Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

QUOTE(FoxLady @ 2015 12 20, 19:46)
Prasau pasidalinkite patirtimi apie burnos irigatorius, ar tikrai efektyviai pasalina apnasas? Ir nebereikia dantu siulo? As breketu nenesioju, bet pas mane uzdegimines dantenos ir gilios kisenes, labai nemegstu dantu siulo, idomu ar sis aparatas butu issigelbejimas:) domina bevielis, nes vonioje nera rozetes.

As naudoju i irigatoriu, tarpdanciu sepetuka, mazdaug kas antra diena pereinu da i su tarpdanciu siulu. blush2.gif
Siaip irigatoriu patenkinta.

QUOTE(r_tina @ 2015 12 20, 19:58)
tikiuosi mano dantukai gerai judes cool.gif tuo labiau kad dabar kreivasis jau gerokai pasistumes link noralios pozicijos bigsmile.gif

kazi kiek cia man reik pabendaut kad i albuma priimtumet pasidairyt? g.gif  biggrin.gif

SU laiku pastebesi smulkesnius dalykus.
Manes anadie bendradarbi klausi nuomones del breketu.Ji nesioja apacioj berods beligaturinius, o virsuj liezuvinius.
Atsimink, kad kai pasieksi finisa- buk 100% isitikinus, ka patenkinta rezultatu. Nes nuemus breketus, jie bus jau nuimti.
Gal kas is senuju zaslininkiu pamen slaptazodi. Pas mani neriek kas kart prisijunginet. Bandysiu atsiust duomenis i a.z.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 12 18, 21:10)
Kol kas dar nezinau. Buvom pas du ortodontus. Vienas sake pora metu dar palaukti, tada ateiti. Kita, mano gydytoja, sake ateiti butinai po pusmecio pasirodyti. Tai pavasari turbut eisim, ziuresiu, ka sakys. Jos atviras sakandis, tai nzinau ar plokstele ji taiso  g.gif

tai ir aš buvau, pas viena kuri sakė palaukt...kai nuvedžiau pas savo, tai kitaip atrodė...bet pasakė, kad vėluot neveluojam, bet toks amžius, kad plokštele galima dar spręsti
ai aš dar nelabai suprantu su tai atvirai kažkaip kaip O raidė lieka sukandus?

aš su viena kolege kalbėjau apie plokšteles, tai jos mergaitei 12m ir nešioja plokštelę, nors planuoja ir breketus ateityje, tai sakau ar verta plokštelę nešiot, sakė kad labai, nes sąkandį stipriai pataisė, žandikaulis netaisyklingos formos buvo. ir šiaip gal mano ortodontas vaiko, mamos žandikaulius ir kažkoias paraleles išveda (nes ši kolege irgi su breketais)

QUOTE(r_tina @ 2015 12 20, 18:58)
ech, geriau jau teigiamai nuteiktumet, o dabar... biggrin.gif

tai, kad mes pačios turbūt su tais breketais susigyvenam labai ir tada ne taip baisus atrodo 2m terminas :)pirmi pora mėn kol pripranti, valgyt, valytis dantis, o pasku visas atrodo kaip norma smile.gif

QUOTE(Flegma @ 2015 12 20, 19:35)
Negerai, kai zada tarkim per tam tikra laika sutvarkyt. Juk gydytoja nezino is pradziu kaip tava dantukai judes.

aš galvoju, kad turinti ilgalaikę darbo patirti gali preliminariai sakyt apie 2m, bet ne tai kad po dviejų metų tai jau tikrai nuimsim
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2015 12 21, 12:26)
tai ir aš buvau, pas viena kuri sakė palaukt...kai nuvedžiau pas savo, tai kitaip atrodė...bet pasakė, kad vėluot neveluojam, bet toks amžius, kad plokštele galima dar spręsti
ai aš dar nelabai suprantu su tai atvirai kažkaip kaip O raidė lieka sukandus?

aš su viena kolege kalbėjau apie plokšteles, tai jos mergaitei 12m ir nešioja plokštelę, nors planuoja ir breketus ateityje, tai sakau ar verta plokštelę nešiot, sakė kad labai, nes sąkandį stipriai pataisė, žandikaulis netaisyklingos formos buvo. ir šiaip gal mano ortodontas vaiko, mamos žandikaulius ir kažkoias paraleles išveda (nes ši kolege irgi su breketais)

Pas mano dukra atviras, na nera labai smarkiai, bet sukandus dantis liezuvio galiuka iskisa pro dantis, tvarkyt reiks butinai. Matysim, pavasari vesiu, ziuresiu, ka sakys, tada spresim, gal dar pas viena orto nueisim. Kelis vaikus zinau irgi, 10-12m, tai metus nesios ploksteles, po ploksteliu breketus. Tik nesuprantu, jei des breketus, su jais ir sakandi sutvarkytu g.gif Bt gal vaikam geriau su plokstelem g.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 12 21, 21:45)
Pas mano dukra atviras, na nera labai smarkiai, bet sukandus dantis liezuvio galiuka iskisa pro dantis, tvarkyt reiks butinai. Matysim, pavasari vesiu, ziuresiu, ka sakys, tada spresim, gal dar pas viena orto nueisim. Kelis vaikus zinau irgi, 10-12m, tai metus nesios ploksteles, po ploksteliu breketus. Tik nesuprantu, jei des breketus, su jais ir sakandi sutvarkytu  g.gif Bt gal vaikam geriau su plokstelem  g.gif

ar ne jus turit papildomai ir treinerį papildomai? man rodos papildomos priemonės atitinkamai ir veikia
plokštelės gal aktualesne plečiant žandikaulį, būna ir po breketu nešiojimo ar prieš plokštelę duoda susaugusiems

sūnaus draugas turi plokštelę, gal metus nešioja (9-10m) bet aš nematau jokio skirtumo, nes 2-rukai kaip skraidė, taip skraido, ne lanke. paklausiau jo mamos, kaip vertina vaiko gydymą, ji man paaiškino, kad dabar pagrindinis darbas yra ties žandikauliu, pati gydytoja kažką ten matuoja, stebi, kad pokytis visgi yra, ne kiek plika akim matomas, kiek suprantu gal žandikaulio ploti tvarko.

Atsakyti
och, turiu galvos skausma ir as.
atnesiojus 1.5 m plokstel naktime(ir slaia to sutvirtinus virsutinius du vielute), gydytoja nusprende kad jau galima sutvirtinti visus 4 ir nebenesiot ploksteles.
sutvirtino kazkada cia neseniai. pranesiojau as pora savaiciu ir pastebejau kad mano pirmukas vienas grizta i kreiva padeti! pririskambinau nuejau 24d, tai nueme, paliko tik tuos 2 sukabintus ir vel plokstele. nuo kurios ziauriai skaudo man dantis...
sake ateit po menesio.
skirtuma matau- pirmukai tiesus, uztat antrukas ne :/
zodziu zaidimas...
Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti kaip manot ar dėt breketus jeigu dantys nėra labai krevi tik sukandimas gilus, ir šiaip būna kartais nepatogu užmigt, nes niekaip patogiai neįsitaisau dantų biggrin.gif ir dar dantys nuskilinėją. Bet kadangi man yra 16 metų pati pinigų dar neturiu, o mama nori man juos įdėt bet gal jeigu palaukčiau kažkiek metų kol pati galėsiu susidėt nepablogės jie man dar labiau?
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 12 28, 16:35)
och, turiu galvos skausma ir as.
atnesiojus 1.5 m plokstel naktime(ir  slaia to sutvirtinus virsutinius du vielute), gydytoja nusprende kad jau galima sutvirtinti visus 4 ir nebenesiot ploksteles.
sutvirtino kazkada cia neseniai. pranesiojau as pora savaiciu ir pastebejau kad mano pirmukas vienas grizta i kreiva padeti! pririskambinau nuejau 24d, tai nueme, paliko tik tuos 2 sukabintus ir vel plokstele. nuo kurios ziauriai skaudo man dantis...
sake ateit po menesio.
skirtuma matau- pirmukai tiesus, uztat antrukas ne :/
zodziu zaidimas...

zaidimas ir pas mane. As pas ja einu sausio menesi. Gal irgi klijuos. Su plokstele miegu kas antra nakti, kartais pora naktu nesidedu, tada kelias is eiles deduosi kol nustoja dantis skaudet po nakties. Zodziu vaiksto tie dantys kaip nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(qRugile @ 2015 12 29, 13:56)
Sveiki, norėjau paklausti kaip manot ar dėt breketus jeigu dantys nėra labai krevi tik sukandimas gilus, ir šiaip būna kartais nepatogu užmigt, nes niekaip patogiai neįsitaisau dantų biggrin.gif ir dar dantys nuskilinėją. Bet kadangi man yra 16 metų pati pinigų dar neturiu, o mama nori man juos įdėt bet  gal jeigu palaukčiau kažkiek metų kol pati galėsiu susidėt nepablogės jie man dar labiau?

Jei mama isgali ir siulo detis, tai manau nera ko laukti, nes dyla kaulas ir valgosi dantys... Istaisius sakandi ir kvepavimas pagereja.
Atsakyti
QUOTE(qRugile @ 2015 12 29, 16:56)
Sveiki, norėjau paklausti kaip manot ar dėt breketus jeigu dantys nėra labai krevi tik sukandimas gilus, ir šiaip būna kartais nepatogu užmigt, nes niekaip patogiai neįsitaisau dantų biggrin.gif ir dar dantys nuskilinėją. Bet kadangi man yra 16 metų pati pinigų dar neturiu, o mama nori man juos įdėt bet  gal jeigu palaukčiau kažkiek metų kol pati galėsiu susidėt nepablogės jie man dar labiau?

aišu, kad per tuos metus tik pablogėtu situacija, vien ko verti nuskilinėjants dantis, manau verta dėtis breketus dabar wink.gif

QUOTE(guodzik @ 2015 12 29, 16:59)
zaidimas ir pas mane. As pas ja einu sausio menesi. Gal irgi klijuos. Su plokstele miegu kas antra nakti, kartais pora naktu nesidedu, tada kelias is eiles deduosi kol nustoja dantis skaudet po nakties. Zodziu vaiksto tie dantys kaip nori  doh.gif

eina sau, ot užsiėmimo doh.gif

o kiek laiko nuo nuėmimo praėjo? (breketų nuėmimo)
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2016 01 05, 14:05)
aišu, kad per tuos metus tik pablogėtu situacija, vien ko verti nuskilinėjants dantis, manau verta dėtis breketus dabar wink.gif
eina sau, ot užsiėmimo doh.gif

o kiek laiko nuo nuėmimo praėjo? (breketų nuėmimo)

tuoj bus metai smile.gif stipriai nevaiksto bet judet dar juda.
Atsakyti
Sveikos, likimo draugės smile.gif
noriu paklausti, ar skaičiuojatės, kiek paima pinigų ortodontės už vizitus? Man, pvz., žadėjo, kad bus 2000Lt. per du metus, praėjo pusmetis, bet jau 200eur mokėta... Pastarąjį kartą keitė abu lankus, 150eur paėmė, tai žagtelėjau net išgirdus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sagrarija @ 2016 01 06, 11:18)
Sveikos, likimo draugės smile.gif
noriu paklausti, ar skaičiuojatės, kiek paima pinigų ortodontės už vizitus? Man, pvz., žadėjo, kad bus 2000Lt. per du metus, praėjo pusmetis, bet jau 200eur mokėta... Pastarąjį kartą keitė abu lankus, 150eur paėmė, tai žagtelėjau net išgirdus biggrin.gif

žinoma, skaičiuoju. šiaip mes labai nesitarėm kiek pakartotinį vizitai buvo, bet visus metus kiek eidavau buvo 43 eu, vaško, gumyčių duoda nemokamai, bet visais kartais tik lankus keičia papildomų priedų nesu turėjus (spyruoklių ar kas ten gali būt smile.gif )
Atsakyti