QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 05 20, 12:15)
O kam ta plokstele kai yra viela?

nes as turiu viela apacioj, niekas ten nejuda

zinokit manau cia pinigu plesimas, nes tos plokstes ziauriai brangios

700 lt pamenu kainavo kai viela 100 lt gal.
Ir siaip ta viela nieko gero, po ja apnasos renkasi, sunkiau valyti dantis ir pan tai as mielai miegociau tik su plokstele bet netureciau vielos. Bet kai dantys kreiveja net po daugiau nei metu tai nebera ka daryti
As is pradziu gavau tik ploksteles tiek virsuje tiek apacioje, bet jos tikrai nekainavo tiek daug, Nes jos ne tokio skaip iprastines, be gomurio, be sraigtu. Kaina uz abi apie 300lt. buvo. Bet mano dantys begalo paslankus ir dar sakandis buvo blogas tai nesiojau nektimis, o po to dar viela pritvirtino, nesnebuvo labai gero stabilumo

Siaip mano orto. buvo kazkokioj ispanu vieno populiariausi ortodonto konferencijoje, ir jis sake, kad beveik niekam neklijuoja vielu, nes ja uzklijavus visada turi rupesti, tai ji nuluzta, tai plombos nudila, tai pacientas nori kazka persiplombuot ir pan. tad bus daug vargo, paprasciau ir geriau yra ploksteles.
Papildyta:
QUOTE(Dalyte:) @ 2016 05 20, 10:12)
pritariu labai gražus rezultatas. Bet va, kaip būna nepadarai vieną kart iki galo (kiek suprantu nebuvo operacija derinta su pirmų breketų nešiojimu) ir anksčiau ar vėliau vis tiek viską reikia padaryti nuosekliai, kad atrodytu, kaip norisi
Pirmaji karta man irgi primygtinai siule nesidet breketu, nes dantys nebuvo labai kreivi, o be operacijos nebus ir gero rezultato nes orto.atsisake daryt "maskavima" remdamasi tuo, kad jei ateity noresiu pasidaryt operacija bus daug vargo ar isvis neimanoma. Bet as atsisakiau operacijos, norejau cia ir dabar tiesiu dantu, tai man juos istiesino, centrus paliko labai kreivus, o ir dantis ne idealiai padare
. Ir esu jai begalo uz tai dekinga, nes po poros metu kai uzsimaniau operacijos, dantys buvo beveik paruosti, chirurgas buvo nustebes, kad padaryta labai daug darbo butent ta linkme, kuria reik. nes pas ji dazniausi jei pakliuva jau tie kas nesiojo breketus tai sake tiesinimas, dantu stumdymas uztrunka virs 3m.nes tenka dantis grazint i senas, anatomines ju vietas. Tai man pasiruosimas operacijai truko tik apie 8men.vietoj 2m.standartiniu metu