Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - IX tema

QUOTE(ajd @ 2016 10 23, 10:25)
Man taip yra visi didieji sanariai ir stuburas eina šaibom-vieno ar kito laipsnio artrozė. Kas ją sukelia ? savaime nebūna. Iš pardžių stumdė po gydytojus, ilgai buvau nuleidus rankas, bet blogėja dienom. Preitą savaitę nuėjau i klinikas pas Laučkaitę-panašu kad šita gydytoja pabaigs darbą ir diagnozę žinosiu. Linksta link bahterevo. sakė tą patį cool.gife priežasties visi iš karto jaunystėj artozės pažeisti sanariai negali būti. Ir dar tas kojų tinimas ištisus metus, viršsvorio neturiu -irgi priežastis nenustatyta. Geriau vaistai , geriau biologiniai bet tik ne skausmas.

Ir man lygiai tas pats.....vien istisai artoze visiem sanariam.
Atsakyti
QUOTE(Dzeida @ 2016 10 24, 18:13)
Ir man lygiai tas pats.....vien istisai artoze visiem sanariam.

Ką darysim toliau? pakeis sakykim klubus, kelius, bet kitų protezų tai nėra...man dar nuo vaistų lėtinis gastritas ir cholecistitas....o diagnozė nenustatyta...
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2016 10 25, 20:16)
Ką darysim toliau? pakeis sakykim klubus, kelius, bet kitų protezų tai nėra...man dar nuo vaistų lėtinis gastritas ir cholecistitas....o diagnozė nenustatyta...

Kluba,peti pakeis, o stubura ..... kai imi galvot, tai liudna
Atsakyti
Kreipiuosi čia, nes matau kad yra ir mamų, kurios augina vaikučius turinčius bėdų su sąnariukais:
Patarkit prašau, kaip pakliūti pas gydytoją Panavienę? O gal kas kitą gydytoją -vaikų reumatologą galit rekomenduoti?

Ne gana to, kad pati antrus metus ieškau diagnozės dėl ko daug sąnarių skauda, dar ir vaikui prasidėjo panašios bėdos. verysad.gif Siunčia pas reumatologą. verysad.gif
Atsakyti
Noriu Jusu pasiteirauti, kokius tyrimus prasyti atlikti reumatologes, del sanariu.Sanarius vis paskausta, o esu gan jauna, koju ciurnos buvo istine.Daktare vos dave siuntima pas reumatologe, nors CRB padidejes, o ir santariskiu siuntimas buvo su nuoroda del sanariu.
Pas reumatologe eisiu lapkricio viduryje, tad bijau, kad sakys...aiiii cia nieko nereikia daryti...
Atsakyti
QUOTE(Sarytė @ 2016 10 26, 11:48)
Kreipiuosi čia, nes matau kad yra ir mamų, kurios augina vaikučius turinčius bėdų su sąnariukais:
Patarkit prašau, kaip pakliūti pas gydytoją Panavienę? O gal kas kitą gydytoją  -vaikų reumatologą galit rekomenduoti?

Ne gana to, kad pati antrus metus ieškau diagnozės dėl ko daug sąnarių skauda, dar ir vaikui prasidėjo panašios bėdos. verysad.gif Siunčia pas reumatologą. verysad.gif

Sveika,
prisijung faicbooke prie artrito grupes, ten mamos dalinasi patirtim maciau ir apie gydytojus irgi.
Atsakyti
Nu visi facbooku naudojasi, aš asmeniškai prieš tokisu socialinius tinklus. Tai paklausiu čia. Gal kas bandėte enzimų terapiją?
Atsakyti

Sveika,
prisijung faicbooke prie artrito grupes, ten mamos dalinasi patirtim maciau ir apie gydytojus irgi.

Gal galit patikslinti  kaip tiksliai FB ta grupe vadinas? Nes nieko nerandu panasaus :(

Atsakyti
Grupčė vadinasi "Artritas"
Atsakyti
Sveiki,gal kas gali parekomenduoti gerą reumatologą Šiauliuose?Ačiū.
Atsakyti
Buvau pas reumatologe, tai paskyre kazkoki antistreptolizino O kiekybini nustatyma unsure.gif Tai pasidariau ta tyrima, tai sake pas mane 409, kai norma 200.Ar cia labai blogai, gal kas esate susidure su tai?Pas reumatologe eisiu tik gruodi.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2016 11 15, 18:12)
Buvau pas reumatologe, tai paskyre kazkoki  antistreptolizino O kiekybini nustatyma unsure.gif Tai pasidariau ta tyrima, tai sake pas mane 409, kai norma 200.Ar cia labai blogai, gal kas esate susidure su tai?Pas reumatologe eisiu tik gruodi.Aciu

Pagoglinus rašo kad tas tyrimas rodo ar nėra streptokoko infekcijos. Žinau kad šitas streptokokas žmogui suėdė dirbtinius širdies vožtuvus-tiesiog supūliavo. bet labai sunku jį išgydyti daug antibiotikų ir t.t.
Aš suprantu kad tas forumas jau lavonėlis, visos mergaitės diskutuoja facboke...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajd: 15 lapkričio 2016 - 20:20