QUOTE(Andra Beauceron @ 2015 11 04, 20:34)
Ė o kuo tas smaugtukas nejaučiamas? aš turiu fiksuojamą, užtenka mažuoju piršteliu vos pajudint - šuo ant pirštų galų, ale iki šiol naudojau tik kai Katei reikėjo paaiškint kad stovėtų kol aš ją išfenuosiu. Šiaip dalykas žiauresnis nei griežtas - sakyčiau, daug žiauresnis, daug labiau juntamesnis ir skausmingesnį efektą duodantis - užtai su juo atsargiai reikia
matai, maniškė smaugtuką uždėtą prie ausų jaučia irgi gerai, bet aš nenoriu toj vietoj smaugti šuns, nes na labai jau pažeidžiama vieta, tuo labiau smaugtukas gi atsipalaidavęs nuslenka kaklu žemyn, o jau ten kitas reikalas

kartais vesdamasi Kirą kur man reikia, kad na tobulai manes klaustytų, pakeliu smaugtuką iki ausų, tada galiu tikrai vienu pirštu ją kontroliuoti
QUOTE(megeja @ 2015 11 05, 04:10)
Nu alio
Įsijaučiau
gal kažkaip blogai išsireiškiau, kad tiek įsiskaudinusių

aš tikrai gerbiu sportininkus, man gražu pažiūrėt video ar gyvai, gražūs šunys, gražiai dirba, na super, tikrai

bet na aš niekada to nesieksiu su savo šunimis, nas ne tame mano aistra, gyvenimas ir tt. man gražu išdresuotas šuo, kuris dirba kaip laikrodukas, bet aš su saviškiais niekad to nepasieksiu, bet man to ir nereikia. kiekvienam savo

dresuojames su Kiriuku kiek pajėgiam, jau matau savas klaidas, su kitu šuniu kažką darysiu kitaip. jeigu pavyks, laikysim ir tą IPO, bet kaip jau sakiau, aš pastoviai nuvertinu save ir savo sugebėjimus, kol kažkas iš šono nepasakys, kad Inga tu gali, aš to nedarysiu

žinau, tai kvaila ir labai su tuo kovoju, bet ką jau čia
QUOTE(levrete @ 2015 11 05, 20:34)
Aš duočiau ir prie svečiu, bet nu man kažkaip baisu jam duot, neperlipu per save, bijau "smegenis sukrest" ar dar ka padaryt ne taip, neišmanau davimo galvon technikos ir bijau nuskriaust šunį ir tuo pačiu labai jau noriu pabaigt su tuo įkyrumu. Bet pas mus nereikia net svečiu - uźtenka šeimos nariams ant sofos susėst ir prasideda. nu nesinori uždaryt į narva, kad pabendraut, pasėdėt kas vakara.
na aš nelupu savo šunų

pas mane didžiausia bausmė, čia jau nu virš visko, kai šuo prisidirba tiek, kad nu pasaulio pabaiga - paimu už pakarpos ir su delnu duodu per kuprą

o paprastai užtenka balsu sudrausti ir šuo kapituliuoja. pas mane yra garselis EI, kai Kira daro kažką blogai, tai dažniausiai užtenka to ei. šiaip pas mus yra komanda eik gulti, tada ji atsigula po stalu, tai va atėjus svečiams ir visiems susėdus, pas mus užtenka liepti eiti gulti ir ji atsigula po stalu, tai ji būna prie svečių (prie kojų), jaučiasi gerai ir mes taip pat

ji tą vietą nuo mažens pasirinko, tai ir netrukdau