Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos pleputės

QUOTE(KolJe @ 2015 10 04, 15:47)
Rasa, pora maisu partyse,dar nemaciau,katik i namus izenge biggrin.gif Del langu,turiu bambukini skudura, nuvalo be jokiu dryziu 4u.gif
Dzioviuva pagal kokia programa nori dziovint 4u.gif

KolJe, parodyk ka bambukini skudura, ar gal kokia nuoroda turi?
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2015 10 04, 15:18)
mano langai jau 1,5 metu nevalyti cool.gif   lotuliukas.gif
noriu ir as dziovykles, nors mes palyginus ne tiek daug skalbiam, bet..na bet dabar nebutu kur ja deti, tai kada nors kai rasim (ha, ha.. verysad.gif ) kur persikraustyt.. unsure.gif

pas mus labai grazi diena, pats tas buvo eiti i stadiona, o dar laimejom thumbup.gif dabar biski online pasishopinsiu..ir tada toliau futbola ziuresiu, tik jau per tv biggrin.gif

Kaip man buvo: uzsakiau dziovykle, nu ir nepaziurejau i ismatavimus biggrin.gif doh.gif blonde. ateina ir netelpa per duris, ji platesne nei skalbenke biggrin.gif Nu ka nesiusi gi atgal,tai isarde ir sunesem i ta mini patalpa ir vel surinko atgal biggrin.gif Uztat diedo namie ''pora dienu nebuvo'' turejo ka veikt,kol viska sudejo kur turi but, visus laidukus pajunge lotuliukas.gif o keike mane lotuliukas.gif

Rasa, as ji pries 7 metus lt,pirkau per platintoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KolJe: 04 spalio 2015 - 16:30
Siandieniniai biggrin.gif : user posted image
Atsakyti
WOW! Kokie grybai!

KolJe, radau tuos bambukinius sluostukus langams. Jau i Amazon krepseli isidejau smile.gif Nerealus ivertinimai! Aciu!

Beje, ka tik iskepiau situos http://aj-receptai.b...gaiciai-su.html
Mmmmm, kokie skanus nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasaZFR: 04 spalio 2015 - 17:01
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 04, 14:42)
*Orkinta, o tu naudoji koki nors  skysti specialiai langams valyti ar tiesiog su vandeniu?

**Dziovinimo laikas priklauso nuo skalbiniu kiekio ir sausumo laipsnio. Kuo daugiau svorio ir kuo sausesniu nori, tuo ilgiau. Tarp 30 min ir 2 valandu.

* naudoju. koki nors spec purskala langam. bet as vistiek perplaudineju kibire sluoste, paprastam vandeni. nebruzinu su vienu skuduriuku, nes mano langai amziais murzini buna. tai vanduo paskui rudas biggrin.gif ir jau tada atitinkamai arba su tuo prietaisu nubraukineju, arba su ta gumine sluoste darbuojuos.

**aaa tai greit. paskaiciau komentarus po dziovyklem, kad po 4val dziovina blink.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 04, 16:00)
KolJe, radau tuos bambukinius sluostukus langams. Jau i Amazon krepseli isidejau smile.gif Nerealus ivertinimai! Aciu!

Mmmmm, kokie skanus  nestuke.gif

parodyk ir mums tuos bambukinius.

labai skaniai atrodo wub.gif as vakariene gaminu. kvepia ir atrodo skaniai. ziuresim kas gausis.
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 14:22)
o as doh.gif dvi dienas lauke patalyne dziovinau  doh.gif nu padzioviau ir pamirsau. o buvo jau garantuotai isdziuvus. siandien nurinkau visa sulyta...idomu ka kaimynai apie mane galvoja  biggrin.gif

Ka ka pagavos. Nu tingine ir tiek lotuliukas.gif

QUOTE(KolJe @ 2015 10 04, 15:18)
Orkinta, kisu viska. As gi balkono neturiu, o i lauka nenesu,nes paskui 100 proc.nerasciau rubu savo biggrin.gif nors kaimynes tai dziauna,bet yra sakiusios,kad karts nuo karto dingsta. beto ir batus kisu,yra funkcija 4u.gif Mano indesit 4u.gif Emiau Kondenstrockner, ne Wärmepumpentrockner . Skirtumas tas, kad pati issipili vandeni is to stalciuko  4u.gif

Ne ne. Warmepumpe kai ka kitka reiskia. Turiu. Ja ir reik ispilti. Patingejau prijungti prie kanalizacijos. Plius kazka man meistrai aiskino. Gerai nepamenu, bet kas geriau lygtai ispilineti. Tai va ji yra ekonomiska, nes savo sukurta siluma pavercia vel i energija.
Bet as stengiuos ir paprastai dziovinti. Lauke labiausiai megstu wub.gif . Dziovykles( cia jau mano antra per 18 metu) visdelto gadina rubus. MB dzinsai ir marskiniai net mintyse neturiu idejos ten deti schmoll.gif . Ir dar daug kitu dalyku ten nekisu schmoll.gif . Balkono ir neturiu. Bet netragedija.

QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 15:35)
as langam megstu naudoti ta spec toki iranki. kur nubrauki ir viskas. man jokiu dryziu nelieka. o sonus pravalau su tuo spec langam skuduriuku. toks ale truputi gumini primena. net jei isplaunu paprastai su skuduru, ir pervalau su tuo spec skuduriuku man irgi labai gerai issiplauna. nieko nelieka. tik pats procesas sunkesnis, nes su tuo spec skuduriuku vistiek turi valyti, dziovinti, blizginti.
**

Vat vat drinks_cheers.gif ir as naudoju nutraukeja thumbup.gif . Nera jokiu dryziu schmoll.gif ir zymiai greiciau. O krastus nutraukiu is aldi pirktais langu mikfofibros sluostem. Ten po dvi pakelyje buna. Dabar naudoju tas edekos mazgotes, kur buvau nuoroda idejus. Nes jos man pasiteisino vurtuvej( daug stiklo, blizgancio granito. Tai ten kovoju su dyziais doh.gif )

Dziovinimo procesas uztrunka skirtingai. Be to reikia minimum rubus grezti 1200-1400 aps/min, nes kitaip labai jau daug energijos sunaudoja. Ir siaip ji ziauriai daug energijos suryja.

Kolje, erziniesi vel su grybais bebe.gif
Maniskis pagybavo parduotuvej baravyku is Rumunijos vokisku rudakepuriu aksombaravyku( ir kaip jie "normaliai" vadinasi? Mahavykai?) lotuliukas.gif Tai vakar daug su bulvem ir raugintais agurkais. Siandien grybienes viriau nestuke.gif .

Rasa, rudmesou pavydziu. Ir dar ant sviesto wub.gif

Kaimynka, siandien vel per du flomarktus pasitusinau thumbup.gif . Oras geras. Saule sviecia.
Atsakyti
Langams visalaik ziuriu, kad skystis butu su alkoholiu smile.gif ir kvapas geresnis, ir dryziu maziau smile.gif
Atsakyti
Va situos paemiau http://www.amazon.de...=A36V66N0NV3TRF
Kai isbandysiu, pasakysiu.
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 04, 17:00)
Mmmmm, kokie skanus  nestuke.gif

O pati tesla darei, ar pirkai ?

QUOTE(Orkinta @ 2015 10 04, 17:37)
**aaa tai greit. paskaiciau komentarus po dziovyklem, kad po 4val dziovina blink.gif
parodyk ir mums tuos bambukinius.

labai skaniai atrodo  wub.gif as vakariene gaminu. kvepia ir atrodo skaniai. ziuresim kas gausis.

Gal ir gali, jei didelis kiekis, labai slapi( neisgrezti su daug apsisukimu)

Ka darei vakarienei? Reik ideju mirksiukas.gif

QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 04, 20:51)
Va situos paemiau http://www.amazon.de...=A36V66N0NV3TRF
Kai isbandysiu, pasakysiu.

Jo jo papasakok. Ir paskui is aldzio nusipirk, pabandyk ir papasakok.

Man stiklus valyti baika, bet tuos remus uzknisa. Turiu daug "senovisku" su pagrazintais remais langu doh.gif . Zodziu labai daug remu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2015 10 05, 06:48)
Ka darei vakarienei? Reik ideju mirksiukas.gif

bulviu su moliugu kose. ir vistos kulseles, sumarinavau su daug ivairiu zoleliu. 2 raudoni svogunai, cesnako. tada viska uzpyliau marinuotom raudonom pupelem (jau be skyscio) ir konserva smulkintu pomidoru. ismaisiau, ir i orkaite. butinai 1.5val. buvau istraukus po valandos, permaisiau, kad nedegtu virsutines islindusios kulseles ir atgal sukisau.
buvo laaabai skanu 4u.gif ir ta kose su moliugu man taip skanu.
receptas Jagelaviciutes is Facebooko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 10 04, 16:25)
KolJe, parodyk ka bambukini skudura, ar gal kokia nuoroda turi?

cia tie patys, kuriuos as cia jau keli metai reklamuoju....
http://bambus-kristall.de/
originalas, vakar maciau ir Hamm kaimieciu sventej biggrin.gif
man kitokiu nebereik.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2015 10 05, 07:48)
Sveikos
O pati tesla darei, ar pirkai ?

Ne turejau is parduouves. Siandien, pastoveje, jie man dar skanesni.
QUOTE(Blümchen @ 2015 10 05, 11:20)
cia tie patys, kuriuos as cia jau keli metai reklamuoju....
http://bambus-kristall.de/

Aha, butent situos ir uzsisakiau is Amazon.
Atsakyti