Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

QUOTE(sky-blue eyes @ 2016 03 02, 09:50)
Pas mane tiek virsutiniai,tiek apatiniai dantys palinke i vidu ir gana stipriai. Vizualiai bent jau man pakaktu to vaizdo,kad dantys pasvire vos i prieki butu. Manau net veido forma kita butu.

tai pas kiekviena kitokia situacija. mano dantys nebuvo kreivi, apacioj trupuciuka pasispaude, bet nieko akivaizdziai, o virsuj priekiniai buvo atgal pasilenke. Nemanau, kad buciau dejus breketus vien del tokiu problemu, jeigu ne sakandis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2016 03 01, 23:08)
na dar nera 2ju metu. Iki vasaros planuojam nuiimti, o tie patys pirmieji pagerejimai pasijuto pirmais menesiais, gal netaip issireiskiau. Man pries breketus skaudedavo sanarius, susirakindavo zandikaulis ir traskedavo zandikaulis valgant. Tai jau pirmais menesiais pajauciau, kad traskejimas dingo, o skausmas vis reciau pasireiksdavo. dar dabar buna, kad suskauda, bet net nera ka lyginti su tuo kas budavo anksciau, kai budavo issizioji, bet nebegali susiciaupti kol neissimasazuoji sanario. Dantys greitai atsilenkia, bet tik atlenkus dantis , bent man, pagerejimas jautesi, bet sakandis vistiek isliko gilus.
Papildyta:
taip, nesiojau breketus ir plokstele.

Mano irgi traska.lb netaisyklingas sakandis plius kreivi dantys. Kad neturet ateityj dideliu bedu pasiryzau programai maximum smile.gif t.y breketai + zandikaulio operacija unsure.gif vistik noriu kad butu viskas teisingai idealiai..nors baimes pilnos kelnes.
Pirmas etapas pradetas,esu jau su dantu puosmenom cool.gif tikejaus kad bus blogiau..bet istiesu beveik ju net nejauciu,tik siek tiek maudzia.
Irigatoriaus vis dar neissirenku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Summer*: 03 kovo 2016 - 18:33
O as atejau pasigirti kad po 28 metu pagaliau ismokau priziureti dantis. biggrin.gif Atejau i higiena po pusmecio ir net su viela nerado ne vieno akmenuko. O visas stebuklas sitas sepetukas
http://www.drugstore...-soft/qxp205236
Ir superflossas
http://www.oralb.com...cts/superfloss/
Kvaila buvau kad jo nenaudojau anksciau doh.gif Perku viska denticijoj bet yra ir assorti.
Bet pvz jautrumas dantu islikes dar ir po metu. Anksciau higienos net nejausdavau, vakar sedejau ir laukiau kada tai baigsis. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 04 kovo 2016 - 15:48
Toki siula naudot pradejau, kai tik sudejo breketus. Idomu, ar yra tokio storesnio, kaip sitas, bet skirta be breketu? Dar vis galvoju, kai nuemus breketus uzklijuoja vielas is vidaus, kaip tada su siulu? Problematiska prakist g.gif
O kuo tas sepetukas tioks stebuklingas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 04 kovo 2016 - 16:05
QUOTE(tute28 @ 2016 03 04, 16:05)
Toki siula naudot pradejau, kai tik sudejo breketus. Idomu, ar yra tokio storesnio, kaip sitas, bet skirta be breketu? Dar vis galvoju, kai nuemus breketus uzklijuoja vielas is vidaus, kaip tada su siulu? Problematiska prakist  g.gif
O kuo tas sepetukas tioks stebuklingas?

o kam storesnis? g.gif as tik ji ir teprakisu pro viela. Nereikia storio, reikia to kieto galo biggrin.gif
O sepetukas yra dvigubai didesnis nei iprastas, matyt geriau nuvalo apnasas ax.gif nes as dar tikrai nesu sulaukusi komplimento is higienistes niekada ir tiek mazai uz higiena sumokejusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 04, 14:48)
o kam storesnis?  g.gif as tik ji ir teprakisu pro viela. Nereikia storio, reikia to kieto galo  biggrin.gif
O sepetukas yra dvigubai didesnis nei iprastas, matyt geriau nuvalo apnasas  ax.gif nes as dar tikrai nesu sulaukusi komplimento is higienistes niekada ir tiek mazai uz higiena sumokejusi biggrin.gif

Na neaiskiai parasiau, to zilkinio galo, kad lengviau prasikistu po viela, kaip ir nereikia, kai be breketu, o pats siulas, valomoji dalis, kad butu tokia pati, kaip sito.
As kaip tik kuo mazesni perku, kiek skaiciau, Vokietijoj vaikus mokina su vieno danties valyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 04 kovo 2016 - 17:06
QUOTE(tute28 @ 2016 03 04, 17:06)
Na neaiskiai parasiau, to zilkinio galo, kad lengviau prasikistu po viela, kaip ir nereikia, kai be breketu, o pats siulas, valomoji dalis, kad butu tokia pati, kaip sito.
As kaip tik kuo mazesni perku, kiek skaiciau, Vokietijoj vaikus mokina su vieno danties valyti. g.gif

kaip tik reikia nes kai viela iklijuoja is vidaus, nu man paprasta siula buvo be sansu prakist po viela smile.gif su breketais man jo nereikejo, lengvai kaisiodavau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti jusu, nes vizitas pas gyd. menesio pabaigoje. Ar galima su breketais eiti i pirti? Visur ieskau info bet niekur nerandu, o taip noretus pasilepinti po visu darbu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2016 03 05, 07:51)
Ar galima su breketais eiti i pirti? Visur ieskau info bet niekur nerandu, o taip noretus pasilepinti po visu darbu. blush2.gif

o kodel turetu buti negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gioia @ 2016 03 05, 06:51)
Sveiki, norejau paklausti jusu, nes vizitas pas gyd. menesio pabaigoje. Ar galima su breketais eiti i pirti? Visur ieskau info bet niekur nerandu, o taip noretus pasilepinti po visu darbu. blush2.gif

galima, daug kartu ejau. Net nebuvo kilus tokia mintis.
Atsakyti
Sveikos, gal kas dejotes pas ILONA TERCIJONAITĖ http://www.stomatolo...na-tercijonaite, ryt gavau vieta konsultacijai, bet atsiliepimai ziuriu nera patys geriausi unsure.gif
esu is Siauliu, bet vietu isvis cia nera, registruoti gali tik vasarai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 07 kovo 2016 - 12:40
QUOTE(veterane @ 2016 03 07, 12:40)
Sveikos, gal kas dejotes pas ILONA TERCIJONAITĖ

as dejausi. is pradziu tai labai patiko, superine gydytoja, bet dabar nezinau...kazkaip letai viskas vyksta, bet cia gal mano dantys tokie. liudesys apima paskaicius kitu komentarus, kad po keliu men. pas kitas jau rezultatas matosi, o pas mane jau pusantru metu, o dar baisiau nei buvo, atrodo niekada nesutvarkys. bet aisku as neturiu su kuo lyginti, Ilona vienintele pas kuria lankausi, gal ir pas kita ortodonte taip butu 4u.gif
Atsakyti