Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

QUOTE(tute28 @ 2016 05 31, 20:14)
As higiena dariausi balandzio pab. , bus tik 3men praeje, kai dariau higiena, kai nuimines,  tai nelabai noriu ir as jos... Buciau zinojus, kad jau nuims, buciau nedarius  ...
O  tau tikiuosi ryt bus viskas gerai, nebebus jautrus. As svajoju atsikast obuoli  biggrin.gif Nors kas cia sake, kad vielas jei klijuoja, vel neina kast  g.gif

Man nueme vakar, tai vakar nebuvo jautru, o siandien kazkaip labai jau smile.gif Na bet gal laikina. Apacioje uzklijavo viela, bet dar funkscine plokstele gamina, tai naktim busiu su ja, o su laiku sake gal prireiks ploksteles virsuje, bet cia matysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 05 31, 19:59)
Jokiu jusinimu ir but negali smile.gif
Tiesa sakant netikejau, kad man patiks rezultatas, bet esu apsipatenkinus negyvai biggrin.gif biggrin.gif

Ir balint nereikejo, kazkaip naturaliai baltesni atrodo nei buvo smile.gif

Beje, kas jau esat po breketu ar nuemus neskaudejo dantu. Virsuje neuzklijuotos vielos, tai buten visus virsutinius skauda ir kruminius apacioje, tokie jautrus, maudzia valgant. Nesuprantu ar cia del to, kad juda ar kas. Nes apacioje uzklijuota viela, tai nei skauda nei ka.

Grazu ziuret! Super Holivudas!

QUOTE(tute28 @ 2016 05 31, 20:04)
Dabar as pavydesiu pora men, kol man nuims biggrin.gif

O higiena dare? Gal nuo to? As ne LT gydausi, o kaip LT klijus valo, pati ortodonte? Pas mus truputi nefainai, nes orto tik nuima, o odontologe valo klijus ir daro higiena. Kvepia truputi pasipinigavimu, nes higiena brangi, o su klijais kiti higienistai nedaro higienos  doh.gif

O kur gyveni? blush2.gif
Matyt pas kuos tokai tvarka. unsure.gif

QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 05 31, 20:19)
Man nueme vakar, tai vakar nebuvo jautru, o siandien kazkaip labai jau smile.gif Na bet gal laikina. Apacioje uzklijavo viela, bet dar funkscine plokstele gamina, tai naktim busiu su ja, o su laiku sake gal prireiks ploksteles virsuje, bet cia matysim smile.gif

Pas mani i virsuj, i apacioj uzlkijuotas vienas. Plokstele ta paciu diena pagamina. Matyt kruta dantukai. Su plokstele viskas susitvarkys.
Ma karts nuo karta atsok vielute nuo vieno danties apacioj, tai juntu,ka pamauden. Panesioju plokstele i aprimst. Vielute priklijuoja i vel viskas tvarkoj .
Del visa pikta pasikalbek su daktarike. 4u.gif
Atsakyti
Man kazkodel virsuj neklijavo nors is pradziu sake,kad klijuos. Funkcini aparata tik po savaites gausiu. Galvojau ryt parasyt savo orto.sms ar tai normalu bet kazkaip nesinori apsijuokt biggrin.gif
Atsakyti
Man buvo gerus metus labai jautrus dantys ir dabar kai daro higiena kenciu sukandusi dantis smile.gif anksciau tai lafa procedura budavo.
O as gavau vielute virsuje, pratinuosi, keistas jausmas.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 05 31, 19:16)
Man kazkodel virsuj neklijavo nors is pradziu sake,kad klijuos. Funkcini aparata tik po savaites gausiu. Galvojau ryt parasyt savo orto.sms ar tai normalu bet kazkaip nesinori apsijuokt biggrin.gif

As manau geriau pasiklausti ir but ramiai mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 31 gegužės 2016 - 23:08
Sveikos smile.gif

nu ką, išaušo ir mano diena.. šiandien sudėjo breketus. Jausmas labai keistas, kai tiek daug svetimkūnių sudėta burnoj, bet kol kas nei skauda nei ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2016 05 31, 22:16)

Geriau apsijuokt, nei paskiaus gailetis. Ilgokai plokstele dara.

QUOTE(keity` @ 2016 06 01, 12:23)
Sveikos  smile.gif

nu ką, išaušo ir mano diena.. šiandien sudėjo breketus. Jausmas labai keistas, kai tiek daug svetimkūnių sudėta burnoj, bet kol kas nei skauda nei ką  smile.gif

Langva nesiojima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2016 06 01, 12:27)
Geriau apsijuokt, nei paskiaus gailetis. Ilgokai plokstele dara.

Gydytoja dirba tik antradieniais tai va tenka visa savaite ir laukt smile.gif
Atsakyti
Kiek prirasyta, foto prideta thumbup.gif as dar pries breketus kreipiau demesi i zmoniu dantis, tiesus dantys svarbu. Esu 2 menesiai po idejimo, po 5 savaiciu des apatinius. Jokiu vizualiu pikyciu nera.Tik vat zandikaulis vienoj puse pradejo trasket placiau issiziojant ar kramtant ir cypimas ausyse prasidejo. Jau visa menesi taip, net nzn ka galvot...
Atsakyti
Kramtuške, labai gražus dantis, tikrai nereikia balinti smile.gif

Tute, o kada planuoja jums nuimti? mes gi panašiai susidėjom, šiandien pas orto buvau manom apie pusės metų nedaugiau reikės. Apačioje nieko nedaro, bet palieka dar breketus, nros jau keli vizitai nieko nedaro, neveržia, nekeičia lanko. Viršuje vis keičia lanka, tai užvynioja, tai nuima vielą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2016 06 07, 12:05)
Kramtuške, labai gražus dantis, tikrai nereikia balinti smile.gif

Tute, o kada planuoja jums nuimti? mes gi panašiai susidėjom, šiandien pas orto buvau manom apie pusės metų nedaugiau reikės. Apačioje nieko nedaro, bet palieka dar breketus, nros jau keli vizitai nieko nedaro, neveržia, nekeičia lanko. Viršuje vis keičia lanka, tai užvynioja, tai nuima vielą smile.gif

Sake liepa nuims. Bet dar neaisku, butinai klausiu del savo nepatinkanciu ilciu, tai gali uzsitesti dar men, du... Pamenu, kad panasiai susidejom, bet ne visiem matyt vienodai. Gal juda greiciau/leciau, ar situacija buvo lengvesne/sunkesne. Nebedaug jau liko ir tau (jei galiu tu), i mane ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 07 birželio 2016 - 14:49
Siandien atgavau savo funkcine plokstele, tai toks naujas zaisliukas mano gyvenime smile.gif

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti