Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 28 tema

QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 11, 10:01)
Aš kai vaziavau ir operacija dare ketvirtad  g.gif na bet nuo balandžio gal pasikeitė. 
O tai pabeaizyma kazi antakalny padarytų?
Gal kuri Antakalnio nr galit imest?  Aciu.
Beje ten siuntimo turbūt reikia?  g.gif

tai aisku, kad padarytu, tik reikia su juo susitarti. Reikia su paciu tartis, nes vietu dbr nera, registruoja pas ji tik rugsejo men.
Atsakyti
Sveikos, Turkaitės 4u.gif biggrin.gif

Kaip laikotės? Girdėjau vakar Stambule biški pasproginėjo... Kaip ten dabar, ar viskas ramu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 08 11, 10:06)
tai aisku, kad padarytu, tik reikia su juo susitarti. Reikia su paciu tartis, nes vietu dbr nera, registruoja pas ji tik rugsejo men.

Aga reik su pačiu..tik man reikia jau 19... O gal nieko tokio jei mažiau nei savaitę iki mmm padarytų... Echhh.. Nu bet jei sakai kad 18 grįžta gal kaip nors į.kokį tarpą....nes jau ieškau ir pas kitus. Bet kiti ir atostogas.. Žodžių pati per ziopluma pamiršau paskambint jam prieš atostogas kaip buvom tarėsi.. Žodžių nuo zioplumo ner vaistų. Ačiū už info. 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Dėkui, Rosita už temute 4u.gif
Visoms besiturkinančiomis sekmės, gražaus derliuko.
Labai laukiu ir aš savo kelionės
Atsakyti
emirra, o kaip tau praėjo konsultacija? Ką keisti planuoja medikai šykart? 4u.gif
Atsakyti
mergaites kurios daretes gimdos gleivines pabraizyma, ar visoms mmm atejo anksciau?
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 11, 10:28)
mergaites kurios daretes gimdos gleivines pabraizyma, ar visoms mmm atejo anksciau?

Man-Taip 4u.gif aš 23cd dariausi H+injury, o mmm parsivilko 25cd. Tiesa, tai buvo KT ciklas(po IVF hiper, paskutinė KT 23cd), tai dar ir tai galėjo įtakot ankstesnes mmm.
Tačiau pats M užsiminė, kad mmm turėtų pareiti po kelių dienų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 11 rugpjūčio 2015 - 09:36
QUOTE(RositaK @ 2015 08 11, 09:34)
Man-Taip 4u.gif aš 23cd dariausi H+injury, o mmm parsivilko 25cd. Tiesa, tai buvo KT ciklas(po IVF hiper, paskutinė KT 23cd), tai dar ir tai galėjo įtakot ankstesnes mmm.
Tačiau pats M užsiminė, kad mmm turėtų pareiti po kelių dienų 4u.gif

o tavo ciklas kokio ilgumo? Mano 30 dienu, aplamai nezinau kelinta ciklo diena reikėtu ji darytis ir dar pas ka, bijau kad mano daktariukas neuzsiims tuo.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 11, 10:40)
o tavo ciklas kokio ilgumo? Mano 30 dienu, aplamai nezinau kelinta ciklo diena reikėtu ji darytis ir dar pas ka, bijau kad mano daktariukas neuzsiims tuo.

Mano +- 28d.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 11, 09:43)
Mano +- 28d.

jeigu man sutrumpetu ciklas po pabraizymo 3 dienom, butu idealu, nes mmm turejo prasideti vakar, o dar tik vos vos teplioja, jei taip galima pavadinti, bijau kad nusikels ir kito menesio mmm.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 08 11, 10:28)

Mano ciklas apie 28d, tai po H+injury buvo kaip laikrodis, lygiai 28 d.smile.gif
Atsakyti
Gal dar galite isduoti paslapti, kiek jums tas pabraizymas kainavo? Jei man pavyktu susitarti su savo daktariuku, kad nelikciau skolinga blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele2006: 11 rugpjūčio 2015 - 10:00