Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(moocho @ 2015 10 04, 00:54)
Nes sitas toks..pamastymui biski, vyresniems smile.gif mb burbejo, kad labai jau liudnas keliose vietose buvo, na bet ne mes filma rinkom biggrin.gif

tai teks su diedu eit unsure.gif doh.gif biggrin.gif
nors nusipirkom bilietus į koncertą Miunchene, keistas jausmas po šitiek metų vėl kultūrinius renginius atrasti bigsmile.gif ta prasme be vaikų eiti kur nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 10 04, 10:10)
Orkinta, pas jus manau nebus tokios parduotuves, Wohnplus vadinasi.

Lietus lyja kaip is kibiro..

aha, negirdejus tokios...
o as doh.gif dvi dienas lauke patalyne dziovinau doh.gif nu padzioviau ir pamirsau. o buvo jau garantuotai isdziuvus. siandien nurinkau visa sulyta...idomu ka kaimynai apie mane galvoja biggrin.gif

QUOTE(KolJe @ 2015 10 04, 10:40)
Vezys suede per pora men.

vargsiukas 4u.gif na bet jis juk atgyveno jau savo. kaip suprantu senas buvo. aisku gaila jei kankinosi...
Atsakyti
Orkinta, priminei doh.gif mano dabar skalbiniai irgi balkone stovi, o as tai ne namie biggrin.gif teks dar karta džiovint arba iš naujo skalbt doh.gif
Atsakyti
Uzmirstuoles biggrin.gif
As neatsidziaugiu dziovykle, iskalbiau-isdiovinau ir nusilanksciau,arba islyginu jei reik smile.gif

Lietus apstojo,bet mane prie zemes traukia,nu nors griuk vietoj smile.gif Galvojau eisiu anksciau miegot, bet tik pasvajot galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KolJe @ 2015 10 04, 13:51)
Uzmirstuoles biggrin.gif
As neatsidziaugiu dziovykle, iskalbiau-isdiovinau ir nusilanksciau,arba islyginu jei reik smile.gif

Lietus apstojo,bet mane prie zemes traukia,nu nors griuk vietoj smile.gif Galvojau eisiu anksciau miegot, bet tik pasvajot galiu biggrin.gif

o viska ten kisi dziovint? nu ***** (aaaaa geras ziurekit uzdejo man cenzura uz zodi b*l*e*m*b*a biggrin.gif ), reikia ir man. vis atidelioju atidelioju, bet jauciu ziemai nepakeiciamas daiktas. nes vien kokia patalyne ar ranksluosciai kol isdziuna, tai didziausias kalnas kitu rubu prisikaupia, nes dziovinti nera kur doh.gif jau N metu kalbu ir vis nenusiperku...ir vis va tokiam orui atejus keikiuos...

nu ok. vyras dave sutikima. o tai kokios firmos ziuret ir kiek kilu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orkinta: 04 spalio 2015 - 15:25
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 14:12)
o viska ten kisi dziovint? nu *****, reikia ir man. vis atidelioju atidelioju, bet jauciu ziemai nepakeiciamas daiktas. nes vien kokia patalyne ar ranksluosciai kol isdziuna, tai didziausias kalnas kitu rubu prisikaupia, nes dziovinti nera kur  doh.gif jau N metu kalbu ir vis nenusiperku...ir vis va tokiam orui atejus keikiuos...

pirk ir greiciau, mes su vyru visad sakom, turbut geriausias pirkinys musu gyvenime. Kai istrauki drabuzius karstus ir susidedi, tai ir lyginti nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Notė @ 2015 10 04, 14:15)
pirk ir greiciau, mes su vyru visad sakom, turbut geriausias pirkinys musu gyvenime. Kai istrauki drabuzius karstus ir susidedi, tai ir lyginti nereikia.

drinks_cheers.gif dar indaplove irgi prie sito biggrin.gif

Orkinta, kisu viska. As gi balkono neturiu, o i lauka nenesu,nes paskui 100 proc.nerasciau rubu savo biggrin.gif nors kaimynes tai dziauna,bet yra sakiusios,kad karts nuo karto dingsta. beto ir batus kisu,yra funkcija 4u.gif Mano indesit 4u.gif Emiau Kondenstrockner, ne Wärmepumpentrockner . Skirtumas tas, kad pati issipili vandeni is to stalciuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 04 spalio 2015 - 15:23
Na, Kolje, kiek grybu vyras pertempe? Daug darbo?
Mes irgi turim dziovykle. Visko nekisu, man gaila drabuziu, bet patalyne ir ranksluosciai ziema tik ten dziusta. Geras daiktas.

Gal kas galit serveteles ar kazka langams plauti pasiulyti, kad nebutu nuvalius tokiu dryziu. Ana savaite nusivaliau langus, o dabar matau, kad visur tokie dryziai. Kazkada merginos kaime snekejo, kad perka kazkokias serveteles ir kazkokios is ranku i rankas firmos (kaip Tuppewaren funkcionuoja). O, ten, alia kazkas stebuklingo turi buti.
Atsakyti
as langam megstu naudoti ta spec toki iranki. kur nubrauki ir viskas. man jokiu dryziu nelieka. o sonus pravalau su tuo spec langam skuduriuku. toks ale truputi gumini primena. net jei isplaunu paprastai su skuduru, ir pervalau su tuo spec skuduriuku man irgi labai gerai issiplauna. nieko nelieka. tik pats procesas sunkesnis, nes su tuo spec skuduriuku vistiek turi valyti, dziovinti, blizginti.
**
o kiek laiko uztrunka tas dziovinimo dziovyklej procesas?
Atsakyti
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 15:35)
as langam megstu naudoti ta spec toki iranki. kur nubrauki ir viskas. man jokiu dryziu nelieka. o sonus pravalau su tuo spec langam skuduriuku. toks ale truputi gumini primena. net jei isplaunu paprastai su skuduru, ir pervalau su tuo spec skuduriuku man irgi labai gerai issiplauna. nieko nelieka. tik pats procesas sunkesnis, nes su tuo spec skuduriuku vistiek turi valyti, dziovinti, blizginti.
**
o kiek laiko uztrunka tas dziovinimo dziovyklej procesas?

Orkinta, o tu naudoji koki nors skysti specialiai langams valyti ar tiesiog su vandeniu?

Dziovinimo laikas priklauso nuo skalbiniu kiekio ir sausumo laipsnio. Kuo daugiau svorio ir kuo sausesniu nori, tuo ilgiau. Tarp 30 min ir 2 valandu.
Atsakyti
Rasa, pora maisu partyse,dar nemaciau,katik i namus izenge biggrin.gif Del langu,turiu bambukini skudura, nuvalo be jokiu dryziu 4u.gif
Dzioviuva pagal kokia programa nori dziovint 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 04 spalio 2015 - 15:48
mano langai jau 1,5 metu nevalyti cool.gif lotuliukas.gif
noriu ir as dziovykles, nors mes palyginus ne tiek daug skalbiam, bet..na bet dabar nebutu kur ja deti, tai kada nors kai rasim (ha, ha.. verysad.gif ) kur persikraustyt.. unsure.gif

pas mus labai grazi diena, pats tas buvo eiti i stadiona, o dar laimejom thumbup.gif dabar biski online pasishopinsiu..ir tada toliau futbola ziuresiu, tik jau per tv biggrin.gif
Atsakyti