Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

Sveikos 4u.gif

Bandau issiaiskint kuri irigatoriu isigyt..kadangi nlb gaudaus tai kyla klausimu smile.gif

Gal zinot kuom jie skirias?
Noris nebrangaus ir nedidelio kad padetu priziuret breketus.
Gal is siu ka patarsit? Cia tik firmos skirias?
http://www.amazon.co...r...&ref=plSrch
http://www.amazon.co...012GUPY2A?psc=1
http://www.amazon.co...01AV4Z6K8?psc=1

Ar uztenka tarkim tik tokio?
http://www.amazon.co...00M8AUDCU?psc=1
http://www.amazon.co...00LW8REP8?psc=1

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Summer*: 23 vasario 2016 - 15:38
QUOTE(*Summer* @ 2016 02 23, 13:36)
Sveikos 4u.gif

Bandau issiaiskint kuri irigatoriu isigyt..kadangi nlb gaudaus tai kyla klausimu smile.gif

4u.gif

Kai nebandziau kitu firmu, tai negaliu pasakyt, ar skiriasi. Jei jus LT ir turit pazistamu UK ar IRL, tai stebekit sita parduotuve. As pirkau uz 55e. http://www.boots.com...P120UK_1411626/
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2016 02 23, 10:01)
o tai kaip čia taip?

niekada neturejau jautriu dantu, o dabar baisu i lauka isejus prasiziot kaip visus ir ypac priekinius dantis nugelia blink.gif apie ledus, net nesvajoju 4u.gif o dar vienai merginai saknis nutirpo, tai cia isvis tragedija....bet kai sypsena netenkina tai rizikuoju ir tikiuos geriausio.
Atsakyti
QUOTE(*Summer* @ 2016 02 23, 15:36)

Man irig idomu kaip tie bevieliai, ar patogu naudoti, nes pas mane nei vonioje, nei virtuveje prie kriaukles nera rozetes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Summer* @ 2016 02 21, 22:52)
Sveikos,
Neuzilgo desiuos breketus,turiu kelis klausimelius:
1. Kai uzdeda virsuj,po kiek laiko deda apacioje?
2. Kiek laiko skauda dantis ir kada jau drasiai valgomas normalus maistas?
3. Ar kuriai buvo ar bus atliekama zandikaulio operacija?
4. Ar juri naudoja irigatoriu?ar verta investuoti?
Buciau dekinga uz atsakymus
4u.gif

Laba diena,

Jei dar aktualu, pasisakysiu ir aš:
1. Man iškart uždėjo ir viršų, ir apačią.
2. Negalėčiau pavadinti skausmu, man tai buvo daugiau maudimas. Truko apie savaitę.
Normalaus maisto aš ilgai nematysiu, nes pas mane tvarko ir sąkandį.
3. Ne.
4. Nenaudoju, bet girdėjau teigiamus atsiliepimus iš tų, kas naudoja.

Tiesą pasakius arba man jau "rodosi", arba iš tikrųjų viršuje dantys tiesesni (per mėnesį) unsure.gif

Ir jautrumo dantų pas mane jokio nėra. Jau taip pripratau, kad visai gerai jaučiuosi su tais breketais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabriele: 24 vasario 2016 - 10:19
QUOTE(gabriele @ 2016 02 24, 08:17)
Tiesą pasakius arba man jau "rodosi", arba iš tikrųjų viršuje dantys tiesesni (per mėnesį)  unsure.gif

Tikrai nesirodo, man po sav jau matesi pokyciai, po men jau gerokai pasikeite. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 24 vasario 2016 - 10:20
QUOTE(gabriele @ 2016 02 24, 10:17)
Laba diena,

Jei dar aktualu, pasisakysiu ir aš:
1. Man iškart uždėjo ir viršų, ir apačią.
2. Negalėčiau pavadinti skausmu, man tai buvo daugiau maudimas. Truko apie savaitę.
Normalaus maisto aš ilgai nematysiu, nes pas mane tvarko ir sąkandį.
3. Ne.
4. Nenaudoju, bet girdėjau teigiamus atsiliepimus iš tų, kas naudoja.

Tiesą pasakius arba man jau "rodosi", arba iš tikrųjų viršuje dantys tiesesni (per mėnesį)  unsure.gif

Ir jautrumo dantų pas mane jokio nėra. Jau taip pripratau, kad visai gerai jaučiuosi su tais breketais  smile.gif

Aciu uz atsakymus! 4u.gif
Man sake kad rezultatas greit pasimatys tai matyt normalu wink.gif
O kokiu budu tvarko sakandi?

Nes man po 1.5metu nusimato operacija.. doh.gif tik tokiu budu matyt mano atveju tik susitvarkytu sakandis g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Summer* @ 2016 02 24, 10:33)
Aciu uz atsakymus! 4u.gif
Man sake kad rezultatas greit pasimatys tai matyt normalu wink.gif
O kokiu budu tvarko sakandi?

Nes man po 1.5metu nusimato operacija.. doh.gif tik tokiu budu matyt mano atveju tik susitvarkytu sakandis g.gif

Sveiki. Man irgi tik breketais tvarko sakandi, bet operuotis as ir nenoreciau. Jau tikrai jauciasi rezultatai. mano breketams geguzes men. bus 2 metai. Man labiausiai padejo tokia issimama plokstele, kuri kabindavosi uz galiniu dantu ir priglusdavo prie gomurio. Turiu pasakyt, kad ja nesioti buvo kazkoks kosmaras, bet teko priprasti nors is pradziu svepluodavau ir seiliu nemokedavau su ja nuryt, labiausiai nepatogu budavo darbe. Bet ja gal 3-4men panesiojau ir susikele sakandis, kadangi mano buvo gilus, tai ta plokstele tiesiog iskiepijo iproti kitaip tuos dantis sukasti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2016 02 26, 17:28)
Sveiki. Man irgi tik breketais tvarko sakandi, bet operuotis as ir nenoreciau. Jau tikrai jauciasi rezultatai. mano breketams geguzes men. bus 2 metai. Man labiausiai padejo tokia issimama plokstele, kuri kabindavosi uz galiniu dantu ir priglusdavo prie gomurio. Turiu pasakyt, kad ja nesioti buvo kazkoks kosmaras, bet teko priprasti nors is pradziu svepluodavau ir seiliu nemokedavau su ja nuryt, labiausiai nepatogu budavo darbe. Bet ja gal 3-4men panesiojau ir susikele sakandis, kadangi mano buvo gilus, tai ta plokstele tiesiog iskiepijo iproti kitaip tuos dantis sukasti.  ax.gif

Tuo paciu metu nesiojot ir breketus ir plokstele? Man su gumom taiso gilu sakandi. Idealus nebus, nes reiktu operacijos, bet jau visai nebogai per kelis men pasitaise.
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2016 02 26, 20:28)
Sveiki. Man irgi tik breketais tvarko sakandi, bet operuotis as ir nenoreciau. Jau tikrai jauciasi rezultatai. mano breketams geguzes men. bus 2 metai. Man labiausiai padejo tokia issimama plokstele, kuri kabindavosi uz galiniu dantu ir priglusdavo prie gomurio. Turiu pasakyt, kad ja nesioti buvo kazkoks kosmaras, bet teko priprasti nors is pradziu svepluodavau ir seiliu nemokedavau su ja nuryt, labiausiai nepatogu budavo darbe. Bet ja gal 3-4men panesiojau ir susikele sakandis, kadangi mano buvo gilus, tai ta plokstele tiesiog iskiepijo iproti kitaip tuos dantis sukasti.  ax.gif

Oho,2 metai ir TIK jauciasi rezultatai. Mano gilus sakandis. gyd sake per 4 men atsilenks dantys. g.gif kazkaip nerealu atrodytu. Opas ka jus gydotes? As jau sav su breketais,pokyciu turbut kolkas nera ko tiketis, ir nera kad skaudetu,gal pokyciai nelabai vyksta,jei labai maudimo nesijaucia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 03 01, 14:32)
Oho,2 metai ir TIK jauciasi rezultatai. Mano gilus sakandis. gyd sake per 4 men atsilenks dantys.  g.gif  kazkaip nerealu atrodytu. Opas ka jus gydotes? As jau sav su breketais,pokyciu turbut kolkas nera ko tiketis, ir nera kad skaudetu,gal pokyciai nelabai vyksta,jei labai maudimo nesijaucia.  g.gif

na dar nera 2ju metu. Iki vasaros planuojam nuiimti, o tie patys pirmieji pagerejimai pasijuto pirmais menesiais, gal netaip issireiskiau. Man pries breketus skaudedavo sanarius, susirakindavo zandikaulis ir traskedavo zandikaulis valgant. Tai jau pirmais menesiais pajauciau, kad traskejimas dingo, o skausmas vis reciau pasireiksdavo. dar dabar buna, kad suskauda, bet net nera ka lyginti su tuo kas budavo anksciau, kai budavo issizioji, bet nebegali susiciaupti kol neissimasazuoji sanario. Dantys greitai atsilenkia, bet tik atlenkus dantis , bent man, pagerejimas jautesi, bet sakandis vistiek isliko gilus.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2016 02 26, 20:02)
Tuo paciu metu nesiojot ir breketus ir plokstele? Man su gumom taiso gilu sakandi. Idealus nebus, nes reiktu operacijos, bet jau visai nebogai per kelis men pasitaise.

taip, nesiojau breketus ir plokstele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistik: 01 kovo 2016 - 23:07
QUOTE(Aistik @ 2016 03 02, 00:08)
na dar nera 2ju metu. Iki vasaros planuojam nuiimti, o tie patys pirmieji pagerejimai pasijuto pirmais menesiais, gal netaip issireiskiau. Man pries breketus skaudedavo sanarius, susirakindavo zandikaulis ir traskedavo zandikaulis valgant. Tai jau pirmais menesiais pajauciau, kad traskejimas dingo, o skausmas vis reciau pasireiksdavo. dar dabar buna, kad suskauda, bet net nera ka lyginti su tuo kas budavo anksciau, kai budavo issizioji, bet nebegali susiciaupti kol neissimasazuoji sanario. Dantys greitai atsilenkia, bet tik atlenkus dantis , bent man, pagerejimas jautesi, bet sakandis vistiek isliko gilus.

Pas mane tiek virsutiniai,tiek apatiniai dantys palinke i vidu ir gana stipriai. Vizualiai bent jau man pakaktu to vaizdo,kad dantys pasvire vos i prieki butu. Manau net veido forma kita butu.
Atsakyti