Va įdomu, jei radiologas nemato tai ka ten įžiūrėjo daktaras...
taip galima kaži kokia liga žmogui įkalbėt....
Aš nežinau, kokio lygio ten radiologas galėjo būti. Tik tiek, kad iš niekur tie kaukšėjimai, dilgčiojimai ir deginimai klubuose neatsiranda, vistiek priežastis turi kažkokia būt. Esmė tokia, kadangi man jau prieš metus rentgenu artrozę nustatė, tai nebedrįsau abejoti. Aš ne ekspertė, man ta mano nuotrauka normali atrodo, bet aš nieko neišmanau tame. Nusinešiu pirmą nuotrauką pirmadienį palyginimui, kai eisiu atsakymo. Šeimos gyd. pasakė, kad tos nuotraukos neštis nebūtina, tai durnelė ir nenusinešiau.
na gydikitės, jei diagnozė itartina visad galima išgirst antrą nuomonę. Nes artrozė kai tau 30 ..nu kaip ir ankstoka gi.
bet aišku užsiimt profilaktina tai nepakenks gi...
Tai va, tas mane irgi stebina. Planuoju dar pas vieną gydytoją nueiti su visais tyrimais ir paklaust jo nuomonės.
Yra kam nors buvę, kad kraujo mėginiai būtų netinkami ištyrimui? Paėmė tris mėgintuvėlius kraujo, atsakymas tik vienas parėjo... Sako, ai gal sukrešėjo ar dar kas... Bet juk ima į spec mėgintuvėlius, kur sumaišo su aktyvatoriumi ar kuo ten. Niekada nebuvo man tokios istorijos, kad atsakymų negaučiau. Taip ir paleido su ta antra stadija laukt lemties... Sako, uoj tu čia nepergyvenk, nebaisi čia tau liga.
Man tik bendrą ėmė, crb ir eng. Gavo tik crb. Bendrą prie progos pas save šeimos klinikoj pasidarysiu, nes vistiek reikės darytis profilaktiškai, bet galvojau, kad va padarys ir bus ramu. O pasirodo nėra. Nu įdomiai taip, nes man tai dar kaip man, bet jeigu žmonėms ir kitų miestų taip nutinka, reikia kartoti, laukti ir pan, nu tai gaišatis begalinė. Toks balaganas sakyčiau šitame dalyke klinikose.