Sveikos
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 14:22)
o as

dvi dienas lauke patalyne dziovinau

nu padzioviau ir pamirsau. o buvo jau garantuotai isdziuvus. siandien nurinkau visa sulyta...idomu ka kaimynai apie mane galvoja
Ka ka pagavos. Nu tingine ir tiek
QUOTE(KolJe @ 2015 10 04, 15:18)
Orkinta, kisu viska. As gi balkono neturiu, o i lauka nenesu,nes paskui 100 proc.nerasciau rubu savo

nors kaimynes tai dziauna,bet yra sakiusios,kad karts nuo karto dingsta. beto ir batus kisu,yra funkcija

Mano indesit

Emiau Kondenstrockner, ne Wärmepumpentrockner . Skirtumas tas, kad pati issipili vandeni is to stalciuko
Ne ne. Warmepumpe kai ka kitka reiskia. Turiu. Ja ir reik ispilti. Patingejau prijungti prie kanalizacijos. Plius kazka man meistrai aiskino. Gerai nepamenu, bet kas geriau lygtai ispilineti. Tai va ji yra ekonomiska, nes savo sukurta siluma pavercia vel i energija.
Bet as stengiuos ir paprastai dziovinti. Lauke labiausiai megstu

. Dziovykles( cia jau mano antra per 18 metu) visdelto gadina rubus. MB dzinsai ir marskiniai net mintyse neturiu idejos ten deti

. Ir dar daug kitu dalyku ten nekisu

. Balkono ir neturiu. Bet netragedija.
QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 15:35)
as langam megstu naudoti ta spec toki iranki. kur nubrauki ir viskas. man jokiu dryziu nelieka. o sonus pravalau su tuo spec langam skuduriuku. toks ale truputi gumini primena. net jei isplaunu paprastai su skuduru, ir pervalau su tuo spec skuduriuku man irgi labai gerai issiplauna. nieko nelieka. tik pats procesas sunkesnis, nes su tuo spec skuduriuku vistiek turi valyti, dziovinti, blizginti.
**
Vat vat

ir as naudoju nutraukeja

. Nera jokiu dryziu

ir zymiai greiciau. O krastus nutraukiu is aldi pirktais langu mikfofibros sluostem. Ten po dvi pakelyje buna. Dabar naudoju tas edekos mazgotes, kur buvau nuoroda idejus. Nes jos man pasiteisino vurtuvej( daug stiklo, blizgancio granito. Tai ten kovoju su dyziais

)
Dziovinimo procesas uztrunka skirtingai. Be to reikia minimum rubus grezti 1200-1400 aps/min, nes kitaip labai jau daug energijos sunaudoja. Ir siaip ji ziauriai daug energijos suryja.
Kolje, erziniesi vel su grybais

Maniskis pagybavo parduotuvej baravyku is Rumunijos vokisku rudakepuriu aksombaravyku( ir kaip jie "normaliai" vadinasi? Mahavykai?)

Tai vakar daug su bulvem ir raugintais agurkais. Siandien grybienes viriau

.
Rasa, rudmesou pavydziu. Ir dar ant sviesto
Kaimynka, siandien vel per du flomarktus pasitusinau

. Oras geras. Saule sviecia.