QUOTE(Pippa @ 2015 09 21, 11:46)
Zirne, uzuojauta

Mano mociute tokia, jau 10 metu su insultu (nekalba, nevaldo rankos), o paskutiniais metais visiskai blogai su protu pasidare, krecia nesamones, nemiega ir t.t. Bet fiziskai yra labai stipri.
Nekilnojamojo turto as taip pat nenoriu. Soda, jei galeciau, tai ir su nuostoliu parduociau (gal kitamet taip ir padarysim

). As taip pat noriu vaziuoti ten, kur tuo momentu uzsimanau, o ne ten, kur
reikia . Atostogos savoje valdoje man ne atostogos, nes vis tiek ten nuolat ka nors remontuoji, pjauni, dazai, tvarkai.... Bet yra zmoniu, kuriems tokie darbai ir yra atostogos. Mudu su diedu ne is tokiu, esam tinginiai

.
Saviskiui dovana suorganizavau, pagalvojau, kad maisto turo si karta nenoriu. Jubiliejus. Uzsakiau viesbuti Sylt su vaizdu is aukstai i jura. Jis vis pasvajodavo, kad noretu is ten audra stebeti. Viesbuti tures, bereikia audros (jei ka, galesiu pati uzkelti

)
Moocho, faina

Mane Azija labai traukia, as labai noreciau i Japonija. Beja, musu Islandija po truputi, atrodo, nuplaukia. Maniskiui Pirenuose buvo baisiai salta (+20), jam reikia +30 (man taip pat)

. Tai pagalvojom, kad 3 papildomos savaites lietaus, vejo ar net sniego su musu ir taip s... vasaromis siaures DE, butu truputi per daug. Zodziu, keiciam krypti.
Mano artima giminaite, 70m, pries gerus 5 metus irgi turejo insulta, kaire puse sunkiai valdo, bet namuose viska pati apsitvarko, darzoves ziemai konservuoja. Dabar metus turi plansete, ten daug paskaito, pasiziuri, per Barbora maisto uzsisako. Bet kieme tik ratuka apeina, kad pasportuoti
Del atostogu, daug metu turejome galimybe poilsiauti Latvijoje, ant pacio juros kranto, buvusioje zvejo sodyboje, be jokiu patogumu

Grazu, smagu, bet jau darbo

Ir nameli paremontuoti, zole nupjauti, vandens is sulinio atsinesti, vos ne ant krosnies maista gaminti, normaliai nenusiprausi. Iki normalaus pliazo dar reikedavo paeiti 0,5 km su vaikais , vezimeliais. Visai nepailsedavau
Maniskiui irgi norisi silumos, kai vaziuojame i Italija, svajoja apie Sicilija, kur pagaliau tikrai butu silta
RasaZFR, nieko neskaiciau ta tema
Skaitau dabar ta "Ne bobu vasara", galeciau visoms musu temos "tetulems" parekomenduoti
O dar
knyguklube kokios nuolaidos, ir Baltu lanku leidyklos knygoms
Vasara siunciausi 9 knygas, siuntimas kainavo 10 ir labai greitai gavau. Kai visos knygos su nuolaida, tai ir tas siuntimas nemokamai isejo