[quote=Roja,2016 04 05, 14:35]O kodėl jie turėtų valgyti būtent tą augalinį maistą, kuris neturi kalcio? Juk jei negeria pieno, žino, kur gali būti problema. Tiesiog mūsų organizmai ne taip lengvai kalcį pasiima iš augalų. Ne taip retai jo išvis neįsisavina.
Sakykite, o kokį augalinį maistą jūs vartojate kaip kalcio šaltinį? Iš Lietuvoje augančių augalų?
[/quote]
Nesilaikau jokių dietų, stengiuosi valgyti kuo įvairiau. Bet ,kai reikia, lengvai atsisakau vienokio ar kitokio maisto.
Papildyta:
[quote=_brownbody_,2016 04 05, 13:45]
[quote=Liepa B.,2016 04 05, 10:34]
Kokį skystį siurbsite? Pas jus 100% karaliauja kažkokia bakterija dėlto organizmas kaupia skysčius,kad ją išplautų Pakinkliuose yra didieji limfmazgiai,jiems užsikimšus sutrinka nutekėjimas ir atsiranda tinimas.
Papildyta:
Kai man darė echoskopiją, daktaras pasakė, kad keliuose susikaupęs uždegiminis skystis, jo yra palyginus daug, kadangi keliai išsipūtę. Kai paklausiau daktarės ar galima išsiurbti atsakė taip: galima, bet jo vėl greit prisikaups. Viskas. Atrodo padėtis be išeities, tas tinimas nepraeina niekaip. Gal reikia laukti vaistų poveikio, bet vaistai, kiek pastebėjau tinimo nesumažina. Prisimenu buvo viena diena (neseniai) kai galėjau netgi atsitūpti. O tai buvo tada, kai VISIŠKAI nieko nevalgiau. Taip gavosi žinoma netyčia, labai užimta diena, kažkaip nesuspėjau, bet sąnariams buvo lengviau..

Bakterija sakot? Bet daktarai apie tai visiškai neužsiminė, kaip keista. Įtarė, jog laimo liga, bet nepasitvirtino. Dar sakė nuvažiuoti pas infektologus 100 procentiniam įsitikinimui. Bet kad erkė tai tikrai ne. Sakau, susirgimų (rimtų) kaip ir neturėjau, iš esmės tai visiškai neturėjau laaaaaaabai ilgą laiką, ~metus laiko net temperatūros neturėjau, o jei ir turėdavau būdavo nedidelė, greit praeidavo, kelis metus išvis nesirgau, gerklės neskaudėjo, na žodžiu..tiesiog neįsivaizduoju iš kur galėjo atsirasti ta bakterija, kad per keletą mėnesių man spėjo apimti visus kūne įmanomus sąnarius (tame tarpe netgi ir nugaros bei žandikaulių).
[/quote]
Mūsų organizme yra visko ir virusų ir bakterijų,kurios gali sėdėti ir laukti palankaus meto,kad sukeltų įvairius uždegimus įvairiose vietose. Pas mane streptokokas ramiai sedėjo 10 metų,o paskutiniu metu siautėja visur, tad kol kas tik dermatitai kamuoja. Jei nieko nedaryčiau gal ir vėl į sąnarius nukeliautų.