Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Renku www.cocooncenter.co.uk
iki nemokamo siuntimo.
Kedainiai, galiu persiusti tik per lpexpress pastomata(kaina persiuntimo 1.45 eur)
uzsakyma siuskite ilona7810@yahoo.com
pinigu prasysiu is anksto, jei ne SEB bankas -prisideda dar komisinis mokestis 0.41 cnt)

labai apsimoka pirkti makiazo valiklius, duso zele, sampunus ir t.t tokiu firmu kaip bioderma, vichy, eucerin, furterer -palyginus kainas esancias pas mus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 08 05, 11:39)
L4 bus UK4 (arba eur 37)
F - plotis - kaip pas clarksus buna skirtingi plociai. placiai pedai F netinka

Ačiū
Atsakyti
merginos, geox kedai vaikiski buna mazinti ar atitinka dydi?
kokie 5 metai ju nepirkau ir nebeatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2015 08 05, 10:30)
mergaitės o iš čia nėra perkančių

http://www.shoes-world.de/

Planuoju daryti užsakymą iš čia Klaipėdoje, jei krepšiukai normalaus dydio,. galiu siųsti per lpexpress terminalą.
Rinksiu iki 20 porų, kad suma nebūtų milžiniška, nes nesinori turėti paskui bėdų su mokesčiais dėl kelių sutaupytų eurų smile.gif
kainą matysite prisiregistravę. ji bus be PVM. Galutinė suma yra matyti krepšelyje.
Shipingas planuoju, kad bus po 0,7eur jei susirinks 20porų
Siųsti krepšiuko kopijas (ne nuorodą krepšelio ir ne prekės nuorodas)
d.kvasnia@gmail.com
TEMA Shoes
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 08 05, 10:14)
Merginos, gal zinot, ar gali buti taip? pirkau NEWLOOK'E 10 prekiu, o jie man atsiunte tik 5 kolkas. Teko pedint i pasta paimt, galvoju du maisai, jau viska gavau. Atidarau grizus, o ten tik puse mano uzsakytu prekiu.... sad.gif

Gal keliu dienu begyje gausit likusias prekes. Buvo man kad visu iskart neatsiemiau. Buvo ir kad nebeatkeliavo likusi dalis. Jie vis dar siuncia paprastu neregistruotu pastu turbut...nu jei ka parasysit skunda ir grazins pinigelius wink.gif
Atsakyti
Leginsus visos iš etam gaudot, o mango jie 9,99 ir dar 15 proc nuolaidą iki rytojaus duoda
http://www.mangooutl...s=1438764704205
O gal jie blogesni g.gif
Atsakyti
Gal kuri rekomenduotumet kokia parduotuve, kur yra idomesniu pedkelniu?

Taip pat domina dalykine apranga, ar siunciates? Apejau Lt pardes, nekazka tiek kaina, tiek kokybe.
Atsakyti
prisijungciau prie sportsdirect užsakymų Klaipėdoje.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 08 05, 13:38)

Taip pat domina dalykine apranga, ar siunciates? Apejau Lt pardes, nekazka tiek kaina, tiek kokybe.

Pėdkelnių prisigaudžiau vente privee išparduotuvėse:Wolford pėdkelnių po 6—8 svarus, Dim pėdkelnių po porą svarų.
Dalykiniai kostiumėliai patys pačiausi iš Jcrew per tarpininkes. Turiu kelis dar iš anksčiau parsisiuntusi, kai dolerio kursas buvo gerokai mažesnis. Dar dalykinės aprangos yra yoox. Per seilus atitaikius dydžiu galima pagauti ypač kokybiškų itališkų kostiumėlių.
Nežinau, į kokią kainos ir kokybės amplitudę taikote, nes aš tos nuomonės, kad geriau mažiau, bet ypač kokybiškų, nei daug pigesnių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 05 rugpjūčio 2015 - 12:51
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 08 05, 13:38)

man darbinė apranga geriausia jcrew
Atsakyti
merginos kas paskutiniu metu pirkot ETAM, per kiek laiko jie issiuncia prekes?
Atsakyti
Pagavau vienę prekę, tad kviečiu jungtis, jei ką nors rasite prie
Vente privee UK OOHEE seilo (http://en.vente-privee.com/catalog/Universe/Operation/45659/site/5) siuntimo mokesčiui pasidalinti iki Uk (paskui per Tukį). Dar liko keletas dydžių Garvalin mergaitiškų aulinukų žiemai (16-18 svarų), yra vyriškos Bikkembergs avalynės likučiai
Vilnius. krepšelių, nuorodų ir jūsų kontaktų laukiu el. paštu: Pirkinukas69@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 05 rugpjūčio 2015 - 13:49