QUOTE(rastafarinas @ 2015 09 14, 17:20)
Dėl kūprinimosi - man padeda kai veidrody pamatau save sėdinčią suskikūprinus, ar kokį artimą žmogų. Va, net dabar rašant išsitiesiau. Kažkaip nu taip negražiai atrodo; o nuotraukose - žiaurus vaizdas. Bet ir man - tas kūprinimasisi dar nuo pradinių klasių atsiradęs. Čia jau gyvenimo kova su tom kuprom

- arba, reiktų gal sakyti pozityviai - reikia susidraugauti stuburu ten kaip nors, pamilt save, ir t.t.
Žodžiu, suprantu jus.
Aš kai pavargstu bėgdama, jaučiu, kad imu kūprintis. - Ai, man padeda kai šalčiau (nusiimt džemperį

] - tada pasitempia organizmas, išsitiesiu visa.
aš išsitiesiu tam momentui, kai prisimenu, bet matyt man nepatogu taip yra, iškart vėl sukrentu

gal per daug įpratus taip bėgt, reiks labiau save stebėt.
QUOTE(guodzik @ 2015 09 14, 18:46)
O del mano ciurnu, man jas skauda tik begant arba po begimo. Is pradziu galvojau batai, nusipirkau gerus batus-tas pats. Visgi bus begimo technika.
man su klubais buvo bėdų, skaudėjo ir smarkiai. Padėjo minimalistiniai batai, dabar neskauda visiškai nieko (net truputį pamaudžiantys keliai pilnai išgyjo). Nežinau, ar drisčiau rekomenduoti kitam, labai prieštaringos nuomonės tuo klausimu. Bet pati net nežiūriu į tuos 'prabangiuosiuos' batus su paminkštinimais, išmečiau 2 poras be gailesčio
Aišku tikėtina, kad ne patys batai skausmus pagydė, o jie mane privertė kitaip koją statyt. Mest visu svorio nuo kulno kaip anksčiau, tiesiog skauda. Automatiškai leidžiuos minkštai, pėdos viduriu kažkur.
QUOTE(Caridian @ 2015 09 14, 18:56)
Man irgi maudzia vienos kojos achilo sausgysle, berods, kiek supratau, pailsinsiu siek tiek, nors skaiciau, kad negalima atpslaiduot, reikia duoti kruvio ir daryt tempimo pratimus butinai.
kur čia taip rašo, kad negalima atsipalaiduot? Aš kiek skaičiau atvirkščiai visur, kad tik poilsis ir poilsis gali padėt

Aš achilą visada nemaloniai jaučiu, kai tą vietą paliečiu (kad ir nespaudžiant, tik palietus vos vos) ir kartais bėgimo pradžioj. Apšilus pagerėja.
O kokie tempimo pratimai? Aš anksčiau darydavau, dabar nedarau, nematau didelio skirtumo, bet jei kokių gerų yra, vėl darysiu