Sveikos

na va, reikia ir man breketų... Smagiausia tai, kad vaikystėje nešiojau naktines plokšteles viršutiniam žandikauliui, po to treinerį kelis metus, po to vėl plokšteles ir iki šiol nešioju naktinę plokštelę

Na, rezultate po daugiau nei 12 metų su plokštelėm turiu gan lygius viršutinius dantis, tačiau centras nuvažiavęs, o apatiniai dantys gerokai pasigrūdę... Ir turiu labai blogą sąkandį, kryžminį...
Spalio pradžioje buvau pas ortodontę Eveliną Mergelytę - Bobinienę Antakalnio stomatologijos centre

Labai patiko gydytoja, ilgai su manim sėdėjo ir viską aiškiai paaiškino. Dantukai pasigrūdę nežymiai, tai išlygins per 3-6 mėnesius, bet su sąkandžiu bus sunkiau, sakė, kad sunku prognozuoti kiek laiko prireiks, gali užtrukti ir virš 2 m.
Judant link breketų jau nuveikiau beveik viską, kas buvo liepta. Neseniai vieną protinį pašalino, dar vieną pašalins ir viskas, negaliu patikėti, kad jau pagaliau šviesa tunelio gale, sausio pradžioje dės breketus

Bet... Ramybės neduoda kainos... Breketų 1450 abiem žandikauliam beligatūriai ir gydytoja sakė, kad po to apsilankymai man kainuos po 72 eurus :O Kaip supratau, čia visi mano apsilankymai po tiek kainuos... Pasiskaičiusi čia forume, matau, kad kainos apsilankymų būna gerokai mažesnės

Užsirašiau dar gruodžio 9 d. klinikoje Pilėnė konsultacijai, gal ten bus pigiau, bet tokiu atveju breketų dėjimas nusikeltų, o aš taip nenoriu atidėti ir taip labai tolimai datai mane užrašė... Ir šiaip Evelina labai patiko... Tai dabar tokia pasimetusi esu, nežinau ką daryti