Na mergaites turkaites ar jau turite ziniu po PGD? as vis dirbti negaliu nosies neikisusi

Ačiū kreta2015, zuikutis25
Kaip baisu man tie mėsininkai grubylos, brrr.
Gal gali priminti, šiaip tepinėlį, ar zarazas (chlamidijas, ureoplazmą ir mikoplazmą)?
Aš irgi labai laukiu

QUOTE(Krown @ 2015 08 17, 14:54)
O as pas ja siaip lankiausi ir man labai patiko
GN dariausi pas Klima Northway - irgi neturiu nieko pries, foto neturiu nes nereikejo turkams mano visu situ duomenu
jis siaip tais labai grubyla yra, prisimenu visas apziuras labai nemaloniai
Markauskiene svelni ir faina moteryte 

GN dariausi pas Klima Northway - irgi neturiu nieko pries, foto neturiu nes nereikejo turkams mano visu situ duomenu

QUOTE(Januari @ 2015 08 17, 15:10)
As taip pat Grybo g. Tik butinai pries tai tepinelius reik pasidaryti.
Gal gali priminti, šiaip tepinėlį, ar zarazas (chlamidijas, ureoplazmą ir mikoplazmą)?

QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 17, 15:19)
Na mergaites turkaites ar jau turite ziniu po PGD? as vis dirbti negaliu nosies neikisusi 

Aš irgi labai laukiu

QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 17, 14:19)

tai kad tos žinios nei šiokios nei tokios - bent jau pas mane

ryte paskambino, kad iš 4 liko tik vienas... ir jis nepakankamai geros kokybės, kad darytų PGD

tai va, tokios žinios

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 17, 16:22)
atvykti transferiui...
tai va laukiu verdikto, koks tas mano pupsikas
viliuosi, kad jei labai prastas, tai gal nebūtų siūlę visai dėti...
tai va, tokios žinios
laukiu dar finalo 

tai va, tokios žinios

Bernadeta, kai nuvyksi transferiui išklausinėk kodėl liko tik vienas? Kokios kokybės tas cienas ir pan.
Timėkimės, kad geras jei išgyveno iki blastutės

QUOTE(orya @ 2015 08 17, 14:59)

šiaip tepinėlį, ir zarazų

QUOTE(RositaK @ 2015 08 17, 15:25)
Bernadeta, kai nuvyksi transferiui išklausinėk kodėl liko tik vienas? Kokios kokybės tas cienas ir pan.

na realiai tai visą laiką sakė, kad tik du potencialūs, o va atsirado 4, tai ir įsisvaigau

matysim, kuo čia baigsis

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 17, 16:41)
na realiai tai visą laiką sakė, kad tik du potencialūs, o va atsirado 4, tai ir įsisvaigau
reikia ant žemės vaikščiot, ne skraidyt
matysim, kuo čia baigsis
mažiukę viltį vis tiek turiu 

matysim, kuo čia baigsis

Bernadeta, puikiai suprantu kaip dabar jaučiatės. Labai Jus palaikau ir siunčiu

Mano atveju, net nelaukė 5 dienų, o įsodino 3 dienų embrioniukus. Rezultatas, kurio nesitikėjau buvo sėkmingas. To ir Jums linkiu iš visos širdies

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 17, 16:41)
reikia ant žemės vaikščiot, ne skraidyt
matysim, kuo čia baigsis
mažiukę viltį vis tiek turiu 

matysim, kuo čia baigsis

Kumstukai dar stipriau

QUOTE(rneringa @ 2015 08 17, 16:08)
Bernadeta, puikiai suprantu kaip dabar jaučiatės. Labai Jus palaikau ir siunčiu
. Tikėkitės, kad situacija nėra labai prasta, nes Jūsų blastukas išgyveno 5 dienas. Labai linkiu, kad išgyvenęs 5 dienas blastukas būtų stipruoliukas
.
Mano atveju, net nelaukė 5 dienų, o įsodino 3 dienų embrioniukus. Rezultatas, kurio nesitikėjau buvo sėkmingas. To ir Jums linkiu iš visos širdies
. Nepraraskit vilties
.

ačiū, rneringa

pamenu, kad buvai praradus viltį

o kokios kokybės buvo mažiukai?
mergaitės, kurios turi mthfr geno pokyčius, help!

nerašo man skystinančių nors tu ką

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 17, 19:52)
ačiū, rneringa
gal 5 kartus klausiau, visos kaip susitarę purto galvas, kad nereikia
ką man daryt? negi leistis be leidimo? 

Kaip mums sakė embriologas, kad jis vieną vertino 7-8 balais, o kitą 6-7. Paskui puolė raminti, kad čia visai gerai įvertino, kai aš vos prie jo neapsiverkiau. Be to, jis sakė, kad vienas embrionas įžengęs į morulės stadiją (atitinka 4 dienas), bet jo ląstelių sruktūra nelabai lygi. O kitas, kuris atitiko 3 dienų būklę, turėjo geresnę struktūrą. O kuris visgi buvo stipruoliukas, tai ir liko neatsakytas klausimas man po šiai dienai

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 )
gal 5 kartus klausiau, visos kaip susitarę purto galvas, kad nereikia
ką man daryt? negi leistis be leidimo? 

Aš turiu. Leidžiuos. Bet jei nebūčiau turėjus vistiek būčiau leidusi-vis didesnė viltis. Ypač sako po stimuliacijos sutirštėja kraujas.
QUOTE(rneringa @ 2015 08 17, 20:13)
Kaip mums sakė embriologas, kad jis vieną vertino 7-8 balais, o kitą 6-7. Paskui puolė raminti, kad čia visai gerai įvertino, kai aš vos prie jo neapsiverkiau. Be to, jis sakė, kad vienas embrionas įžengęs į morulės stadiją (atitinka 4 dienas), bet jo ląstelių sruktūra nelabai lygi. O kitas, kuris atitiko 3 dienų būklę, turėjo geresnę struktūrą. O kuris visgi buvo stipruoliukas, tai ir liko neatsakytas klausimas man po šiai dienai
. Linkiu ir Jums to vieno stipruolio
.

oo jau ir liniuote matau

QUOTE(RositaK @ 2015 08 17, 20:26)
Aš turiu. Leidžiuos. Bet jei nebūčiau turėjus vistiek būčiau leidusi-vis didesnė viltis. Ypač sako po stimuliacijos sutirštėja kraujas.
jeeeetau kokie jus jau dideli

druide smagu planuoti saunu del cistos