Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių aviganiai

QUOTE(urte484 @ 2015 10 22, 09:40)
http://www.dogis.lt/...-kuroganas.html  Sakykit,juk prie jo pavadys nesisega,ar kaip? blush2.gif  Ta prasme,dedasi kaip papildomas prie antkaklio?

Aišku segas, kam tas papildomas antkaklis? Trukdys tik. Tik griežtas ir ant jo pavadys
Papildyta:
QUOTE(girene @ 2015 10 22, 08:21)
Aciu uz atsakyma.
Kol buvo statomas voljeras,uztruko apie 10d.suo gyveno terasoj.pratinau su pavadeliu eit atlikt reikalu keliolika ir daugiau kart per diena.terasa buvo svari.dabar ir voljere nerandu kakuciu.del slapinimosi negaliu pasakyt,nes lyja,slapia.

O del dresavimo mokyklos kauno m.nieks negali patarti?naminis suo visai be dresuros,durniukas.o sio mazylio nenoriu uzleist,ir noreciau rast patyrusi dresuotoja.
Buciau dekinga parekomendavusioms 4u.gif

Kaune aš eičiau pas Butkų į aikštelę, čia Vilijampolėje.
O dar pastebėjimas-pavadį dėčiau kaip galima rečiau, kad šuo įprastų būti ne vedžiojamas, o sekti jus. Sakykim, na man tinka, nes aš šunis vežu su mašina du kart per dieną į mišką-net tuos kurie gyvendavo voljere, niekad nepaleisdavau kieme. Tai iki 5 mėn šuniukai pavadį matė gal kartą 10 min kol išmoko ant jo vaikščiot. Nuolat prie pavadžio prikabintas šuo nori tik laisvės, taip mokinama bėgt no to įkalintojo šeimininko kuo toliau. Ypač nuo tų, kurie karteliais paleidžia, bet pasikviečia tik pagriebtir prisegt vėl smile.gif
Papildyta:
QUOTE(levrete @ 2015 10 22, 09:32)
O tai būtų komanda "ne" ir trūktelėjimas griežtu, taip? Mums dresuotojas rodė tokį metodą. Tik aš žiopla neperpratau, kad tas truktelėjimas turėtų būti stipresnis, todėl ir neveikė man šis metodas. Ar dar yra kokių korekcijos būdų, kai šuns elgesys nepageidaujamas?

Jų yra daug, bet korekcijas geriau išbandyt su dresuotoju smile.gif. Sakyčiau kol kas per akis griežto, o po to kai jis tai žinos, žinos ir šeimininko NE svorį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zay: 22 spalio 2015 - 09:18
Aciu zay
Atsakyti
Kaip viskas pasidaro aišku, kai paaiškina Zay smile.gif Ačiū! 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(levrete @ 2015 10 22, 13:21)
Kaip viskas pasidaro aišku, kai paaiškina Zay smile.gif Ačiū!  4u.gif

Pritariu ! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki kaip sumazint suns kvapa? Diena kol esu darbe suo buna lauke, voljere.Vakare, nakti ir dienomis kai nedirbu suo huna namuose,o ir lauke buna minimaliai kai nieko namie nera. Bet namai eme smirdeti sunimi, girdejau lietuvoj yra sampunas labai kvepiantis kuriuo gali maudyt kad ir kas diena, o kaip uk? Ar turim kazka tokio o galbut kazkas galetu lt nupirkt ir mums atsiust zinoma sumokeciau. Dar gal kokius suns dezodorantus naudojat as turiu sausus sampunus bet kvapas gana greit isgaruoja
Atsakyti
Kažkoks kvapas vis tiek bus, maudant laikinai sumažėja. Šampūną tikrai rasi UK, kad ir elektroninėse parduotuvėse. Ir iš viso pasaulio siunčia.
Atsakyti
QUOTE(nokiaa35 @ 2015 10 23, 13:17)
Sveiki kaip sumazint suns kvapa? Diena kol esu darbe suo buna lauke, voljere.Vakare,  nakti ir dienomis kai nedirbu suo huna namuose,o ir lauke buna minimaliai kai nieko  namie nera. Bet namai eme smirdeti sunimi, girdejau lietuvoj yra sampunas labai kvepiantis kuriuo gali maudyt kad ir kas diena, o kaip uk? Ar turim kazka tokio o galbut kazkas galetu lt nupirkt ir mums atsiust zinoma sumokeciau. Dar gal kokius suns dezodorantus naudojat as turiu sausus sampunus bet kvapas gana greit isgaruoja

Tikrai, kad UK rasi ir geresnių, tas Lietuvoje-tiesiog tiekėjų išdalintas produktas jį aktyviai reklamuojantiems žmonėms, o apie ką pirma šnekam reklamuojant šampūną, apie kvapą wink.gif. Beja kvapai juk dedami cheminiai, didelis kvepėjimas nėra didelis pliusas wink.gif. Gintare-greit rekomeduok kuo skalbt šunį smile.gif
Atsakyti
Kad šuo lauke permirksta per dieną, prisivolioja - aišku kvapą turės biggrin.gif Maniškės paklodėm visą gyvenimą kvepia.

O su tom įgimtom peštynėm ir žaidimais - vat Kate nemoka žaist, ji net jeigu ir nori, ji labai nori ŽAIST, bet jei neišeina - ji netyčia pasišiaušia ir jos žaidimas yra nuverst kitą ant žemės ir griebt už gerklės švelniai, tai Mažas yra vienintelis padaras kuriam toks žaidimas patinka - dviese ir padūksta, bet joms tas nėra smagu - smagiau paskui kamuoliuką bėgiot.
Atsakyti
Maniškėm tai labai smagu dviese žaist, net buvau pamiršus, kad jos lauke taip žaidžia, nes kai Gena buvo, nevedžiodavau Arytės kartu su Vipu. Su kitais šunim Vipas visai nenori žaist, jai neįdomu. O Arytės žaidimai svetimiems šiek tiek per grubūs.
Kas dėl kvapo. Maniškės irgi sofinės, tai nesmirda. Arytė turi bėdų su alergijom, tai vienintelis dalykas, kad kailis toks "miltuotas", tai gydomės ir maudau. Vipas va vasarą smirdėjo, kai daug maudėsi visokiose balose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inga321 @ 2015 10 21, 19:03)
man irgi labai idomu, kas čia su smaugtukais dresuoja  g.gif

Mes dresuojamės, ir beveik visi kiti aikštelėje nuo mažų iki didelių VA smile.gif O kas čia blogai? Aikštelėje mums tikrai griežtas nereikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2015 11 02, 11:03)
Mes dresuojamės, ir beveik visi kiti aikštelėje nuo mažų iki didelių VA smile.gif O kas čia blogai? Aikštelėje mums tikrai griežtas nereikalingas smile.gif

O kam jums smaugtukas aikštelėj? Gerokai susenęs vokiškas metodas, kurį Vokietijoj jau turbūt pamiršo. Pernelyg rizikingas kaip nebūtinam.
Atsakyti
hm g.gif tiesą pasakius niekad nebandžiau su smaugtuku dresuoti, nors pastoviai tas virvelinis kabo ant kaklo, bet dresūrai dedu griežtą, gi su griežtu tik biškį timpt ir jau korekcija, o su smaugtuku kiek reikia tempt g.gif net negalvojau, kad šiaip laikais dar kažkas taip dresuojasi, man paprasčiausiai nepatogu pačiai, o ir šuo mažiau reaguoja į korekciją smaugtuku... daugiau suprantančios gal paaiškins kame to smaugtuko prasmė dresuojant? ax.gif
Atsakyti