Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 11:25)
As tai net sugebejau jos nuo vaizdo nenudet, kai turejo sazines atsibelsti su juo smutkiu jo pasiimti. Bijo ji mat, ji viena su manim palikti... Nereikia svetimu diedu vyliot, nereikes bijoti  tongue.gif
O siaip, kaip bebutu, bet buvau laiminga, ne kiekviena moteris gali pasidziaugt, kad buvo laiminga, mylima ir lepinama. Ir siaip, jei ne jis, nebuciau savim pasitikinti tvirtai ant zemes stovinti motera, kokia esu dabar. Gaila tik, kad vaikucio/-ciu neturiu  verysad.gif

Pareis viskas bumerangu jai, galit net neabejoti. Ant kito ašarų ir skausmo savo laimės nepasistatys.
O vaikutį, manau, dar turėsite. Juk esate jauna moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 10:25)
As tai net sugebejau jos nuo vaizdo nenudet, kai turejo sazines atsibelsti su juo smutkiu jo pasiimti. Bijo ji mat, ji viena su manim palikti... Nereikia svetimu diedu vyliot, nereikes bijoti  tongue.gif
O siaip, kaip bebutu, bet buvau laiminga, ne kiekviena moteris gali pasidziaugt, kad buvo laiminga, mylima ir lepinama. Ir siaip, jei ne jis, nebuciau savim pasitikinti tvirtai ant zemes stovinti motera, kokia esu dabar. Gaila tik, kad vaikucio/-ciu neturiu  verysad.gif

man čia baisiausas dalykas, kuris tik gali nutikti. Labai skaudžiai išgyvenot? o apskritai kalbėdavot apie vestuves ar bent buvot susižadėję?
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 09, 11:28)
Pareis viskas bumerangu jai, galit net neabejoti. Ant kito ašarų ir skausmo savo laimės nepasistatys.

Kaip butu negrazu, bet siuo atveju labai noretusi, kad jusu zodziai issipildytu 4u.gif
O vaikuti, jei jau diedo jokio nesurasiu, gimdysiu pati sau. Sugebesiu uzauginti ir viena, jei reikes smile.gif
Mergaites, Vilniuje niaukiasi, Dievas jus isgirdo smile.gif Ijungiau muzika ant maksimumo, ir einu delioti savo maisu, as gi taip ir nesugebejau daiktu isdelioti, viskas iki siol stovi, viena puoda, keptuve ir pora sukneliu su maudymukais istraukiau ir laiminga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 09, 10:28)

O čia šiaip klausimas pamąstymui.. Galbūt du žmonės buvo skirti vienas kitam ir tiesiog taip nutiko? juk būna gyvenime, kad daug metų praleidžiama su žmogumi, bet atsiranda šone tas kitas, tikrasis, kuris visiškai tave užpildo.
Man prieš gerus 3 metus buvo panašiai, buvau palikta dėl kitos,ir nors tada iš sielvarto roviausi plaukus, niekuomet nelinkėjau nei jam, nei jai blogo, nes visuomet mąsčiau, kad galbūt jiems buvo lemta susitikti dėl meilės, o man jų susitikimas duos kažkokią pamoką ir ateity rasiu savo žmogų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 11:32)
Kaip butu negrazu, bet siuo atveju labai noretusi, kad jusu zodziai issipildytu  4u.gif
O vaikuti, jei jau diedo jokio nesurasiu, gimdysiu pati sau. Sugebesiu uzauginti ir viena, jei reikes smile.gif
Mergaites, Vilniuje niaukiasi, Dievas jus isgirdo  smile.gif Ijungiau muzika ant maksimumo, ir einu delioti savo maisu, as gi taip ir nesugebejau daiktu isdelioti, viskas iki siol stovi, viena puoda, keptuve ir pora sukneliu su maudymukais istraukiau ir laiminga  doh.gif

Mieloji, tai nėra "negražu". Tai yra nuo senų senovės galiojantis dėsnis. Jį patvirtina visos mantinės sistemos ir taro, ir astrologija tame tarpe. Ta moteris sau pati duobę išsikasė, tik gal dabar atrodo viskas gražu ir pūkuota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lašiša17 @ 2015 08 09, 11:34)
O čia šiaip klausimas pamąstymui.. Galbūt du žmonės buvo skirti vienas kitam ir tiesiog taip nutiko? juk būna gyvenime, kad daug metų praleidžiama su žmogumi, bet atsiranda šone tas kitas, tikrasis, kuris visiškai tave užpildo.
Man prieš gerus 3 metus buvo panašiai, buvau palikta dėl kitos,ir nors tada iš sielvarto roviausi plaukus, niekuomet nelinkėjau nei jam, nei jai blogo, nes visuomet mąsčiau, kad galbūt jiems buvo lemta susitikti dėl meilės, o man jų susitikimas duos kažkokią pamoką ir ateity rasiu savo žmogų. smile.gif

Žmogus visada gali išsiskirti ir atsisveikinti su kitu taikiai ir pagarbiai, moraliai. Neištikimybė ir apgavystė - nėra joks "taip lemta", tai tik žmogaus valios silpnumas.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 09, 10:38)
Mieloji, tai nėra "negražu". Tai yra nuo senų senovės galiojantis dėsnis. Jį patvirtina visos mantinės sistemos ir taro, ir astrologija tame tarpe. Ta moteris sau pati duobę išsikasė, tik gal dabar atrodo viskas gražu ir pūkuota 4u.gif
Papildyta:

Žmogus visada gali išsiskirti ir atsisveikinti su kitu taikiai ir pagarbiai, moraliai. Neištikimybė ir apgavystė - nėra joks "taip lemta", tai tik žmogaus valios silpnumas.

bet iš kitos pusės jis nežaidė dvigubo žaidimo, išėjo po mėnesio, o ne po metų slapta susitikinėdams su kita. Aš jokiais būdais neteisinu to, tiesiog stengiuosi nesmerkti žmonių, kai neaišku kas jų viduje darėsi. Manau ir tam, kuris išeina, nėra lengva.
Atsakyti
QUOTE(Lašiša17 @ 2015 08 09, 11:31)
man čia baisiausas dalykas, kuris tik gali nutikti. Labai skaudžiai išgyvenot? o apskritai kalbėdavot apie vestuves ar bent buvot susižadėję?

Jei sugebejau isgyventi, tai manau nera pats baisiausias dalykas smile.gif
Kiek skaudziai isgyvenau sunku pasakyti, nelabai turiu su kuo lyginti. Isgyvenau savaip, bet asaru, isteriju ir tusciu ziurejimu i siena nebuvo 4u.gif
Vaika planavom, kaip ir vestuves (bet tos vestuves man nebuvo tokios svarbios, as nemanau, kad jos kazka keicia santykiuose). Ir siaip viskas gerai buvo (nesakau, kad idealiai, profilaktiskai pasipykdavom kartais, bet tikrai buvo dar ir aistra likusi, ir pagarba ir rupestis ir artumas ir visas kitas, ko daznai po tokio laiko jau nebelieka).
Bet, galbut tai svarbu - buvo dalykas, kuris daugeliui santykiuose yra nepriimtinas. Tai buvo ne pirmas jo nuklydimas, as apie tai zinojau. Mokejau su tuo susitaikyt ir nekreipti demesio. Tiesiog ten buvo tiesiog elementarus seksas be jausmu. Ir bendrai as manau, kad visi vyrai dazniau ar reciau, anksciau ar veliau eina i kaire. Tiesiog vieni moka slepti, kiti ne. Kadangi musu santykiai buvo geri, mes buvom tikrai artimi, gaudavau daug demesio, as uzsimerkdavau i tai. Ir kad nebutu jau taip baisu, tai patikslinsiu, kad tai nebuvo nuolat ir daznai biggrin.gif
Atsakyti
Briunete, įtariu pas jūs astro duomenys, tai geležiniai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 10:49)
Jei sugebejau isgyventi, tai manau nera pats baisiausias dalykas  smile.gif
Kiek skaudziai isgyvenau sunku pasakyti, nelabai turiu su kuo lyginti. Isgyvenau savaip, bet asaru, isteriju ir tusciu ziurejimu i siena nebuvo  4u.gif
Vaika planavom, kaip ir vestuves (bet tos vestuves man nebuvo tokios svarbios, as nemanau, kad jos kazka keicia santykiuose). Ir siaip viskas gerai buvo (nesakau, kad idealiai, profilaktiskai pasipykdavom kartais, bet tikrai buvo dar ir aistra likusi, ir pagarba ir rupestis ir artumas ir visas kitas, ko daznai po tokio laiko jau nebelieka).
Bet, galbut tai svarbu - buvo dalykas, kuris daugeliui santykiuose yra nepriimtinas. Tai buvo ne pirmas jo nuklydimas, as apie tai zinojau. Mokejau su tuo susitaikyt ir nekreipti demesio. Tiesiog ten buvo tiesiog elementarus seksas be jausmu. Ir bendrai as manau, kad visi vyrai dazniau ar reciau, anksciau ar veliau eina i kaire. Tiesiog vieni moka slepti, kiti ne. Kadangi musu santykiai buvo geri, mes buvom tikrai artimi, gaudavau daug demesio, as uzsimerkdavau i tai. Ir kad nebutu jau taip baisu, tai patikslinsiu, kad tai nebuvo nuolat ir daznai  biggrin.gif

o kaip sužinojai? pats pasakė? ir žinojo, kad žinai ar slėpei nuo jo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lašiša17 @ 2015 08 09, 11:34)

Ne, nemanau taip. Issiskirti ir iseiti galima labai skirtingai. Bande iseiti graziai, bet nepavyko. Ir gavosi labai negraziai. Ir ta boba elgesi/elgiasi labai nederamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2015 08 09, 10:52)
Ne, nemanau taip. Issiskirti ir iseiti galima labai skirtingai. Bande iseiti graziai, bet nepavyko. Ir gavosi labai negraziai. Ir ta boba elgesi/elgiasi labai nederamai  smile.gif

bet koks šokas, 9 metus daliniesi su žmogumi gyvenimu ir vieną dieną jis išeina ir viskas doh.gif pavydžiu stiprybės ir manau ateity Dievas tikrai atlygins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 09, 10:02)
Sveiki, kiek laiko jūs pažįstami su šiuo vyruku? Atrodo lyg truputį iš seniau. Patys jausmai neblogi, romantiški, vyrukas juos linkęs sufatalinti. Kokia perspektyva? Santykiai gali klostytis gan lėtai, su įvairiais pakilimais ir nuosmukiais. Visokių išbandymų gali tekti ir laikinų išsiskyrimų, nors potencialas šioje draugystėje yra ir "finalas" gali būti giedras, jeigu nenusibos derintis vienas prie kito ir ištempsite. Kaip jums elgtis? Labai stebėkite savo emocinę būklę, žiūrėkite, kaip nervine prasme jaučiatės šių santykių atžvilgiu. Jūsų baimės turi šiek tiek racijos, nėra tuščia paranoja, jis turi ką slėpti, kažkas susiję meilės ryšiai, gali turėti užslėptos agresijos, kas gali išlysti santykių eigoje, tad stebėkite jį. Linkiu sėkmės 4u.gif
Prašom 4u.gif

Tikrai tiesa paraset, taip pazystu senokai.. zinau kad man nusibos nes as noriu kaip as noriu blush2.gif del uzsleptu meiliu.. itariu nes juk nebus oru gyvas ypac su manim.. nes kol kas planu pas mane i lova nera blush2.gif lotuliukas.gif o jam noretusi speju. doh.gif

na stebesiu kaip bus , pati save taip pat. Aciu dar karta rolleyes.gif
Atsakyti