Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Sveiki
reikalinga valandine aukle 4 metu berniukui Pilaiteje ligos ir kitais atvejais. Vaikas lanko darzeli.
Jurgita.
865059661
Atsakyti
Ieškome patikimos, rūpestingos, mylinčios vaikus moters, kuri galėtų pagelbėti susirgus vaikams (du berniukai 2m. ir 4m.) Pagal poreikį padirbėti vakarais ar savaitgaliais. Užmokestis valandinis. Mes gyvename KAROLINIŠKĖSE, tad visiems būtų patogiau, jei gyventumėte netoliese.

Jei Jums šis skelbimas neaktualus, galbūt pažįstate kam jis tiktų, paskatinkite paskambinti tel: 8-675-45298 Mante.
Atsakyti
Ilgametė auklė su aukštuoju pedagoginiu išsilavinimu.
Galiu išleisti į kiną, sporto klubą, kelionę ar šiaip kelioms valandoms, slaugau vaiką ligos atveju.

Ieškau ilgalaikio bendradarbiavimo su šiuolaikiška šeima.

Tėvų patogumui prižiūriu vaikus jų namuose.

Patogu, jei Jūs iš Antakalnio, Žirmūnų, Šnipiškių, centro, Senamiesčio ar Naujamiesčio.

Lauksiu Jūsų žinučių.
Atsakyti
Sveikos mamos,

nuo rugpjūčio galo atsisveikinsim su savo aukle, kuri mūsų šeimoje pradirbo 8 metus ir užaugino mūsų 3 vaikus. Labai norim surasti jai gerą šeimą Vilniuje. Pas mus auklė dirbo nepilną darbo savaitę (mokėjom jai už atidirbtas valandas), puikiai ruošia maistą (ne tik vaikui, bet ir visai šeimai). Mano manymu, auklė labai tinkanti prižiūrėti mažesnius vaikus. Jei turite klausimų arba norite kontaktų, rašykite į AŽ.
Atsakyti
Ieskau aukles dviems vaikams (3,5 m ir 4,5 m) ligos metu. Vaikai lanko darzeli, bet buna kad serga. Namu tvarkyti ar valgyti gaminti nereiks. Gali buti studente. Esam Pasilaiciuose
Atsakyti
Vyresnio amziaus moteris, kalbanti lietuviu ir rusu kalbomis, iesko aukles ar namu seimininkes darbo. Ji gyvena Vilniuje, Fabijoniskiu mikrorajone, galetu pradeti dirbti iskart. Kreiptis tel. 8 5 2702831 arba 8 683 42656.
Atsakyti
Sveiki. Ieškau moters VILNIUJE,noretusi labiau ne auklės o "močiutės",kuri ne tik mokės išvirti skania sriubyte bet galės iškepti blynuku. Labai norim drauģiškos,atsakingos ir mylinčios vaikus. Amžius nuo 35m,kuri mokėtu džiaugtis gyvenimu ir išmokti pasaulį myleti vaikus! Auginam dvi atžalas. Berniukui lapkriti bus 6,mergytei ka tik sukako 4eri. Ieškom tokios,kuri pamiltu kaip savuosius. Vaikai kalba tiek rusiškai tiek lietuviškai. Idealiausiai,kad turėtu galimybe prižiurėti savo namuose bei kad turėtu automobilį . Ieškom nuo rugsėjo mėn. Ne pilnai darbo dienai ,nes vaikai lanko darželį- kartais vakarais bei savaitgaliais bei sirgimo metu. Retkarčiais tektu pasiimt iš darželio. Jei susidomėjote ar turite ką rekomenduoti lauksiu aprašymo valerijaaaaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(spalvos @ 2015 08 13, 15:55)
Sveikos mamos,

nuo rugpjūčio galo atsisveikinsim su savo aukle, kuri mūsų šeimoje pradirbo 8 metus ir užaugino mūsų 3 vaikus.  Labai norim surasti jai gerą šeimą Vilniuje. Pas mus auklė dirbo nepilną darbo savaitę (mokėjom jai už atidirbtas valandas), puikiai ruošia maistą (ne tik vaikui, bet ir visai šeimai). Mano manymu, auklė labai tinkanti prižiūrėti mažesnius vaikus. Jei turite klausimų arba norite kontaktų, rašykite į AŽ.

Laba, o kokiame rajone ji gyvena? Mane lb domintu. Gal galite parasyti jos tel arba savo. Mano nr. 868787565
Atsakyti
Sveiki,

ieškome valandinės auklės 7 metų berniukui ligos atveju, mokyklinių atostogų metu arba vakarais, kai tėveliai turi planų pabūti dviese. Apmokėjimui galime pasiūlyti fiksuotą sumą už fiksuotą valandų kiekį. Valandų neišnaudojus suma nesikeis.
Gyvename prie Šeškinės poliklinikos, tad ir auklės ieškotume gyvenančios šalia. Labai didelis privalumas jei būtų vairuojanti (kartais galėtume susitarti dėl vaiko pasiėmimo iš mokyklos).
Auklė turėtų būti vyresnė nei 25 metai smile.gif

Lauksiu susidomėjusių skambučių!
Eglė
8 650 75059
Atsakyti
Sveiki ieškau auklės darbo vakarais ar savaitgaliais nes iki 17h prižiūriu mergaitę ir lieka daug laisvo laiko,vairuoju mašina,dirbu su verslo liudijimu.Mano telefono numeris 861698994
Atsakyti
Labas rytas,
ieškome valandinės auklės 3 m. berniukui ligos atveju. Dabar ir reikia ketvirtadieniui ir penktadieniui. ( 20 ir 21d).
ketvirtadienį nuo 14 val iki 18 val.
Penktadienį nuo 10 val ryto iki 16 val
Gyvename Pašilaičiuose.
860018381
Atsakyti
Ieškau valandinės auklės 1,8 metų berniukui Vilniuje (justiniškės). Ligos atveju-visą darbo dieną. Reikėtų pagalbininkę užtikrintai turėti nuo spalio mėnesio.
Atsakyti