Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 13:46)
Jblmami, na matai, man kasis niekad nepatiko, lt ziurejau tik todel kad visi ziuredavo. O estetinis aspektas man svarbus, na man yra sporto sakos kurias malonu akims ziureti, o kai kurios ne, cia tiesiog mano skonis toks biggrin.gif
Del dregmes, jo tai neprideda komforto..pliusas yra - cia dazausi tik akis, nes pudra lauke nubega per pirmas penkias sekundes biggrin.gif

Ne nu visiskai nelietuve. Kur tavo patriotizmas.
O kuom tas tau futbolas malonus? Krepsiny nors veiksmas vyksta, o futbole pasilakstymas.
Matyt tau begiojantys kukurbezdziai patinka lotuliukas.gif . Ziurin i futbolistus, tai i tavo schema turetu koks Mantas Kalnietis tiki? lotuliukas.gif
Jei jau estetiskai ziureti tai tau beliktu menine gimnastika ziureti lotuliukas.gif ir siaip gimnastika tongue.gif

QUOTE(Orkinta @ 2015 09 19, 14:36)
Parkeris tai prancuzu. ar cia siaip parasei, ta prasme, kad abieju zaidimo paziurejai?  4u.gif
klausyk, o kaip bilietus gavot i varzybas? mes irgi noretume ryt vaziuot, bet is kur bilietus istraukt? bandziau prancuzu skelbimus paziuret, tai uz bilieta po 200e nori. vietoje irgi jauciu ne pigiau bus. nebevaziuosim.... verysad.gif
tuoj as tau duosiu negrazus! dar ir kokie grazus. visi savaip. tokie skirtingi... wub.gif
man futbolininkai negrazus, nes visi labai nusisaldine. krepsininku tokiu saldziu, iki smulkmenu prisiciustinusiu ir prisiziurejusiu nebuna  tongue.gif tom sukuosenom kuo sustresnem, kuo ivairesnem spalvom, kirpimais, tatuiruotem...vajetus vajetus  biggrin.gif o va krepsininkai,tikri vyrai!  biggrin.gif
nu ok, juokauju baigiam  biggrin.gif

Abieju zaidima ziurejau. Nes kai jie pries lietuvius zaidzia, tai negaliu ju pozityviai vertinti blush2.gif

Sikste, orkinta va radau biski pigiau, bet vietos pakenciamos ir vel pas mus http://www.ebay-klei...s/finale/k0c231. Vietas cia galit pasiziureti http://www.ticketmas.../idmanif/336430 . Bet ten kazkur ir sedejo ta lietuviu sirgaliu kompanija su ta didelia veliava.
Dieduliui parodziau bilietus, bet nutarem nebevaziuoti. Pirmadieni i darbus, plius papildomu terminu turim, plius dar i vienos mokykla info vakaras. Nesugebeciau viso to atlikti. O gaila.
Atsakyti
Jblmami, rasai ir nusirasai. Prie ko cia patriotizmas?
Man grazus "kompaktiski" vyrai, su geru uzpakaliu ir tvirtom kojom. Tokie yra futbolininkai, regbininkai ir pan. Futbolas man patinka, nes vyksta lauke, nes aiskus zaidimo laikas, nes visai kitoks palaikymas (dainos,skanduotes),na ir tiesiog idomu man. Kazkam ir tour de france idomu, ar arkliai, nu ir gerai, nuo to man tas zmogus nei maziau, nei daugiau patriotiskas netampa, nors as neisivaizduoju saves to ziurint.
Jei gyvenciau usa tai manau ziureciau amerikietiska futbola. Ten turbut tau viskas dar "kvailiau" atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 09 18, 15:22)
Krepsinio nemegstu, krepsininkai negrazus , man nei silta nei salta kaip kas zaidzia  biggrin.gif

QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 16:43)
Jblmami, rasai ir nusirasai. Prie ko cia patriotizmas?
Man grazus "kompaktiski" vyrai, su geru uzpakaliu ir tvirtom kojom. Tokie yra futbolininkai, regbininkai ir pan. Futbolas man patinka, nes vyksta lauke, nes aiskus zaidimo laikas, nes visai kitoks palaikymas (dainos,skanduotes),na ir tiesiog idomu man. Kazkam ir tour de france idomu, ar arkliai, nu ir gerai, nuo to man tas zmogus nei maziau, nei daugiau patriotiskas netampa, nors as neisivaizduoju saves to ziurint.
Jei gyvenciau usa tai manau ziureciau amerikietiska futbola. Ten turbut tau viskas dar "kvailiau" atrodo smile.gif

Nu jo cia tiksliai neissireiskiau, kad yra du aspektai. Patriotizmas ir sporto saka. 4u.gif
Bet taip rasyti, kaip pirmam poste g.gif . Pagal tavo pasisakymus, tai toks jausmas, kad krepsinikai be raumenu, be tvirtu koju ir t.t. I isorinius zmoniu fizinius duomenis maziausiai kreipiu demesi, ne tai yra esme.

Atsakyti
QUOTE(zirne @ 2015 09 19, 00:06)
As dar gyva.

Idomiu tau mokslu, o teciui sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 13:46)
Del dregmes, jo tai neprideda komforto..pliusas yra - cia dazausi tik akis, nes pudra lauke nubega per pirmas penkias sekundes biggrin.gif

QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 15:12)
Rasa, Pasaka, gal yra koks azijietiskas preparatas, kuri jus rekomenduotumet? Man kai silpnybe tokiem dalykam, tai jauciu visa lagamina prisipirkciau, bet nieko nesuprantu, anglisku lipduku nera. O tiek tableciu, tepalu, kremu, kaukiu,...is Japonijos/Korejos/Kinijos.. Net visokie Lancome turi kitokius produktus, su labai aukstu spf ir labai sviesios spalvos smile.gif

Didziausias dregmes pliusas, kad idealu oda, neisdziuva, ilgai pasilieka jauna, nereikia ir drekinamuju kremu smile.gif
Tarp azijieciu turbut populiariausi oda sviesinantys, balinantys kremai ax.gif O siaip konkreciai kazkokio preparato tikrai negaliu patarti 4u.gif
Kai turesi laiko, gal galesi daugiau parasyti apie savo ispudzius

Pas mus prasidejus mokslu metams tiek renginiu miestelyje, viename net Sikste su seimyna sutikome, fainuma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaka: 19 rugsėjo 2015 - 18:54
Labutis,

Vis ateinu paskaityti, bet parasyti neprisiruosiu blush2.gif

Jlbmami, gavau zinute 4u.gif
Nevaziuosim mes, truputi per ilga kelione, neaisku su tais bilietais kaip butu buve, o dar sunus toks neaiskus, lyg sirgti noretu, sakem gal kita karta smile.gif nes mes su automobiliu butume vaziave, aisku dar viesbucio reiketu, pirmadieni nei i darba , nei i moksla nebebutume eje smile.gif
Mes kai pries du metus i Slovenija vaziavom, tai lietuviai ten bilietus po 5-10euru pirkosi,bet tada ir internete nebuvo viskas ispirkta. O cia nezinosi kaip gali buti. Nes Londonas netoli, tai bus lietuviu privaziave daug. Nes jau Slovenijoj tikrai labai daug ju buvo ir is lt, ir is en.

Pasaka friends.gif smag buvo pasimatyti, kazkaip mazai i ta puse bevaziuojam, reiktu man kada vienai atvaziuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 15:43)
Kazkam ir tour de france idomu

su dideliu susidomejimu sekiau sia vasara tour de france thumbup.gif cool.gif patiko, o krepsinio neziuriu,man uztenka rezultata suzinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 15:12)
Rasa, Pasaka, gal yra koks azijietiskas preparatas, kuri jus rekomenduotumet? Man kai silpnybe tokiem dalykam, tai jauciu visa lagamina prisipirkciau, bet nieko nesuprantu, anglisku lipduku nera. O tiek tableciu, tepalu, kremu, kaukiu,...is Japonijos/Korejos/Kinijos.. Net visokie Lancome turi kitokius produktus, su labai aukstu spf ir labai sviesios spalvos smile.gif

Moocho, as jau nebepamenu, bet Korejoj buvau LABAI dideli maisa pilna korejietiskos kosmetikos prisipirkus. Du metus naudojau ir iki dabar galeciau salyti, kad tai buvo patys mano geriausi naudoti produktai.
Gal paieskok kokios korejietiskos kosmetikos parduotuves.
Ai, tiesa, dar buvau nusipirkus riesutu arbatos is Korejos. Labai verta pabandyti. Kaloriju nemazai, bet labai skani ir sveika smile.gif

Vakar buvom vyro sesers gimtadieny. Susirinko visa vokiska seimyna, apie 20 zmoniu, o mesten apie krepsinio finala ir Lietuva svaigom. Nelabai musu suprato. Mano vaikas ir sako: "Tuoj as jums parodysiu, kaip bus". Uzsilipo ant kedes, abi rankos su dviem pirstukais i virsu ir ant viso restorano uzskandavo lietuviskai "LIETUVA LIETUVA!!!!" O zmoniu pilna, visi ziuri. O mano mazgis: "Cia mes taip krepsini rytoj ziuresim!".
Atsakyti
Rasa lotuliukas.gif thumbup.gif

pas mus siandien mieste maratonas vyko. buvom su sunum lauke, su kaimynais maratonininkus palaikem. tai as jiems visiems pasakojau, kad vyksta europos krepsinio cempionatas ir, kad musu Lietuva del pirmos vietos kausis. jie aisku nieko nei zino, nei girdeje. paklause manes taip, lyg as apie kokias paprastas tarpkomandines, eilines, varzybas kalbeciau. palinksejo galvom ir tiek. o man tai rekti norisi, kad gi cempionatas!!! ir dar su Lietuva priesaki!!! biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

tai laukiat medalių ane biggrin.gif

as ir nežiūrėjau nei vienų rungtynių..neturiu atliekamų jėgų tam doh.gif
Atsakyti
Antra vieta irgi gerai ax.gif bet jau ir zaide, kaip vokieciu komentatorius sake, lietuviai pavarge ir leti biggrin.gif Issigando visi turbut Gasolio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi prie tu, kur nesidomi krepsiniu blush2.gif

Savaitgali praleidau Alpese. Sventem mergvakari. Jergau kaip salta kalnuose... Beliko tik tusintis iki paryciu biggrin.gif
Bet kalnu oras turi 1 gera savybe - kaip mat isblaivo.
Atsakyti
Man krepsinis patinka, ypac, kai musu krepsininkams geresne diena buna.
Mano vyras labai nusimines vakar rungtynes ziurejo, o vaikas ir skandavo, ir svilpe (bande), ir reke, ir plojo, o antroj daly pradejo kartoti: "Oi, oi oi, jau cia gero nebus".

Merginos, gal kuri skaitet ka apie neurolingistini programavima? Gal galetumet parekomenduoti autoriu? laida? video irasu?
Atsakyti