Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių!

QUOTE(zuika23 @ 2015 08 14, 12:31)
ir man rodos jūs panaši į mane  biggrin.gif tai jei taip, tai ir 3 kart apsiviniosit  lotuliukas.gif

Oj negaliu:D tai rimtai 3 sijonau gausis:D nu ten ta lentele tai tada nesamine...nes 8 dydi raso sm berods
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 08 14, 08:37)
Oj negaliu:D tai rimtai 3 sijonau gausis:D nu ten ta lentele tai tada nesamine...nes 8 dydi raso sm berods

oi nežinau ką jie ten matuoja ir pagal ką biggrin.gif vat gavau suknelę iš petit skyriaus ir negaliu patikėt kad mažoka lotuliukas.gif biški kyla į viršų ir anyta pamačius nusigando, nes trumpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2015 08 14, 11:39)
Gal parduodat tuos mazesnius?:smile.gif)

Nu vat gal ir man imt 9 reiktu o ne 8.. Siaip smulkus bernokas kojyte neplati....dbr23 nesiojam...o del dyddziu lenteles ir as nesuprantu...ar ten vidpadzio ar pedos

Galiu perleisti bet jie aveti kokius 4 kartus bet bukle puiki. Jei domina brukstelkit i A.Z.
Atsakyti
Gal kas važiuoja pas kauno dalintoja is Šilainių ir paiimtu ir mano 2 daiktus, kol kas be mašinos likusi namie :(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 14 rugpjūčio 2015 - 11:58
Sveikos, gal kas is Santariskiu ar aplinkiniu rajonu vaziuos siuntinuko ir galetu mano paimti? Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai labai dėkoju

Viskas ką gavau labai tiks - tame tarpe labai gražus rankinukas 4u.gif
Ir dar noriu padėkoti, kad gavau 100.000.000.000 $ rolleyes.gif
kurių labiausiai laukiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2015 08 14, 11:13)
Tai dzienkuje bardzo, mergos, uz pirkinius. 4u.gif  wub.gif  Viskas tiko ir patiko, tik gal jCrew sortus vienus galejau imti 0 dydi, bet nieko, sueis ir taip. Kaip gerai, kad tasyk paklausiau del dydziu, nes 4 buciau paskendus, bo plaukt tai nemoku  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aciu ir jumi!

QUOTE(kristė82 @ 2015 08 14, 11:22)
Sakykit iš kur užsisakinėjate UNIQLO sriukes?

Uniqlo.com

QUOTE(Aurine @ 2015 08 14, 12:09)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labai labai dėkoju

Viskas ką gavau labai tiks - tame tarpe labai gražus rankinukas  4u.gif
Ir dar noriu padėkoti, kad gavau 100.000.000.000 $  rolleyes.gif
kurių labiausiai laukiau lotuliukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskiautoja @ 2015 08 14, 11:13)
Sveikutės, labai reikia patarimo ir kuo greičiau smile.gif Su 16cm kojyte ar pakaktų toddler 10 dydžio šių batukų?
http://www.amazon.co...ef=cts_sh_1_fbt

Aš imčiau didesnius 4u.gif Maniškės kojytė panašį, lyg truputį mažesnė, užsakinėjau 11 4u.gif Viduje tas kailis labai storas, tai smarkiai sumažina vidpadžio ilgį
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 14 rugpjūčio 2015 - 13:41
QUOTE(Tasty @ 2015 08 14, 13:46)
Aš imčiau didesnius  4u.gif  Maniškės kojytė panašį, lyg truputį mažesnė, užsakinėjau 11  4u.gif  Viduje tas kailis labai storas, tai smarkiai sumažina vidpadžio ilgį

dėkuj visoms už patarimus, siusiunčiau 11 dydi. Kaip bus taip:)
Atsakyti
Ar dar galima jungti LandsEnd?. Turiu uzsakyma
Atsakyti
Gal galit padeti kurie yra su kailiu o kurie su vilna

http://www.amazon.co.....=p_89:Bearpaw

http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

aciu padejusioms

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti