QUOTE(ewilgirl @ 2015 08 11, 22:18)
Planuojam rugsejo 5d. kilti. Aišku susitiksim
Sakykit, mergaites, o jei mėmės parsivelka šeštad.? Tai kada startas būtų ? Sekmad. ar pirmad.?
Manau, kad pirmadienį
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 08 11, 22:49)
siaures meskute, 4dieni skanas ir kraujo tyrimai, po ju rezultatu zinosiu viska tiksliai

Elis sake, jei viskas ok, tai tada transferis turetu but 17-18d.

Tai sparnus tada jau kelsim si savaitgali!
O madinai tada, kai parasiau pries savaite, kad neuzilgo atvyksim, kad reikes viesbucio ir transferio, tai visiskai jokiu ziniu, nieko neatrase... Reikes Elis pasiskust...

Aisku, mes viesbuti galim ir per patys per booking.com uzsisakyt, bet transferis kaip ir priklauso, ieina i ligonines paslaugas, tai kam pinigelius metyt kaip i bala...
Mergaitės, Elis man davė adresą, kuriuo reikia dėl transferio tartis, nerašykit jai dėl to. internationalpatients@memorial.com.tr
QUOTE(esposa @ 2015 08 11, 23:52)
SIAURES MESKUTE nezinau ar cia mums taip pasitaike.nes kai jis atejo paskui klause kas visita organizavo pasakiau ,kad Madina tai sake ausis jai nuraus.matyt ji turejo but,ar negalejo ar nusimuilino nezinau.nes pirma priejo Sermos sesuo ir paklause kokia kalba,tai ji tada ir paskambino tam vaikinukui.siaip malonus labai.biski viska suriaguliavo.nes mums vizitas buvo 13.30 o priejom gal po valandos o ir ten uztrukom tai jau buvo gal puse 5.tai tyrimu nepasidarysi.spermogramos nepriduosi tipo per velu.tai jis suorganizavo viska.nes tada butu reikeje likt iki savaitgalio Stambule o mums jau nesinorejo.
klausymas man ryt GN ar nereik eit nevalgius pusryciu ar galiu gert kava

kazkaip nepaklausiau.
tai ryt manau susimatysim su kai kuriom merginom kurioms punkcija
sekmiuko mergytes jums rytoj
Super, kad toks šaunus jaunuolis atsirado
Kai man GN darė (vakare, iškart po konsultacijos), nieko neklausė apie valgymą ar pan. Daro be narkozės ar nuskausminimo, tai manau neaktualu.