Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su tėtukais užsieniečiais

dekui jums labai wink.gif gi turiu stengtis del vaikucio nepalusti ax.gif jezau kaip as jo laukiu, nemoku net apsakyti bigsmile.gif
tik siek tiek baisoka, nes daktare pagazdino, kad gresiantis prieslaikinis gimdimas.. ir placenta labai labai zemai.. tai saugausi dabar unsure.gif
o mazylis laikosi gerai wub.gif ir tikriausiai bus berniukas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 03 24, 21:07)
tik siek tiek baisoka, nes daktare pagazdino, kad gresiantis prieslaikinis gimdimas.. ir placenta labai labai zemai.. tai saugausi dabar  unsure.gif
o mazylis laikosi gerai  wub.gif  ir tikriausiai bus berniukas  cool.gif

unsure.gif saugok save, lepink, gulinek, valgyk ir dziaukis ramybe bigsmile.gif
tikekimes, viskas tavo mazajam nuomininkui bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 03 14, 17:28)
Aciu diinka. O kad pana su vaiku privalumas sakau todel,kad maniskis iki manes ieskojo vienisos mamytes,o i mano atsakyma kodel butent tokios jis atsake, kad nuo moters kuri augina vaikus dvelkia ramybe,meile,pastovumu,svelnumu ir t.t.t O juokaudamas pasake myliu vaikus kuriu mamos grazios.Ir cia ne jo vieno tokia nuomone,taip galvoja kiekvienas normalus vyras. O jei jam butu kliutis mano vaikas tai kam jis isvis tada man butu reikalingas?!!

ner uz ka visokiariopos jums sekmes ir ateiciai dar vieno leliaus 4u.gif
Atsakyti
labutis,
vat norejau tik brukshtelt, kad pagaliau viska ishsiaishkinau su savo uzhseniechiu teveliu ir dabar jau viskas super, net leliuka uzhregistravom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes 4u.gif

Skaitinejau jusu istorijas su tetukais uzsenieciais, nes norejau rasti istorija su tetukais italais, bet arba as neradau arba tiesiog nera. Mano busimo vaikelio tevas italas, bet paskaicius daugybe istoriju, kai moterys negali issivezt savo vaikeliu be tevu leidimo, man pasidare baisu... Nezinau ar gimdyt Italijoj??? O kas, jeigu po kiek metu issiskirsim su vaikelio tevu ir jis kaip nors itakos mano ir vaiko isvaziavima i Lietuva... nors mes nevede, bet turbut tai nesvarbu? Gal kas esat susidure su panasia situacija, gal kas zino italu istatymus??? Ar bijau ne be reikalo?
Buciau labai dekinga, jei kas apie tai papasakotu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Segrate @ 2007 04 15, 22:22)

Skaitinejau jusu istorijas su tetukais uzsenieciais, nes norejau rasti istorija su tetukais italais, bet arba as neradau arba tiesiog nera. Mano busimo vaikelio tevas italas, bet paskaicius daugybe istoriju, kai moterys negali issivezt savo vaikeliu be tevu leidimo, man pasidare baisu... Nezinau ar gimdyt Italijoj??? O kas, jeigu po kiek metu issiskirsim su vaikelio tevu ir jis kaip nors itakos mano ir vaiko isvaziavima i Lietuva... nors mes nevede, bet turbut tai nesvarbu? Gal kas esat susidure su panasia situacija, gal kas zino italu istatymus??? Ar bijau ne be reikalo?
Buciau labai dekinga, jei kas apie tai papasakotu.  4u.gif

Sveika,

Kiek as pati susiduriau, tai jei esate nevede, tai situacija yra daug lengvesne. Vaika galesi lengviau issivezti. Bet, jei tevas teiks vaikui islaikyma, tai jau kebliau. Jei nera sunku, bent jau savo pavarde vaikui suteik, tada pasienyje neturesi problemu. O is Lietuvos, budama neistekejusi uz vaikucio tecio, be to jei vaikutis tures tavo pavarde, ji issivezti bus paprasciau. Tik va, koja gali pakisti vaiko islaikymas, nors kita vertus to islaikymo tevas negales irodyti labai lengvai. Kita vertus, jei tevas labai nores vaika atgauti, jis nueis kryziaus kelius. Bet dazniausiai vyrai nelinke draskytis. Beje, apie konkrecios salies istatymus tave galetu pakonsultuoti tik konkrecios salies teisininkai. O Lietuvoj tokios info galetum nebent is ambasados gauti. Na gali internete dar paieskoti. Bet siaip sakau, jei nesate vede, jei vaikas turi tavo pavarde, tai viskas paprasciau. O jei tevas dar ir islaikymo neteikia, tada pergyventi nera ko. Ir tikrai, merginos, nebandykit pykcio apimtos to islaikymo ieskoti per teismus. Neteksit vaiku, kaip toji klaipediete, kurios buves vyras issireikalavo per teismus, kad jo ex zmona sugrazintu dukra.
Atsakyti
Mielos Damos,Lietuvoje tiek leidimai isvezti vaikucius gyvena paskutines dienas,nes Europoje,ir tuo paciu Italijoje,ju nera,nes egzistuoja begale svertu,galinciu uztikrinti vaiko sauguma keliones uzsienyje atveju,todel greitai ta nesamoninga butina tevo/motinos sutikima leisti isvykti panaikins ir neskaudes cia mums galvos.
Papildyta:
Uzteks parodyti gimimo liudijima ir vaiko keliones pasa ir laisve.
Atsakyti
QUOTE(Segrate @ 2007 04 15, 19:22)

Buciau labai dekinga, jei kas apie tai papasakotu.  4u.gif

Labas,pasiskaitinek tema mamos uzsienyje,ten tikrai rasi tokiu kurios gyvena su italais,gausi naudingos info mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai aciu merginos uz patarimus!!!!! 4u.gif Aciu, AgnePagne uz issamu paaiskinima, trupuciuka ramiau pasidare, jei sakai, kad mano pavarde vaikuciui butu geriau, stengsiuosi, kad taip ir butu. Tik va negerai, kad tevas islaikyma duos... As nuo pat pradziu galvojau duot vaikeliui savo pavarde, nes kodel tureciau duot tevo pavarde, jei esam nevede. O beto, jei kada issiskirtumem, paskui vaikas turetu kitokia pavarde nei mama, kazkaip keistai skambetu. Del tu visu klausimu bandziau aiskintis visais budais ir internete (bet ten nieko gero neradau) ir skambinau i lietuviu ambasada Romoj, bet per visa menesi taip ir neteko pasneket su zmogum, kuris apie tai konsultuoja, nes istisai uzsieme. O man laikas spaudzia, turiu sprest ar skrist namo ar likt gimdyt Italijoj. Zodziu, jokios naudos is tos ambasados! Liko tik teisejai, kurie nagrineja tokias bylas... idomu kiek kainuotu. Nors ir atrodo, kad gerai pazistu vaiko teva, bet tikrai nezinau ar jis "draskytusi" del vaiko, jei tektu skirtis. schmoll.gif Manau, geriau mamytems visada apsidraust, nes nieko nera svarbiau uz vaika...

AgnePagne, gal tu taip pat turejus reikalu su italais, kad apie tai zinai? smile.gif

Sekmes visoms mamytems! 4u.gif
Atsakyti
"Tik va negerai, kad tevas islaikyma duos..." - o kas cia blogo? blink.gif
Atsakyti

Laba diena,

pirmiausiai, nusiraminkit ir galvokit apie gerą.

Jeigu norite apsisaugoti, geriau gimdyti Lietuvoje ir duoti vaikeliui savo pavardę ir pilietybę. ( jeigu ne santuokoje)
Aš taip ir padariau. Mano situacija buvo panaši. Tik tėtis vokietis. Ir gyvenimas mus išskyrė, jo elgesys po žinios, kad aš nėščia, pasikeitė koordinaliai, nors prieš tai mes abu planavome ateitį su dviem vaikais ir pan.... Bet realybė buvo kitokia. Čia ne gąsdinimas, tik pasakoju truputi apie savę. Visi mes gyvename savo gyvenimus. Pažįstu
kelias moterys, kurios sukūrė puikiausias šeimas ir Vokietijoje, ir Prancūzijoje, ir Italijoje.
Šiai dienai mes palaikome su tėveliu ryšį. Materialiai padeda. Dukrytė žino, kad turi tėtį.

Viskas bus gerai. Sėkmės.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Ne veltui as esu nerami... mano situacija irgi panasi, nes mes taip pat planavom vaikeli, bet kai pastojau, santykiai pasikeite kazkodel... net nezinau kodel taip ivyko, atrodytu, kad turetu buti atvirskciai. Zinoma buna ir laimingu seimu, kurios negalvoja apie tokius dalykus galbut, bet kai jau santykiai paslije, neiseina negalvoti.

Aciu uz patarima, supratau kaip reikia daryti, kad apsaugoti savo dukryte! 4u.gif

Gimdysiu tik Lietuvoje!!!!

Sekmes visoms!
Atsakyti