QUOTE(moocho @ 2015 09 19, 13:46)
Jblmami, na matai, man kasis niekad nepatiko, lt ziurejau tik todel kad visi ziuredavo. O estetinis aspektas man svarbus, na man yra sporto sakos kurias malonu akims ziureti, o kai kurios ne, cia tiesiog mano skonis toks 
Del dregmes, jo tai neprideda komforto..pliusas yra - cia dazausi tik akis, nes pudra lauke nubega per pirmas penkias sekundes

Del dregmes, jo tai neprideda komforto..pliusas yra - cia dazausi tik akis, nes pudra lauke nubega per pirmas penkias sekundes

Ne nu visiskai nelietuve. Kur tavo patriotizmas.
O kuom tas tau futbolas malonus? Krepsiny nors veiksmas vyksta, o futbole pasilakstymas.
Matyt tau begiojantys kukurbezdziai patinka

Jei jau estetiskai ziureti tai tau beliktu menine gimnastika ziureti

QUOTE(Orkinta @ 2015 09 19, 14:36)
Parkeris tai prancuzu. ar cia siaip parasei, ta prasme, kad abieju zaidimo paziurejai?
klausyk, o kaip bilietus gavot i varzybas? mes irgi noretume ryt vaziuot, bet is kur bilietus istraukt? bandziau prancuzu skelbimus paziuret, tai uz bilieta po 200e nori. vietoje irgi jauciu ne pigiau bus. nebevaziuosim....
tuoj as tau duosiu negrazus! dar ir kokie grazus. visi savaip. tokie skirtingi...
man futbolininkai negrazus, nes visi labai nusisaldine. krepsininku tokiu saldziu, iki smulkmenu prisiciustinusiu ir prisiziurejusiu nebuna
tom sukuosenom kuo sustresnem, kuo ivairesnem spalvom, kirpimais, tatuiruotem...vajetus vajetus
o va krepsininkai,tikri vyrai!
nu ok, juokauju baigiam

klausyk, o kaip bilietus gavot i varzybas? mes irgi noretume ryt vaziuot, bet is kur bilietus istraukt? bandziau prancuzu skelbimus paziuret, tai uz bilieta po 200e nori. vietoje irgi jauciu ne pigiau bus. nebevaziuosim....

tuoj as tau duosiu negrazus! dar ir kokie grazus. visi savaip. tokie skirtingi...

man futbolininkai negrazus, nes visi labai nusisaldine. krepsininku tokiu saldziu, iki smulkmenu prisiciustinusiu ir prisiziurejusiu nebuna

nu ok, juokauju baigiam

Abieju zaidima ziurejau. Nes kai jie pries lietuvius zaidzia, tai negaliu ju pozityviai vertinti

Sikste, orkinta va radau biski pigiau, bet vietos pakenciamos ir vel pas mus http://www.ebay-klei...s/finale/k0c231. Vietas cia galit pasiziureti http://www.ticketmas.../idmanif/336430 . Bet ten kazkur ir sedejo ta lietuviu sirgaliu kompanija su ta didelia veliava.
Dieduliui parodziau bilietus, bet nutarem nebevaziuoti. Pirmadieni i darbus, plius papildomu terminu turim, plius dar i vienos mokykla info vakaras. Nesugebeciau viso to atlikti. O gaila.