Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinės auklės Vilniuje

Ieškome atsakingos ir patikimos auklės, galinčios parvesti pirmokę iš mokyklos bei trečiadieniais nuvežti darželinuką į futbolo treniruotę. Taip pat vieną vakarą per savaitę pabūti su vaikais ilgėliau, išleisti tėvus į renginius ar pan. Gyvename Žvėryne, mokykla yra Miglos g., darželis Birutės g., tad būtų patogu susirati žmogų taip pat iš Žvėryno.  

Atsakyti

Sveiki tėveliai!

Turinti patirties valandinė auklė Pilaitėje galetų prižiūrėti Jūsų vaikučius
pagal išankstinį susitarimą, vakarais , per išeigines, dienos metu.

Ačiū!

Lauksiu Jūsų žinučių.

Atsakyti
Ieškau auklės savo vaikučiams,mergaitė 6riu metukų,berniukui tuoj bus 8metai. Reikalinga rūpestinga,mylinti vaikus bei kantri moteris,kuri galėtu užsiimti su vaikais,ir pataptu tikrai gera draugė jiems. Vaikai laisvai šneka tiek rusų k. tiek lietuvių. Reikalavimai: pasilikti per nakti pagal išankstini susitarimą, vidurį savaitės nakčiai(gyvename nuosavame name) 1k. į savaitė ir taip pat pagal išankstini susitarimą pabūti su vaikais savaitgali,kartais diena,kartais per naktį. Gyvename Gineitiškėse. Važiuoja autobusas,2min iki stotelės. Lauksiu žinučių arba email'u valerijaaaaa@gmail.com
Atsakyti
Sveiki, galiu inti vaikus is ugdymo istaigu.
Atsakyti

Skubiai ieskom auklytes, merginos, kuri galetu pabuti su 1,8m mergyte ryte arba po po pietu, kol paimsiu, nuvesiu vyresneli i darzeli. Pasivaikscioti lauke ar namie pazaisti. Gyvenam Kairenuose, tad geriausia mergina is Kairenu, Galgiu, Dvarcioniu, Sauletekio. 867558285  :ax: 

Atsakyti
Sveiki,
galiu rekomenduoti musu seimos gerai pazystama moteri, kuri noretu priziureti 1-2 vaikucius savo namuose Zirmunu rajone.
moteris 42 metu, labai myli vaikus, svelni, atsakinga, pareiginga, daraugiska, paprasta, turi patirties ( augino savo vaikus ir dirbo aukle ), moka su vaikais sutarti. be zalingu iprociu.
aukle gyvena grazioje ir zalioje Zirmunu dalyje, kur daug gamtos, salia Neries vingis, todel puikios salygos buti su vaiku laike.
gali dirbti ne pilna darbo diena arba visa diena (pagal poreiki)

Telefono viesai nerasau, bet jei kam reiketu aukles kontaktu, rasykite man i AZ 4u.gif
visas salygas aptartumet tiesiogiai su aukle.
Atsakyti

Sveiki, ieskome auklytes 1,5 metu berniukui Naujamiestyje 2-3 dienoms per savaite. Mokesime 4 eur/val

Alina 860635109

Atsakyti

Laba, 

ar dar laisva jusu auklyte?

Mes ieškome valandinės auklės 2, 4, 9 m. vaikams (mažylės - mergytės), gyvenam Riešėje (važiuoja miesto autobusas). Monika. 863000663

Atsakyti
Sveiki. Ieškau auklės darbo. Turiu didelę darbo su vaikais patirtį. Ieškau pastovaus darbo, geriausia pusei dienos arba kelioms valandoms. Esu be žalingų įpročių, kruopšti, tvarkinga ir gerai sutarianti su vaikais. Kontaktinis telefonas - 867309907
Atsakyti

Ieškau valandinės auklytės 5 metų berniukui ligos atveju, gyvename Šnipiškėse.

Atsakyti

Ieškome padėjėjos, kuri kasdien galėtų parvežti vaiką iš mokyklos.

Maršrutas: A. Vienuolio progimnazija (Aušros vartų g. 23, Vilnius) - Drūkšių g. (netoli Salininkų), atstumas apie 8 km.

Jei neturite automobilio, galima vaiką lydėti ir autobusu (19 autobusas), dar bijau paleisti dukrą vieną, kadangi iki namų yra gana sudėtinga sankryža...

Atlyginimas sutartinis.

Lauksiu pasiūlymų el. paštu: roberta.dapkuviene@gmail.com

P.S. nurodykite savo tel. Nr.

Atsakyti

Sveiki, ieskome valandines aukles beveik 2 m. berniukui (i darzeli kolkas neina). Reiktu 1-2 kartus per savaite 3-4 val.

Vieta- Vilnius, Snipiskes, netoli Konstitucijos pr. 

Taip pat tiktu mama-aukle ar aukle diebanti savo namuose (bet netoliese Snipiskes, Centras, Zverynas...)

Atsakyti