Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 28 tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 17, 09:15)
bet pirma reikia sužinoti, kiek pupsikų turim, tada darys pupsikams PGD ir tada tik pasakys, ar spėja šiandien atiduoti juos g.gif

Tai ir tau PGD darys? g.gif aš maniau Yendy. Tai abiems taip išeina g.gif
Tada abiems daug sėkmės begalinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 17, 06:54)
Matyt Madina velnių gavo  g.gif vkr Parasem laišką  o snd 8.30 jau gavom patvirtinimą dėl transferio iš orouosto smile.gif nugi matyt jiems ten patinka ir tinka kai į juos grumojam  lotuliukas.gif

As vakar jai parasiau, paprasiau jos tel.num.del visa ko, sakau, jeigu mums skrydis veluotu (kaip kad buvo praita karta), arba jeigu netycia nerastume vairuotojo, tai nieko neatrase... Siandien nuo ryto paemiau nusiunciau ta pati emeila nukopijavus i internationalpatients@memorial.com.tr ir prikabinau ja prie emeilo, tai iskart atrase... blink.gif Tai galvoju i ta asmenini emeila del transferiu gal net neverta rasyti??? schmoll.gif o geriau rasyt i ta bendra ir ja prikabint?? g.gif Beje, ji atsiunte visai ne toki tel.num., kuri kazkada buvo rasiusi cia viena is mergaiciu... g.gif Isivedziau abu del visa ko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 08 17, 09:50)
internationalpatients@memorial.com.tr

Įkėliau šitą transferio iš oro uosto emailą į pirmą žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 17, 09:15)
na kaip ir turėtų būti ax.gif 
bet pirma reikia sužinoti, kiek pupsikų turim, tada darys pupsikams PGD ir tada tik pasakys, ar spėja šiandien atiduoti juos g.gif labai norėčiau su pupsikais grįžti wub.gif  bet jaučiu, kad dienelė bus kupina laukimo ir streso unsure.gif
o kitos mergaitės (išskyrus Yendy- ji čia bando užkariaut Stambulą biggrin.gif), dėl hyper jau išvažiavę smile.gif

Kada skrendat namo? Šiaip, kiek supratau, po PGD gali ir 6tą dieną transferį daryt, t.y. rytoj g.gif
Linkiu daug sėkmės ir gerų žinių 4u.gif
Yendy irgi daug sėkmės, ir užkariaujant ir su pupsikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 08 17, 09:36)
Yendy irgi daug sėkmės, ir užkariaujant ir su pupsikais biggrin.gif

Mergaites, aciu jums visoms, 4u.gif wub.gif
Labai laukiu ziniu is klinikos, kaip ten maziukai. Lt 5 d mums nieko neliko. Net bijau pagalvoti kaip bus cia. Rosituk, dar neuzsalde. Siandien ziures kas liko, jeigu liko, darys pgd, jei leis kokybe, ir tada saldys. Namo dar neskrendam. Bilietus pirkom isanksto, apartai apmoketi. Nieko nekeisim.
Ar gali taip buti, kad 19 cd pradejo tepliot, o 20 cd jau mm prasidejo, kai ciklas 25-28 d? O jeigu butu suplanuotas transferis siandien? Cia nuo karscio? Vaistu? Kaip suprasti? Po punkcijos taip graziai viskas buvo, netepliojo, o dabar.. g.gif Parasiau Nermin, laikiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 08 17, 11:32)
Mergaites,  aciu jums visoms,  4u.gif  wub.gif 
Labai laukiu ziniu is klinikos, kaip ten maziukai.  Lt 5 d mums nieko neliko. Net bijau pagalvoti kaip bus cia. Rosituk, dar neuzsalde. Siandien ziures kas liko, jeigu liko, darys pgd, jei leis kokybe, ir tada saldys. Namo dar neskrendam. Bilietus pirkom isanksto,  apartai apmoketi. Nieko nekeisim.
Ar gali taip buti, kad 19 cd pradejo tepliot, o 20 cd jau mm prasidejo, kai ciklas 25-28 d? O jeigu butu suplanuotas transferis siandien? Cia nuo karscio? Vaistu? Kaip suprasti? Po punkcijos taip graziai viskas buvo, netepliojo, o dabar.. g.gif  Parasiau Nermin,  laikiu atsakymo

Jei prastai pasisavina progesteronas, gali būti... gal tada ir geriau, kad snaigutes dės 4u.gif Man nepavykusį ciklą prasidėjo kraujavimas kelios dienos prieš paskirtą hcg dieną.
Mes irgi labai laukiam žinių suspaustais kumščiais smile.gif
Atsakyti
Yendy, Bernadeta, kantrybes ir sekmes didziausios siandien 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O man jau pomazu pradeda kvepeti (na nelabai aromatniai, bet visgi) Stambulu blush2.gif
Cista beveik dingo ir mes jau zvalgomes savu reikalu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2015 08 17, 12:19)
Yendy, Bernadeta, kantrybes ir sekmes didziausios siandien  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O man jau pomazu pradeda kvepeti (na nelabai aromatniai, bet visgi) Stambulu  blush2.gif
Cista beveik dingo ir mes jau zvalgomes savu reikalu  blush2.gif  bigsmile.gif

Super thumbup.gif

Mergaitės, kurios darėtės GN Vilniuj, kur rekomenduotumėt? Renku info draugei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 08 17, 14:23)
Super  thumbup.gif

Mergaitės, kurios darėtės GN Vilniuj, kur rekomenduotumėt? Renku info draugei  4u.gif

Man patiko Grybo g-je pas Markauskienę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2015 08 17, 14:29)

Aš irgi pas ją dariausi ir TR gydytojams nuotraukos tiko.
Atsakyti
QUOTE(kreta2015 @ 2015 08 17, 14:29)

O as pas ja siaip lankiausi ir man labai patiko thumbup.gif 4u.gif
GN dariausi pas Klima Northway - irgi neturiu nieko pries, foto neturiu nes nereikejo turkams mano visu situ duomenu 4u.gif jis siaip tais labai grubyla yra, prisimenu visas apziuras labai nemaloniai biggrin.gif Markauskiene svelni ir faina moteryte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(orya @ 2015 08 17, 13:23)
Mergaitės, kurios darėtės GN Vilniuj, kur rekomenduotumėt? Renku info draugei  4u.gif

As taip pat Grybo g. Tik butinai pries tai tepinelius reik pasidaryti.
Atsakyti