Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(Braskiautoja @ 2015 08 14, 11:25)
as tik nesuprantu ju dydziu lenteles, ten kur raso cm ten pedos ismatavimus raso ar vidpadzio?smile.gif
Dar turim Emukus US 9 dydzio tai vakar pamatavau pirstas praktiskai ant ribos iki ziemos bus tikrai mazi manau ir sals kojos. Juose viduj 17cm, bet kailis toks storas kad sumazina gerokai bata, realiai 15-15,5 kojytei tiktu.

Gal parduodat tuos mazesnius?:smile.gif)

Nu vat gal ir man imt 9 reiktu o ne 8.. Siaip smulkus bernokas kojyte neplati....dbr23 nesiojam...o del dyddziu lenteles ir as nesuprantu...ar ten vidpadzio ar pedos
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 14, 10:38)
aš seniai išlindus jau ir išsimatavus Jcrew kalnus  lotuliukas.gif

Gauta ir Vilniaus 08/04 dienos siuntelė  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif einu ruoštis priėmimui Jūsų, gerbiamos  wub.gif dalinsiu nuo 12 iki 19 val. Dalindama rašysiu žinutes  cool.gif Dabar einu žiūrėt skolų. Tad be 12 tikrai nedalinsiu, nes turiu pasiruošti  mirksiukas.gif

Jeeeee!!!!!!!!
Atsakyti
Gal kas matet kur nuolaidas UGG ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 14, 11:39)
rašo vidpadį jų size charte. Aš su 15 su biškiu ėmiau 10  4u.gif nematavau dar  blush2.gif

zuika23, gal galite pamatuot ir parasyt ar tiko? tada galesiu orientuotis. nes ziuriu 11 dydzio jokiu nera unsure.gif
Papildyta:
kaip supratau jau nuo 11 dydzio eina nebe toddler o little kid? tai tada reikia jamti little kid 11? apsvieskite prasau smile.gif
Atsakyti
Tai dzienkuje bardzo, mergos, uz pirkinius. 4u.gif wub.gif Viskas tiko ir patiko, tik gal jCrew sortus vienus galejau imti 0 dydi, bet nieko, sueis ir taip. Kaip gerai, kad tasyk paklausiau del dydziu, nes 4 buciau paskendus, bo plaukt tai nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sakykit iš kur užsisakinėjate UNIQLO sriukes?
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 08 14, 12:13)
Tai dzienkuje bardzo, mergos, uz pirkinius. 4u.gif  wub.gif  Viskas tiko ir patiko, tik gal jCrew sortus vienus galejau imti 0 dydi, bet nieko, sueis ir taip. Kaip gerai, kad tasyk paklausiau del dydziu, nes 4 buciau paskendus, bo plaukt tai nemoku  lotuliukas.gif

Tai jauciu as savo sijona 8 dydi persiviniuosiu 2 kartus;D
Atsakyti
Klaipeda, galit skambintis ir vaziuoti dabar iki 14 val. Ir veliau nuo 17, surasysiu zinutes
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2015 08 14, 07:46)
zuika23, gal galite pamatuot ir parasyt ar tiko? tada galesiu orientuotis. nes ziuriu 11 dydzio jokiu nera  unsure.gif
Papildyta:
kaip supratau jau nuo 11 dydzio eina nebe toddler o little kid? tai tada reikia jamti little kid 11? apsvieskite prasau smile.gif

reik nukelt iš lentynos aukštos biggrin.gif pabandysiu.
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 08 14, 11:22)

Tai cia geras dealas, 2 sijonai uz 1 kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2015 08 14, 12:26)
reik nukelt iš lentynos aukštos  biggrin.gif pabandysiu.

būtų malonu iš jūsų pusės thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 08 14, 08:22)

ir man rodos jūs panaši į mane biggrin.gif tai jei taip, tai ir 3 kart apsiviniosit lotuliukas.gif
Atsakyti