 metus; susilaukeme vaikucio...o viena diena (suneliui buvo tik 5 menesiukai) susirinkau daiktus ir su suneliu gryzome i Lietuva (vyras tuo metu "ilsejosi" pas savo meiluze). Pasiseke man kad sunelis gavo mano pilietybe, nes jei butu gaves tevo - viskas butu pasibaige daug liudniau...Tik reikejo istverti ta laika kol buvo sutvarkyti sunaus dokumentai ir apsimetineti pries vyra tarsi viskas gerai butu...o is tiesu...tai norejosi ji plikomis rankomis pasmaugti uz visas nieksybes, pazeminimus ir nervu tampima... gun_bandana.gif  box.gif  bicycle.gif Kol dar buvome tik kartu (neturejome vaikucio) viskas buvo gerai. Buvome normali pora su laimes ir pykcio akimirkomis...tiesiog kaip ir visos kitos seimos. Taciau vaikuciui gimus - jis labai pasikeite...pasijuto visisku AS...radikaliai pasikeite jo elgesys su manimi...
Esu jau issamiau pasakojusi savo istorija tik ne sioje temoje. Taciau nesu tikra ar yra islikusi. g.gif  Taigi jei turite klausimu - galite klausti...
Dabar jau greitai bus 6 menesiai kaip gyvename su suneliu toli nuo jo...ir is tiesu laikas gydo zaizdas. Tvarkausi savo ir sunaus gyvenima, o jis - jau tik kaip kazkoks baisus sapnas...grimzda vis labiau i praeiti... smile.gif

Oi kaip džiaugiuos už jus thumbup.gif Šaunuolė , kad nepabijojai dėl savęs ir vaikiuko ateities padarei kaip turi būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alsima @ 2007 08 15, 13:09)
Sveikos merginos,
Mano ex-vyras yra irakietis. Kartu isgyvenome apie 5 metus; susilaukeme vaikucio...o viena diena (suneliui buvo tik 5 menesiukai) susirinkau daiktus ir su suneliu gryzome i Lietuva (vyras tuo metu "ilsejosi" pas savo meiluze). Pasiseke man kad sunelis gavo mano pilietybe, nes jei butu gaves tevo - viskas butu pasibaige daug liudniau...Tik reikejo istverti ta laika kol buvo sutvarkyti sunaus dokumentai ir apsimetineti pries vyra tarsi viskas gerai butu...o is tiesu...tai norejosi ji plikomis rankomis pasmaugti uz visas nieksybes, pazeminimus ir nervu tampima... gun_bandana.gif  box.gif  bicycle.gif Kol dar buvome tik kartu (neturejome vaikucio) viskas buvo gerai. Buvome normali pora su laimes ir pykcio akimirkomis...tiesiog kaip ir visos kitos seimos. Taciau vaikuciui gimus - jis labai pasikeite...pasijuto visisku AS...radikaliai pasikeite jo elgesys su manimi...
Esu jau issamiau pasakojusi savo istorija tik ne sioje temoje. Taciau nesu tikra ar yra islikusi. g.gif  Taigi jei turite klausimu - galite klausti...

Sveika,

Na ir smagu, kad dar viena istorija baigesi gerai. Pasimirs ir tas baisaus sapno herojus, gal tik karts nuo karto ji primins musu krastuose bestudijuojantys vaikinai is tu krastu. Bet tai bus tik laikinas sirdeles suvirpejimas ir pasimirs ta pacia akimirka. Sekmiuko kuo didziausio 4u.gif

Beje, mergiciukes, man tai apima pasitenkinimo jausmas, kai as pagalvoju, kad musu vaikai uzauge oi kaip virpins mergaiciu sirdeles savo egzotiskumu lotuliukas.gif
yess.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnePagne @ 2007 08 15, 20:59)
Sveika,

Na ir smagu, kad dar viena istorija baigesi gerai. Pasimirs ir tas baisaus sapno herojus, gal tik karts nuo karto ji primins musu krastuose bestudijuojantys vaikinai is tu krastu. Bet tai bus tik laikinas sirdeles suvirpejimas ir pasimirs ta pacia akimirka. Sekmiuko kuo didziausio  4u.gif

Beje, mergiciukes, man tai apima pasitenkinimo jausmas, kai as pagalvoju, kad musu vaikai uzauge oi kaip virpins mergaiciu sirdeles savo egzotiskumu  lotuliukas.gif
yess.gif  hihihi.gif

Aciu mergaites uz palaikyma. As ne akimirkai nesigailiu kad isvaziavau. mirksiukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(AgnePagne @ 2007 08 15, 21:59)
Beje, mergiciukes, man tai apima pasitenkinimo jausmas, kai as pagalvoju, kad musu vaikai uzauge oi kaip virpins mergaiciu sirdeles savo egzotiskumu  lotuliukas.gif
yess.gif  hihihi.gif

O mano dukryte savo egzotiskumu kutens berniuku galveles tongue.gif .
Beje, tetis taip pat irakietis cool.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mamukas): 31 rugpjūčio 2007 - 21:37
Norėčiau pasiteirauti, ar nei viena iš jūsų nesikreipėte į teismą tėvystės (kai vaiko tėvas - kitos valstybės pilietis) nustatymui?? Ar nemanote, kad verta??

Iš pradžių aš abejojau, ar verta, ar neprisidarysiu papildomų problemų su tuo atrastu tėtuku, bet paskutiniu metu susidūriau su problema, kai tėvas į gimimo liudijimą neįrašytas, bet teismo keliu nenustatyta, kad jis nežinomas - tada negali prašyti jokių socialinių pašalpų ir kompensacijų. Taigi, į teismą verta kreiptis ne vien dėl to, kad tą tėvą nustatytų, o bent jau dėl to, kad jo nerastų ir tai patvirtintų. Galimybė, kad LT teismas ieškos to užsieniečio tėčio lb maža, kad jį ras - dar mažesnė, taigi, gal ir verta kreiptis į teismą g.gif
Atsakyti