Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių aviganiai

O mūsiškiui baisiai tų praeivių šunų reikia, jis nori susipažinti ir rėkia, kad neledžia jo, kad anas neprieina... mums tuo metu negelbeja nei skanestas, nei timptelejimas su grieztu antkakliu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 10 21, 11:58)
O mūsiškiui baisiai tų praeivių šunų reikia, jis nori susipažinti ir rėkia, kad neledžia jo, kad anas neprieina... mums tuo metu negelbeja nei skanestas, nei timptelejimas su grieztu antkakliu sad.gif

Prieš pora mėnesių ir man jokie tampymai nepadėdavo, kol nepradėjom dirbti su klikeriu.Na buvo momentas kada teko naudoti minėtą smaugiklį.Būdavo taip,jau pradeda veržtis link šuns-užsmaugi (gal baisokai skamba),-klik-skaniukas,padėjo smile.gif Dabar užtenka tik klikerio smile.gif
Atsakyti
Blogas timptelėjimas griežtu, neteisingai uždėtas griežtas arba neteisinga jūsų reakcija po korekcijos. "Neleidžiu" korekcijom ir daromas. Mano vienai neleista žudyt kitus šunis, nors labai norėtų. Man esant šalia ir kontroliuojant iškenčia ir šuns lipimą, tik dėl to kad neleista. Klikeris problemoms gerai jei turi n laiko ir kontroliuojamas sąlygas. Kitaip, vienas incidentas gatvėje ir visas darbas velniop.
Atsakyti
Aš irgi noriu dabar pasakyt grežtą žodį-mielieji mano-auginat ne retriveriuis ar pudeliukus, tas reagavimas į šunis ir veržimasis "draugaut" nieko gero, vokiečiui tai plaukas nuo pjautynių, tai nėra draugiški kitiems šunims šunys, aš net savo šunims-kurie kartu gyvena, laižo vienas kitam snukius ir yra tikra šeima, neleidžiu tarpusavyje žaist, nes 95 proc žaidimų baigiasi pjautynėmis. Šuo nieko gero, iš vis nieko gero negauna žaizdamas su kitu šunimi, o vokiečio žaidimas tai medžioklės ir pjautynių imitacija ir mokykla. Tie klikeriai ir skaniukai-labai puiku kai turit pageidaujamą elgesį, bet domėsimąsi kitais šunimis su jų pagalba mokint-laiko gaišimas ir rizikos didinimas šuniui augant, nes tikrai subrendus bus situacija kai jis "dės" ant tų skaniukų ir eis aiškintis su kitu šunim, ypač jei tas linksmas atšuoliuos pas jus. Aš naudoju ir klikerį ir skaniukus, bet aš naudoju ir griežtą, būtinai. Jei jūs jį naudojat ir nėra rezultato-reiškias blogai naudojat. Šuo turi suprast, kad nepkalusimas-lygu mirčiai, o paklusimas yra dangiška palaima ir baisi meilė. Jei šeimininkas pasakė ne, o šuo negirdi-jis tai momentaliai turi taip pajaust, kad kitą kart suktis lot ant kitų šunų mintis neturi kilt. ir vat tada ir skaniukai ir klikeris. Ta šiuolaikinė tik pozityvumo mada yra pavojinga su kai kuriomis veislėmis, o yopatingai jei papuolė stiprus, dominantinis šuo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 21 spalio 2015 - 12:39
QUOTE(zay @ 2015 10 21, 13:37)
Šuo turi suprast, kad nepkalusimas-lygu mirčiai, o paklusimas yra dangiška palaima ir baisi meilė. Jei šeimininkas pasakė ne, o šuo negirdi-jis tai momentaliai turi taip pajaust, kad kitą kart suktis lot ant kitų šunų mintis neturi kilt.

griežto nenaudoju, tik smaugtuką, ne visada pavyksta suvaldyt, ypač, kai veduosi du šunis...pradėt naudot griežtą?
Atsakyti
Griežtu smaugikliu naudojuosi tik taip,kaip rodė dresūroj.Pasivaikščiojimų metu-jį dedu visada (na būna viena kita išimtis),bet naudojau senokai,kažkaip susitvarkom be jo,neleidžiu kontaktuot su nepažystamais šunimis visai,jau geriau ratu apeinam...Bet va kitas dalykas-dažnai važiuojam su draugų VA į mišką,jie ten išsidūksta,išsilaksto...Taip išeina jie gali susipjauti? Kažkaip baisoka paliko unsure.gif
Atsakyti
Smaugtukas dresūrai-daug žiauresnė priemonė nei griežtas. Aš naudoju smaugtukus tik tiesiog kaip antkaklius prilaikyti šuniui, dresūrai tik griežtas-jis daug efektyvesnis ir ne toks žalojantis dresuojant kaip smaugtukas, reikalaujantis daug mažesnių pastangų ir vedliui, kas yra labai labai svarbu. stipraus šuns (ne tik fiziškai), joks smaugtukas nesulaikys. Na ne joks, bet tie kur saulaikys, jau yra sadizmas smile.gif
Papildyta:
Bet-griežtas nėra vedžiojimo antkaklis, nebent kokiom extra sąlygom, kai neturi akių pakaušyje, o šuo negali būt su antsnukiu, nu panašiai. Tai dresūros priemonė, jis turi būt tinkamai uždėtas, ką stebint šunis su griežtais matau labai labai retai, ir tinkamai naudojamas. Tai ne baudimo priemonė, tinkamai naudojant, šuo džiaugias dedant griežtą
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 10 21, 12:52)
Griežtu smaugikliu naudojuosi tik taip,kaip rodė dresūroj.Pasivaikščiojimų metu-jį dedu visada (na būna viena kita išimtis),bet naudojau senokai,kažkaip susitvarkom be jo,neleidžiu kontaktuot su nepažystamais šunimis visai,jau geriau ratu apeinam...Bet va kitas dalykas-dažnai važiuojam su draugų VA į mišką,jie ten išsidūksta,išsilaksto...Taip išeina jie gali susipjauti? Kažkaip baisoka paliko unsure.gif

Griežtu ar smaugtuku? Skirtingi dalykai. Ratu vaikščiot... Dėl savo šuns ar kad išvengt palaido? Jei dėl savo tai turit problemų, kurias išsprendus gyvenimas gerokai palengvės. O dėl pjautynių nereikia jau taip baisiai. Jei nelinkęs, nieko. Mano vokietė gyvenime tik su kita mano kale pjovės, su kitais dūko ir niekada nieko.
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2015 10 21, 13:52)

jei tai jauni šunys nesipjaus, bet subrendę ir vienos lyties gali laisvai. Be to kam šuniui žaidimai su kitais šunimis? Pagalvokit patys-šunims aišku 100 kart smagiau bendraut ir žaist su kitais šunimis nei žmonėmis, tai jiems aiškiau, linksmiau. Žmogui patogu-išsidūko. Bet iš kitos pusės jei mes norim labai klusnaus šuns, kuriam būsim visas pasaulis, norim, kad šuo galvotų jog smagiausia su šeimininku ir jam labiau norėtųs būt s žmogum, nei kitais šunimis? Ir ką darom-parodom šuniui, kaip smagu su kitais šunimis, o po to būk malonus ir suprask, kad žmogus fainesnis? Aš manau, kad jei noriu būt savo šuniui visas pasaulis ir gėrio šaltinis, pati smagiausia-tiesiog nerodysiu jam, kad kitur yra geriau wink.gif Yra masė priemonių pačim iškraut savo šunį smile.gif. Viskas priklauso tik nuo to ko mes norim iš savo šunų. Ar kad jis smagiai dūktų su kitais šunimis (kas su vokiečiui bus iki tam tikro amžiaus, po to jis žais tik su kai kuriais, gal, po to šiaip veršis visiems papasakot kas svarbiausias šuo pasaulyje), ir vidutiniškai klausytų šeimininko, ar noris 98 proc savo šuns
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2015 10 21, 13:58)
Griežtu ar smaugtuku? Skirtingi dalykai. Ratu vaikščiot... Dėl savo šuns ar kad išvengt palaido? Jei dėl savo tai turit problemų, kurias išsprendus gyvenimas gerokai palengvės. O dėl pjautynių nereikia jau taip baisiai. Jei nelinkęs, nieko. Mano vokietė gyvenime tik su kita mano kale pjovės, su kitais dūko ir niekada nieko.

Kokį naudoju-ydėjau nuorodą viršuje smile.gif Pas mus jis visada dedamas šalia smaugtuko-(netoli ausų prie pat kaklo) Taip ir kaba ta virvutė vaikštant.Naudoti pradėjau kai Taironas ėmė šiauštis-urgzti ir veržtis link mažų vaikų.
Papildyta:

Dėkui zay 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urte484: 21 spalio 2015 - 13:12
QUOTE(urte484 @ 2015 10 21, 13:10)
Kokį naudoju-ydėjau nuorodą viršuje smile.gif Pas mus jis visada dedamas šalia smaugtuko-(netoli ausų prie pat kaklo) Taip ir kaba ta virvutė vaikštant.Naudoti pradėjau kai Taironas ėmė šiauštis-urgzti ir veržtis link mažų vaikų.
Papildyta:
Dėkui zay  4u.gif

Tai ne griežtas, tas pats smaugtukas tik su virvute. Ir ta pačia didesne žalos rizika.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2015 10 21, 14:18)
Tai ne griežtas, tas pats smaugtukas tik su virvute. Ir ta pačia didesne žalos rizika.

O gal galit parodyt koks yra griežtas?
Papildyta:
http://www.dogis.lt/...antkakliai.html gal kažkas iš tokių?
Atsakyti