Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(Orkinta @ 2015 08 19, 21:33)
Sveikata jau liuks vacation4.gif gal ir reiketu koki krauja issitirt, bet gal ir pravarymo uzteks. Reik vyro sulaukt ir visos ligos dings  biggrin.gif

eee...ko? kuo cia gydais? unsure.gif

QUOTE(Tybuka @ 2015 08 20, 07:15)
Realiai net nezinom, kas ivyks po valandos daugiau ar maziau, tai neapsimoka sukt galvos ir galvot, kas bus jei bus...
Ir ta strategija dazniausiai net nepasitvirtina... rolleyes.gif

Visai apsimoka ta galva pasukt. Kad smegenys neuzrudytu. Aisku, su salyga, jei nepanikuoji, o tiesiog numatai strategijas, pasidomi kitu patirtimis ar galimomis iseitimis/baigtimis.

QUOTE(l-u-x @ 2015 08 20, 08:37)
Siandien terminas ,einu pas gydytoja, ziuresim ka sakys g.gif  gal nesius dar i ligonine tikiuos ax.gif Kol kas jokiu pzymiu, kad noretu belsitis jau doh.gif  o as jau taip noriu, kad viskas grieciau butu  biggrin.gif

nu, ir ka sake?
kol pilve tupi jie bent jau nerekia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 08 20, 18:05)
Visai apsimoka ta galva pasukt. Kad smegenys neuzrudytu. Aisku, su salyga, jei nepanikuoji, o tiesiog numatai strategijas, pasidomi kitu patirtimis ar galimomis iseitimis/baigtimis.
nu, ir ka sake?

*As ir taip manau. Net ir pardavimo vadybininkams siuloma isanksto pasiruost pardavimo procesui mirksiukas.gif
** thumbup.gif

Siandien savo senukui bmw praejom technikine. Atvaziaves pas mane brolis, tai esminius dalykus patvarke, bet siaip visai neblogas dar jo stovis. Net testuojas pagyre, kad shasi puikiai sutvarkyta, tik dumingumas buvo virs leistinos normos, nes beveik tik mieste vazinejam. Buvo mintis, kad reik prapust, bet kazkaip uzsimirsom. Bet testuotojas leido mums isvaziuot ant greitkelio ir prapust suodzius, antrakart patikrinus buvo viskas ok smile.gif
Brolis sako, jog Lt daugiau tikrina per tech. apziura auto.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 08 20, 17:05)
nu, ir ka sake?

Sutinku, bet kiek žmonių sugeba nepanikuoti?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 08 20, 17:05)

nu, ir ka sake?

Dave siuntima savaitgaliui apziurai ir pirmadieni jei ka vel ateit ax.gif Viskas kaip ir tvarkoj, vietoj, bet kol kas uzdara biggrin.gif Sake jei nubegtu vandenys tik su greitaja vaziuot i klinikas, jei viskas normaliai galim patys vaziuot ax.gif
Atsakyti
nee, nu....negaliu nepasidalint,0 nauja sporta atradau.
prancercise
maniau senas reikalas, bet pasirodo, cia 2013 metu bajeris doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 20 rugpjūčio 2015 - 21:48
***..gal ta moteriske viagros bandomajam dalyvavo, ir padaugino biggrin.gif muahah lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 08 20, 21:36)
prancercise
maniau senas reikalas, bet pasirodo, cia 2013 metu bajeris  doh.gif  lotuliukas.gif

swoon.gif
Muschi frisst hose. Cia tokia De jumoriste ta reikala ivardino lotuliukas.gif

Nezinau kareiktu pagalvoti, sutikus taip begiojancia kely blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 08 20, 16:05)
eee...ko? kuo cia gydais? unsure.gif

nu vyras man krauja pravaro biggrin.gif nesupranti? sakoma, kad reik vyro kraujui pravarinet. nu gi sex'o biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2015 08 20, 21:36)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Orkinta, sakai nuo pravarinejimo ligu nebelieka? Tai reik ir man tuo uzsiimti tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tybuka: 21 rugpjūčio 2015 - 10:33
Nervojuosi g.gif Kelione i Lt ant nosies, o mano mazylei viduriu infekcija niekaip nepraeina. Kazin atidet geriau kelione, bet problema tuomet hmm? Siaip viduriuoja maziau, bet yra kraujo, o siandien ryte apsiveme vandens prigerus.... Vakar lyg atrode gereja, bet siandien jau taip nemanau hmmm...
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2015 08 21, 12:22)
Nervojuosi  g.gif Kelione i Lt ant nosies, o mano mazylei viduriu infekcija niekaip nepraeina. Kazin atidet geriau kelione, bet problema tuomet hmm? Siaip viduriuoja maziau, bet yra kraujo, o siandien ryte apsiveme vandens prigerus.... Vakar lyg atrode gereja, bet siandien jau taip nemanau hmmm...

sveikatos tavo pupai 4u.gif
gal geriau su gydytoju pasikalbėk..
mes rizikavę su mašina važiuot su panašiom bėdom doh.gif smile.gif bet kažkaip atsigavo tie vaikai ir aš LT, bet pastarąjį kartą - žiemą, dar labiau visi susirgom..bet buvo žiema, šalta plius bėdos su mašina kely buvo doh.gif

Atsakyti
su krauju? vaje lekit pas gydytojus, jei dar nebuvot...tikrai bent kad vaistu turetum ka i Lietuvoj pasiimt. nes lt vel lekt pas daktarus be rysio.nelabai kas nori mus priiminet.
man su vaiku visad atvirksciai budavo. Lietuvoj visad susirgdavo. o tik gryzus, vaikas kaip ridikas. man Vokietijoj siuo atzvilgiu jau ramiau. yra savi daktarai, pasiskambinai, nuejai. ramu. Lietuvoj tai bedos. amziais litanija pirmiausia isklausai, kaip visi is lt pabego, o pas daktarus vistiek lt lankosi. nu zodziu doh.gif
Atsakyti