Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių aviganiai

ir dar, kad informacijos nebūtų per mažai, sudėsiu veidelius tų kurie dar ieško savo namučių
Juodai rudas berniukas Farad, tėčiaus vaikas
user posted image
o čia retenybė ir grožybė, juodas ilgaplaukis patinukas, taip norėtųs jam namų kur jį mylėtų, dresuotų aišku, bet dar ir į parodas nuvestų, jis džiugintų šeimą pergalėm smile.gif, ne veltui jo vardas Famous
user posted image
Juodai ruda, nu labai labai simpatiška mergaitė Fėja
user posted image
ir juodai ruda ilgaplaukė mergytė Flamme, jau dabar matos, kad ji bus labai tamsaus snukučio, jų tėtis juodaveidis ir tai labai dažnai perduoda savo vaikams, man tai labai labai gražu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 10 19, 18:51)
Žinokt prie Dubysos geras veislynas, kalė, kur dabar turi šuniukų-iš vis gražuolė. Čia gal tiesiog bendravimo reikalai wink.gif, bet šuniukai ten geri smile.gif

Teko viena posta skaistyti apie naujavilniecio parduoda suniuka kuriam islindo beda su kojomis,kurie visiskai neprisieme jokios kaltes.jei taip atsitinka kokia atsakomybe prisiima veisejai?ar cia tiesiog sazines reikalas pasidaro?o geras veislynas kuria prasme?kad daug medaliu?
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 10 20, 10:23)
Teko viena posta skaistyti apie naujavilniecio parduoda suniuka kuriam islindo beda su kojomis,kurie visiskai neprisieme jokios kaltes.jei taip atsitinka kokia atsakomybe prisiima veisejai?ar cia tiesiog sazines reikalas pasidaro?o geras veislynas kuria prasme?kad daug medaliu?

na dėl šuniuko sąnarių sveikatos galima tiksliai pasakyti tik padarius displazijos tyrimą, kuris daromas metų amžiaus šunims. renkantis šuniuką galit tik pasitikrint tėvų ir protėvių sveikatos tyrimų rezultatus ir tikėtis, kad viskas bus ok, bet niekada negali žinot kas ir kur išlys, arba imti paaugintą šunį su visais tyrimais. o dėl atsakomybės vienų ir kitų gi viską galima aprašyti pirkimo -pardavimo sutartyje, jeigu bijote kažko ax.gif

beje rašydama pasitikrinkit gramatiką, nes labai jau sunku skaityt ką parašėt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga321: 20 spalio 2015 - 12:55
QUOTE(inga321 @ 2015 10 20, 13:55)
na dėl šuniuko sąnarių sveikatos galima tiksliai pasakyti tik padarius displazijos tyrimą, kuris daromas metų amžiaus šunims. renkantis šuniuką galit tik pasitikrint tėvų ir protėvių sveikatos tyrimteleų rezultatus ir tikėtis, kad viskas bus ok, bet niekada negali žinot kas ir kur išlys, arba imti paaugintą šunį su visais tyrimais. o dėl atsakomybės vienų ir kitų gi viską galima aprašyti pirkimo -pardavimo sutartyje, jeigu bijote kažko  ax.gif

beje rašydama pasitikrinkit gramatiką, nes labai jau sunku skaityt ką parašėt wink.gif

Telefonu rasau tai vat taip ir nusispaudzia kas :)pasitaisysiu sekanti karta ☺☺☺☺☺
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 10 20, 16:41)
Telefonu rasau tai vat taip ir nusispaudzia kas :)pasitaisysiu sekanti karta ☺☺☺☺☺

aaa, viskas suprantama, pati su išmaniuoju kovoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2015 10 18, 23:52)
.paskui susedom su vyru ir apsvarstem kad pirma isikeliam i nama,pavasari tvora apsitveriam ir tada jau laukiam naujo seimos draugo.

Ir iš karto šuniuką į kiemą/voljerą įkišit? unsure.gif jei norit turėti išauklėtą ir kontaktinį šunį, net jeigu ir planuojate vėliau jį laikyti voljere, rekomenduojama bent jau pirmą pusmetį šuniuką palaikyti kambaryje. Taip jis išmoksta gero elgesio taisyklių namuose (negraužti, nekaukti, neteršti, nelipti ir pan), be to- atsiranda stipresnis kontaktas ir susibendravimas su šeimininkais. Ir turit visam gyvenimui kultūringą šunį, kurį norit- laikot voljere, norit- kambaryje.
Kurlink aš lenkiu?...kad dabar pats laikas įsigyti šuniuką, jį išsiauginti per žiemą "iš vystyklų", o pavasarį-vasarą džiaugtis ilgais pasivaikščiojimais gamtoje, maudymusi ežeruose, dresūra ir parodomis. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zay @ 2015 10 19, 22:07)
Juodai ruda, nu labai labai simpatiška mergaitė Fėja
http://s019.radikal....c6539495541.jpg[/img][/url]

Jau rašiau FB, bet dar pasikartosiu...jei ieškočiau vokiečio, tai čiupčiau JĄ. Įkrito į akį... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 10 20, 17:53)
Ir iš karto šuniuką į kiemą/voljerą įkišit? unsure.gif  jei norit turėti išauklėtą ir kontaktinį šunį, net jeigu ir planuojate vėliau jį laikyti voljere, rekomenduojama bent jau pirmą pusmetį šuniuką palaikyti kambaryje. Taip jis išmoksta gero elgesio taisyklių namuose (negraužti, nekaukti, neteršti, nelipti ir pan), be to- atsiranda stipresnis kontaktas ir susibendravimas su šeimininkais. Ir turit visam gyvenimui kultūringą šunį, kurį norit- laikot voljere, norit- kambaryje.
Kurlink aš lenkiu?...kad dabar pats laikas įsigyti šuniuką, jį išsiauginti per žiemą "iš vystyklų", o pavasarį-vasarą džiaugtis ilgais pasivaikščiojimais gamtoje, maudymusi ežeruose, dresūra ir parodomis.  mirksiukas.gif

Ne ne mes laikysime ji name.vien del suns name visu grindu sildomu nedarem, nes drauge patare,kad suniui bus negerai.mes siaip aktyvi seima ir prie televizoriaus namie nenuobodziaujam smile.gif voljere nebent pusdieniui kai atvaz koks svecias kuris bijo sunu :)musu rate yra draugu kurie nieko nesako, bet is akiu matosi, kad nepatinka, kai suo glaustosi.musu prancuzu buldogas toks katasunis yra :)uosvio numyletinis tai ir iskeliavo pas ji dalintis lova,nors ir vedziodavom,maitindavom,bet kazkodel ji pasirinko savo seimininku,aisku kol augo kartu su tevais ir gyvenom. mes kaledoms tik atsikeliam i nama ir norim likusius darbus jame uzbaigti,todel suniukui dar neturesiu laiko.cia juk kaip vaikas bus :)nors vaikai laukia ir tikrai nepriestarautu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 20 spalio 2015 - 18:00
QUOTE(santropez @ 2015 10 20, 10:23)

Geras veislynas, nes veisėjas apgalvoją ką daro ir gauna gerą rezultatą mirksiukas.gif , ir kas man labai svarbu-myli savo šunis smile.gif
O dėl ligų-meluos tas kuris jums garantuos, kad tikrai niekad niekas neišlys, tai gamta, genetika ir visad visko gali nutikti, šioje vietoje aišku svarbu veisėjo pozicija, nes atsitikus bėdai-jis turi būti jūsų atrama ir pagalba, jūs kaip ne kaip auginsit bendrą vaiką biggrin.gif biggrin.gif .
Aš irgi savo šunis kambaryje laikau ax.gif , patirties su draugais nemėgstančiais turiu labai nedaug, bet kartą buvo taip-deja čia buvo ultimatumas-šunys mano šeima, aš dėl viešnagės jų nei į garažą nei kažkur neuždarinėsiu, aišku gerbiau ir jų baimes, šunims lipt ant galvos neleidau, niekam neleidžiu, bet poziciją - šunys šeima-laikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2015 10 20, 20:20)
Geras veislynas, nes veisėjas apgalvoją ką daro ir gauna gerą rezultatą  mirksiukas.gif , ir kas man labai svarbu-myli savo šunis smile.gif
O dėl ligų-meluos tas kuris jums garantuos, kad tikrai niekad niekas neišlys, tai gamta, genetika ir visad visko gali nutikti, šioje vietoje aišku svarbu veisėjo pozicija, nes atsitikus bėdai-jis turi būti jūsų atrama ir pagalba, jūs kaip ne kaip auginsit bendrą vaiką biggrin.gif biggrin.gif .
Aš irgi savo šunis kambaryje laikau  ax.gif , patirties su draugais nemėgstančiais turiu labai nedaug, bet kartą buvo taip-deja čia buvo ultimatumas-šunys mano šeima, aš dėl viešnagės jų nei į garažą nei kažkur neuždarinėsiu, aišku gerbiau ir jų baimes, šunims lipt ant galvos neleidau, niekam neleidžiu, bet poziciją - šunys šeima-laikau biggrin.gif

Na as kita kart irgi mastau :)nepatinka tegul neina :)ir prasideda visu pamokslai suo namuose nesamone,kiek plauku, smirda ir aisku sneka tie,kurie gyvuno jokio namie gyvenime nelaikytu, nes ju nemyli. Man baisiausia, kad suo ko nors jiems nepadarytu smile.gif buvo ivykis pas drauge, kai jie isvaziavo atostogu, o su kaimynu ne kokie santykiai buvo.suo liko voljere.grizo visi ir dukra ejo pamaitinti,o tam suniui kazkas uzplauke ir puole ja,rado gulincia prie voljero.aisku dresuojant sunkiai tiketina, kad gali taip nutikti, bet....
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 10 20, 17:53)
Ir iš karto šuniuką į kiemą/voljerą įkišit? unsure.gif  jei norit turėti išauklėtą ir kontaktinį šunį, net jeigu ir planuojate vėliau jį laikyti voljere, rekomenduojama bent jau pirmą pusmetį šuniuką palaikyti kambaryje. Taip jis išmoksta gero elgesio taisyklių namuose (negraužti, nekaukti, neteršti, nelipti ir pan), be to- atsiranda stipresnis kontaktas ir susibendravimas su šeimininkais. Ir turit visam gyvenimui kultūringą šunį, kurį norit- laikot voljere, norit- kambaryje.
Kurlink aš lenkiu?...kad dabar pats laikas įsigyti šuniuką, jį išsiauginti per žiemą "iš vystyklų", o pavasarį-vasarą džiaugtis ilgais pasivaikščiojimais gamtoje, maudymusi ežeruose, dresūra ir parodomis.  mirksiukas.gif

nejau taip labai blogai?
namie laikau kita suni,ir kate
is voljero jis vedziojamas su pavadziu,skiriama demesio,zaidziame

user posted image

2,5men
Atsakyti
O aš turiu nedrąsų klausimėlį, kuris jau ilgą laiką neduoda ramybės, tačiau, nors ieškau, atsakymo nerandu.. Ropsis labai reaguoja į kitus šunis. Jam, tuo metu kol pro šalį pravedamas kitas šuo, niekas daugiau nerūpi, tik tas judantis objektas. Nesakyčiau, kad jis tą šunį nori pulti, rodyti agresiją, ne - jis loja plonai, lyg kviesdamas žaisti, šokinėja, veržiasi, ir tuo metu jam tas dirgiklis stipresnis už bet ką, galiu jam mėsos gabalu mojuot prieš snukį, bet tas sekundes jis daugiau nieko nemato. Dresuotojai, tiek mūsų nuolatinis, tiek kitas, su kuriuo konsultavausi, siūlo tą patį - sodinti priešais save ir skaniukais nukreipti dėmesį. tikrai taip ir darau, tačiau tai veikia tik tol, kol dirgiklis atsiranda jau netoli, ir kai jau praeina, po kelių sekundžių atsimenama, kad ai, buvo čia skaniukų pas šeimininkę rankose rolleyes.gif Iš šunininkų vis išgirstu " norėtų mano šuo daryti tą ar aną, jei leisčiau", o kaip padaryti tą "neleidžiu"? Labai ačiū iš anksto už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2015 10 21, 09:18)

Pas mus panaši situacija,tik Taironas bailiukas,jis šiaušiasi iš karto,ir veržiasi link kito šuns.Puolęs niekada nebuvo,šiaušiasi kol apsiuosto.Mes klikerio ir skaniukų pagalba,tiesiog bandom didesniu lanku prasilenkti-tas padeda.Jei nėra galimybės plačiau-sodinuos prieš save,ir griežtai neleidžiu atsisukinėt į praeinantį šunį.Išsedėt išsėdi,tik kol kas sunkiau su išlaikymu akių kontakto.Kritiniu atveju-turim smaugtuką griežtą,padeda,bet naudoju labai minimaliai smile.gif

Papildyta:
http://www.dogis.lt/...etras-5-mm.html
Atsakyti