Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 66 tema

QUOTE(Aistik @ 2016 10 28, 17:07)
Aciu! labai tuscia burna atrodo  biggrin.gif

Aha, ir man taip buvo. Kai gera, kai lupa slysta, nesikabina kiekur biggrin.gif Kokius reteinerius gavot? As nusiminiau. Nes sake nerobitam laikui kol kas, po 6men pasirodyt. Oi, kaip nepatinka man tos ploksteles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 10 28, 18:24)
Aha, ir man taip buvo. Kai gera, kai lupa slysta, nesikabina kiekur biggrin.gif Kokius reteinerius gavot? As nusiminiau. Nes sake nerobitam laikui kol kas, po 6men pasirodyt. Oi, kaip nepatinka man tos ploksteles  unsure.gif

Laukiu ploksteliu i virsu ir i apacia. Apacioj reikes nesiot tol kol pasidarysiu danties protezavima ant implanto. Ir vielutes suklijavo ir virsuj ir apacioj. Tai dabar prie ju reikia priprast. kaip jus tas vielutes valot? Nes man atrodo bus cia galvos skausmas geras, uztrukau siandien kol issivaliau. blink.gif Man reikes po 4men pasirodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistik: 29 spalio 2016 - 14:15
QUOTE(Aistik @ 2016 10 29, 13:14)
Laukiu ploksteliu i virsu ir i apacia. Apacioj reikes nesiot tol kol pasidarysiu danties protezavima ant implanto. Ir vielutes suklijavo ir virsuj ir apacioj. Tai dabar prie ju reikia priprast. kaip jus tas vielutes valot? Nes man atrodo bus cia galvos skausmas geras, uztrukau siandien kol issivaliau.  blink.gif Man reikes po 4men pasirodyt.

Man reikejo po men pasirodyt, dabar po pusmecio. Vielute turiu tik apacioj. Valausi paprastai sepeteliu, tik ilgiau pabruzinu, tada OralB siula kaisau tarpdanciam.
Atsakyti
Po kiek laiko gavote ploksteles po breketu? man kazkur savaite teks laukt, o man lenda visokios mintys i galva, kad dantys iskreives iki tol blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2016 10 30, 15:14)
Po kiek laiko gavote ploksteles po breketu? man kazkur savaite teks laukt, o man lenda visokios mintys i galva, kad dantys iskreives iki tol  blink.gif

As gavau iskart, ta pacia diena, kai tik nueme. Bet jum klijavo vielutes ir virsuj, ir apacioj, neturetu nieko nutikt, zino turbut, ka daro. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2016 10 30, 15:23)
As gavau iskart, ta pacia diena, kai tik nueme. Bet jum klijavo vielutes ir virsuj, ir apacioj, neturetu nieko nutikt, zino turbut, ka daro. 4u.gif  4u.gif

tikiuosi, baime manes neapleidzia. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RA1 @ 2016 10 28, 15:02)
Sveikos  4u.gif
Gal yra cia tokiu kuriom gydant breketais suko implantus i gomuri? Vakar turejau ta procedura, nu kaip man jie duria i liezuvi, kaip nepatogu, kazin apsiprasiu su jais kadanors ar ne  unsure.gif

Turejau implantus dantenose. Manau, kad normalu, jei koki "svetimkuni"gauni, tai visada reik laika apsipratima.

QUOTE(Aistik @ 2016 10 28, 18:33)
As jau be! Esu ziauriai laiminga, neatsidziaugu. Atnesiojau 2.5 metu. Dar reikia protezavima ant implanto pasidaryt ir burnos higiena, nes kaikurie tarpdanciai patamseja kur neprieidavau isvalyt ir siaip labai kaupdavosi apnasos nuo visokiu arbatu.  unsure.gif

Sveikinam! 4u.gif

QUOTE(Aistik @ 2016 10 29, 15:14)
Laukiu ploksteliu i virsu ir i apacia. Apacioj reikes nesiot tol kol pasidarysiu danties protezavima ant implanto. Ir vielutes suklijavo ir virsuj ir apacioj. Tai dabar prie ju reikia priprast. kaip jus tas vielutes valot? Nes man atrodo bus cia galvos skausmas geras, uztrukau siandien kol issivaliau.  blink.gif Man reikes po 4men pasirodyt.

Tarpdanciu sepeteliu, i kartkartem vieno danties sepeteliu.

QUOTE(Aistik @ 2016 10 30, 17:14)
Po kiek laiko gavote ploksteles po breketu? man kazkur savaite teks laukt, o man lenda visokios mintys i galva, kad dantys iskreives iki tol  blink.gif

Ma ta pacia diena davi.
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2016 10 31, 19:13)
Turejau implantus dantenose.  Manau, kad normalu, jei koki "svetimkuni"gauni, tai visada reik laika apsipratima.
Sveikinam!  4u.gif
Tarpdanciu sepeteliu, i kartkartem vieno danties sepeteliu.
Ma ta pacia diena davi.

nepatinka man, kad taip ilgai laukt reikia... vistiek tie dantys juda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistik @ 2016 11 01, 21:07)
nepatinka man, kad taip ilgai laukt reikia... vistiek tie dantys juda...  unsure.gif

Nezinau kaip buciau elgusis, jei butu reikeje savaite ploksteliu laukt. blink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

na va, reikia ir man breketų... Smagiausia tai, kad vaikystėje nešiojau naktines plokšteles viršutiniam žandikauliui, po to treinerį kelis metus, po to vėl plokšteles ir iki šiol nešioju naktinę plokštelę unsure.gif Na, rezultate po daugiau nei 12 metų su plokštelėm turiu gan lygius viršutinius dantis, tačiau centras nuvažiavęs, o apatiniai dantys gerokai pasigrūdę... Ir turiu labai blogą sąkandį, kryžminį...

Spalio pradžioje buvau pas ortodontę Eveliną Mergelytę - Bobinienę Antakalnio stomatologijos centre smile.gif Labai patiko gydytoja, ilgai su manim sėdėjo ir viską aiškiai paaiškino. Dantukai pasigrūdę nežymiai, tai išlygins per 3-6 mėnesius, bet su sąkandžiu bus sunkiau, sakė, kad sunku prognozuoti kiek laiko prireiks, gali užtrukti ir virš 2 m.

Judant link breketų jau nuveikiau beveik viską, kas buvo liepta. Neseniai vieną protinį pašalino, dar vieną pašalins ir viskas, negaliu patikėti, kad jau pagaliau šviesa tunelio gale, sausio pradžioje dės breketus biggrin.gif

Bet... Ramybės neduoda kainos... Breketų 1450 abiem žandikauliam beligatūriai ir gydytoja sakė, kad po to apsilankymai man kainuos po 72 eurus :O Kaip supratau, čia visi mano apsilankymai po tiek kainuos... Pasiskaičiusi čia forume, matau, kad kainos apsilankymų būna gerokai mažesnės verysad.gif Užsirašiau dar gruodžio 9 d. klinikoje Pilėnė konsultacijai, gal ten bus pigiau, bet tokiu atveju breketų dėjimas nusikeltų, o aš taip nenoriu atidėti ir taip labai tolimai datai mane užrašė... Ir šiaip Evelina labai patiko... Tai dabar tokia pasimetusi esu, nežinau ką daryti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 13 lapkričio 2016 - 22:58
Aj, tiesa, tiek priplepėjau, kad pamiršau pasiteirauti 4u.gif
Planuoju įsigyti irigatorių Waterpik wp450, bevielį. Tačiau jis turi tik 2 stirpumus, kai laidiniai turi gerokai daugiau smile.gif
Tai ir norėjau pasiteirauti naudojančių irigatorius, ar Jums užtenka tų 2 stiprumų? Ar gal geriau laidinis, kuris turi daugiau stiprumų, gal geriau pašalina nešvarumus? hmm.gif Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 13 lapkričio 2016 - 23:54
QUOTE(Kisulita @ 2016 11 13, 23:50)

Tai ir norėjau pasiteirauti naudojančių irigatorius, ar Jums užtenka tų 2 stiprumų? Ar gal geriau laidinis, kuris turi daugiau stiprumų, gal geriau pašalina nešvarumus?  hmm.gif Patarkit  4u.gif

turiu laidini, bet naudoju silpna srovele, nes kai nusipirkus valiausi nustacius ant 10 lygio, tai dantenas sudraskiau, paskui tik su higieniste pasikalbejom, patare, kad daugiausiai ant 5 lygio nustacius valyti... 4u.gif

as uz vizitus moku 30-50 euru kartais isvis nereikia jei mazai pasikrapsto. 4u.gif
Atsakyti