QUOTE(zay @ 2015 10 20, 20:20)
Geras veislynas, nes veisėjas apgalvoją ką daro ir gauna gerą rezultatą

, ir kas man labai svarbu-myli savo šunis

O dėl ligų-meluos tas kuris jums garantuos, kad tikrai niekad niekas neišlys, tai gamta, genetika ir visad visko gali nutikti, šioje vietoje aišku svarbu veisėjo pozicija, nes atsitikus bėdai-jis turi būti jūsų atrama ir pagalba, jūs kaip ne kaip auginsit bendrą vaiką

.
Aš irgi savo šunis kambaryje laikau

, patirties su draugais nemėgstančiais turiu labai nedaug, bet kartą buvo taip-deja čia buvo ultimatumas-šunys mano šeima, aš dėl viešnagės jų nei į garažą nei kažkur neuždarinėsiu, aišku gerbiau ir jų baimes, šunims lipt ant galvos neleidau, niekam neleidžiu, bet poziciją - šunys šeima-laikau
Na as kita kart irgi mastau :)nepatinka tegul neina :)ir prasideda visu pamokslai suo namuose nesamone,kiek plauku, smirda ir aisku sneka tie,kurie gyvuno jokio namie gyvenime nelaikytu, nes ju nemyli. Man baisiausia, kad suo ko nors jiems nepadarytu

buvo ivykis pas drauge, kai jie isvaziavo atostogu, o su kaimynu ne kokie santykiai buvo.suo liko voljere.grizo visi ir dukra ejo pamaitinti,o tam suniui kazkas uzplauke ir puole ja,rado gulincia prie voljero.aisku dresuojant sunkiai tiketina, kad gali taip nutikti, bet....