Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Aciu atsakiusioms 4u.gif Zvalgysiuos jcrew.
Atsakyti
Uzsakinesiu SPORTSDIRECT. Siuntima dalinames ~3eur

Kaunas. Galiu ir persiusti. Lp express terminalu 1.45eur

Bankas swed.

Krepselius siuskit: kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
Sveiki, gal kas Mytoys.de norėtų, ryt užsakinėčiau ryte :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tornadziukas: 05 rugpjūčio 2015 - 15:04
aciu kristrar uz atsakyma 4u.gif

Merginos, o is UK zaros kaip perkate? parasiau tukiui, tai jis sako, kad lyg kortos nepriima. tai per tuki kaip suprantu neiseitu zaroj apsipirkt.

Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 08 04, 20:48)
Gal kas galit patart, kaip nupirkti is zara.uk vieną prekę blush2.gif  ax.gif ? Kiek suprantu tik uk siuncia, ar tukio adresu kazin galima pirkti? 4u.gif Aciu kas pasidalinsit ziniomis. 4u.gif

QUOTE(zittute @ 2015 08 05, 15:09)
aciu kristrar uz atsakyma  4u.gif

Merginos, o is UK zaros kaip perkate? parasiau tukiui, tai jis sako, kad lyg kortos nepriima. tai per tuki kaip suprantu neiseitu zaroj apsipirkt.

Esu pirkus ne kartą per Tukį su Lt kortele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2015 08 05, 16:19)
Esu pirkus ne kartą per Tukį su Lt kortele  rolleyes.gif

aciu, tada rasysiu dar karta jiems smile.gif nu taip noris pigiau nei lt apsishopint zaroj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 08 05, 16:37)
aciu, tada rasysiu dar karta jiems smile.gif nu taip noris pigiau nei lt apsishopint zaroj smile.gif

o tai kam jūs rašysite? Tukiui ar parduotuvei? Šiaip tai perkate su savo kortele, tik adresą nurodote Tukio. Ar jūs norite, kad Tukis tarpininkautų?
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2015 08 05, 17:09)
aciu kristrar uz atsakyma  4u.gif

Man irgi aktualu...Žalia rūta rašė, kad per tukį pirko g.gif
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2015 08 05, 18:33)
Man irgi aktualu...Žalia rūta rašė, kad per tukį pirko g.gif

Pirkau su kreditine. Ir kitos pirko, rase. Per Tukio adresa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 05 rugpjūčio 2015 - 18:04
Merginos, kas mažiukams perkate tyreles, gal užmatėte geras kainas kur - asda kažkokia kaina, bet ar gera tu ellas? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas darote paskutiniu metu didesnius užsakymus pasidalinkite patirtimi
everything5pounds.com antrą kartą neįvyksta užsakymas neatrašo grąžina pinigus, po kelių valandų pievas rašo tvarkoma sistema jau 2 savaitė tvarko, nepriima didesnių nei 200sv užsakymų paskambinau sužinojau,kad taip bus kol visiškai sistemą sutvarkys, liepė daryti kelis siuntimus nu nesamonė sad.gif
Atsakyti
Klaipėdoje pirksiu (arba jungčiausi) iš mytoys.de Planuoju rytoj arba poryt. Gal kas norit prisijungti?
Atsakyti