Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

Viska skaiciuoju ir rasausi. O kodel neklauset pacioj pradzioj, kiek reiks moket uz pacius breketus ir plius papildomai uz vska? Man iskart susake, kokia suma uz breketus, kiek kainuos lanko pakeitimai ir visokios gumytes ir tt. Ir vizito metu pasako, kad pvz keis lanka kita karta. Dar bus plius nemaza suma uz ploksteles ir vielutes pabaigoj, kai nuims.
Atsakyti
tai žinoma, kad klausiau. Buvo pasakyta 2000lt. per du metus už vizitus. Vakar vėl 100eur :/ Tik viršutinį lanką keitė ir keli dantys dar be breketų buvo, tai dėjo (bet už breketus ant abiejų žandikaulių juk jau susimokėjus esu 725eur x 2) Per sekantį vizitą pakalbėsiu, tiek kad gydytojos juk nekeisi... Pas Pikelienę gydausi.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 01 06, 11:45)
Viska skaiciuoju ir rasausi. O kodel neklauset pacioj pradzioj, kiek reiks moket uz pacius breketus ir plius papildomai uz vska? Man iskart susake, kokia suma uz breketus, kiek kainuos lanko pakeitimai ir visokios gumytes ir tt. Ir vizito metu pasako, kad pvz keis lanka kita karta. Dar bus plius nemaza suma uz ploksteles ir vielutes pabaigoj, kai nuims.

man pasakė, kad sunku tikslaii prognozuot kokių priemonių reiks, bet kiek kainuos lankų keitimai ir kaip dažnai teks lankytis, dėl tolimesnio ortodontinio gydymo plokštelėmis daugiau sužinojau iš forumo

QUOTE(sagrarija @ 2016 01 07, 09:58)
tai žinoma, kad klausiau. Buvo pasakyta 2000lt. per du metus už vizitus. Vakar vėl 100eur :/ Tik viršutinį lanką keitė ir keli dantys dar be breketų buvo, tai dėjo (bet už breketus ant abiejų žandikaulių juk jau susimokėjus esu 725eur x 2) Per sekantį vizitą pakalbėsiu, tiek kad gydytojos juk nekeisi... Pas Pikelienę gydausi.

oho, čia tikrai reiktu su gydytoja kalbėt, kodėl kaina tiek išaugo
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2016 01 08, 15:42)
man pasakė, kad sunku tikslaii prognozuot kokių priemonių reiks, bet kiek kainuos lankų keitimai ir kaip dažnai teks lankytis, dėl tolimesnio ortodontinio gydymo plokštelėmis daugiau sužinojau iš forumo
oho, čia tikrai reiktu su gydytoja kalbėt, kodėl kaina tiek išaugo

man irgi paskaiciavo kokius 3000 o sumokejau tiek vien uz breketus ir nuemima smile.gif bet esme tame kad is pradziu kainuoja daug, paskui vos ne metus laiko as vaiksciojau uz dyka nes lanku nebekeicia, tik kazka paverzia, duoda elastikus ir t.t. Ta suma labai apytiskle manau kuria ji paskaiciuoja, juk dbr niekur nebedingsi kai susidejai breketus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!
greitu laiku ruosiuosi ir as prisijungti prie breketuotuju burio - kreivi tiek virsuje, tiek ir apacioje, ir dar sakandis blogas doh.gif bet jau norisi pagaliau susitvarkyti ir tureti grazia sypsena. budama paaugle nesiojau plokstele ant virsutiniu dantu, bet ji visiskai nesugebejo istiesinti dantu, o dabar kai isdygo protiniai, tai jie dar labiau bendra vaizda kreivinti pradejo verysad.gif
taigi siuo metu persiplombuoju pora dantu, tada teks issitraukti 5 dantis (ypac protiniu traukimo bijau), nes vietos truksta, o tada jau pagaliau breketai, tikiuosi vasari jau buti su jais blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras , norejau paklausti kokios daabr yra breketu kainos, planuoju detis gelezinius ir tik ant virsutiniu priekiniu 6 kokius keramikinius. Gal kas Panevezyje dejotes ir galite ka nors rekomenduoti ?
Atsakyti
Merginos, o kodel negalima paziureti foto albumo breketuku???
Atsakyti
QUOTE(Unica @ 2016 01 10, 19:41)
Merginos, o kodel negalima paziureti foto albumo breketuku???

Reikia pirma apsilti kojas ir pabendrauti cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,
Savo paaugliui pažabosim kreivus dantukus jau pektadienį. Visus darbus padarėm-išsitraukėm 1 dantį, užsiplombavom ir higiena. Tvarkomės pas I.Andzliulienę.
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2016 01 09, 20:47)
tada teks issitraukti 5 dantis (ypac protiniu traukimo bijau), nes vietos truksta, blush2.gif

Labas rytas,

nebijokit cool.gif Jei protinis nors kiek išdygęs, tai tikrai nieko baisaus (man tokius tris rovė). Labiausiai bijojau paskutinio, nes buvo visai neišdygęs ir gulėjo horizontaliai. Tą reikėjo rimčiau "pakrapštyti". Bet nuskausmino gerai, tai kai nejauti jokio skausmo, viskas normaliai. Tiesa, kai dantį pjaustė į smulkesnes dalis, garsas man asmeniškai labai nemalonus buvo... Siūlus išėmė vakar, gyja tvarkingai. Gydytojas darbą atliko be priekaištų smile.gif

Atsakyti
Labas smile.gif na jau tuoj bus menesis kaip as breketuota. Vienas kreivas dantukas issitiesino, o antras kur zymiai labiau buvo uzlipes ant kitu irgi gerokai i vieta pajudejo. vasario 1 uzdes breketus ant apatiniu dantu. is pradziu galvojau detis tik ant virsutiniu, galvoju pataupysiu pinigu, vistiek apatiniu nesimato kai kalbu ir sypsaus. bet man gyd pasake kad jei tiesini virsutinius, vistiek slenkasi dantys kinta sakandis ir jei netaisysi apatiniu dantu tai velaiu sakandis bus blogas. taip kad reikia ir apatinius tiesintis..kol kas esu sumokejus 15 eur uz pradine konsultacija ir apie 460 euru uz breketus ir ju uzdejima
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2016 01 12, 11:46)
Labas smile.gif na jau tuoj bus menesis kaip as breketuota. Vienas kreivas dantukas issitiesino, o antras kur zymiai labiau buvo uzlipes ant kitu irgi gerokai i vieta pajudejo. vasario 1 uzdes breketus ant apatiniu dantu. is pradziu galvojau detis tik ant virsutiniu, galvoju pataupysiu pinigu, vistiek apatiniu nesimato kai kalbu ir sypsaus. bet man gyd pasake kad jei tiesini virsutinius, vistiek slenkasi dantys kinta sakandis ir jei netaisysi apatiniu dantu tai velaiu sakandis bus blogas. taip kad reikia ir apatinius tiesintis..kol kas esu sumokejus 15 eur uz pradine konsultacija ir apie 460 euru uz breketus ir ju uzdejima

Smagu, kad pokyciai greiti ir dziugina thumbup.gif As negaliu atsidziaugti, kad ryzausi, aisku pabaiga dar tolokai, bet jau rezultatas dziugina. rolleyes.gif

Atsakyti