Visų pirma būrė tom klasikinėm kortom ir prieš būrimą paklausė, ar esu ištekėjus.
Atseit reikia pasakyti, ar turi mylimąjį, nes kitaip kortos rodys gyvenimą be jo (na labai įtartina..)
Tada, kai išmetė kortas, pasakė, kad mano mylimasis vyresnis, nors iš tikrųjų yra jaunesnis.
Na taip viskas ir vyko spėliojimo būdu, t.y. ji kažką pamatydavo, ir klausė ar tiesa ar ne.
Tada pasakė, kad dabar prasidės tikrasis būrimas, nes iki šiol tik susipažino su manim.
Ir reikėjo klausinėti.
kas liečia atsakymus į klausimus, tai buvo labai trumpi.
ką man išbūrė - tą patį man per paskutinius metus sakė kelios kitos būrėjos, tai gal iš tikrųjų ir tiesa, reikia laukti, ar išsipildys. bet tas laukimas irgi turėtų būti keistokas. Klausiau, kada mato mano vestuves - atsakymas - po šešių savaičių, po 6 mėnesių ar po 6 metų..
Vienžo, ateitį man tokią gražią klasikinę išbūrė - sužadėtuvės, vestuvės, vaikas, geriau apmokamas darbas ir tikimybė, kad gyvensiu užsienyje. Kaip ir minėjau, kelios kitos būrėjos irgi man tą patį per paskutinius metus išbūrė (bet gal visiems tą patį išburia?

Tiesa, kai klausiau, kaip man seksis rasti naują darbą, nepamatė, kad aš šiuo metu nedirbu (ir aš to nesakiau).
Tai tiek, praleidau bendrai kokias 10 minučių