Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 28 tema

QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 08 11, 21:20)
dėl vaistų noriu paklaust g.gif
ar gali vyras vežti vaistus su mano receptu, jei mes ne kartu grįžtam? g.gif
neprikibs kokia muitinė? blush2.gif

O gal daktarelio paprasyti kad jis ant recepto parasytu du vardus ir dvi pavardes - tavo ir vyro??? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2015 08 11, 22:49)
siaures meskute, 4dieni skanas ir kraujo tyrimai, po ju rezultatu zinosiu viska tiksliai smile.gif Elis sake, jei viskas ok, tai tada transferis turetu but 17-18d.  wub.gif  Tai sparnus tada jau kelsim si savaitgali!  4u.gif
O madinai tada, kai parasiau pries savaite, kad neuzilgo atvyksim, kad reikes viesbucio ir transferio, tai visiskai jokiu ziniu, nieko neatrase... Reikes Elis pasiskust...  blink.gif  Aisku, mes viesbuti galim ir per patys per booking.com uzsisakyt, bet transferis kaip ir priklauso, ieina i ligonines paslaugas, tai kam pinigelius metyt kaip i bala...  blink.gif

nu bet kaip taip ... eina sau ta madina...tai ka ji gali merginoms atsakyt jei net transferio nesuorganizuoja,... doh.gif

oooo tai jau greit busi pupo wub.gif

merginos sekmes ryt punkciju daug nusimato wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif uz visas kumstukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(esposa @ 2015 08 11, 23:07)
Oi net nebuvo tokių minčių,kad čia man priekaištauji.tik įsitikinti norėjau  mirksiukas.gif
Nu ką mano konsultacija kol kas nieko gero.silpnos ir negausūs derlius kiaušialąsčių.pirmos apžiūrose šansai 18-20%  verysad.gif gali būt,kad suleis kažkokia ampole ir reiks atvaryti po 3savaiciu ziurės kaip tos mano kiaušialąstės.ryt darys GN ir dar genetinius tyrimus.
Mums vertėjas buvo vaikinukas turkas,mokantis rusų kalba.

opapa naujas veidas memorial? vaikinukas rusakalbems liuks thumbup.gif
na gal po tos ampuoles geriau dar bus g.gif
Atsakyti
aciu, meskute blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 08 11, 22:51)
Prašom prie kompanijos jungtis  ax.gif  gal dar atsiras rugsejinukiu
Meskute, jau buvusi aprodis mums kas ir kur  biggrin.gif

blush2.gif smagu bus sutikti mergaiciu is savo krasto o jus jau uzsisaket apartamentus?
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 08 11, 21:13)
nu bet kaip taip ... eina sau ta madina...tai ka ji gali merginoms atsakyt jei net transferio nesuorganizuoja,... doh.gif
oooo tai jau greit busi pupo  wub.gif
merginos sekmes ryt punkciju daug nusimato  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  uz visas kumstukai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

opapa naujas veidas memorial? vaikinukas rusakalbems liuks  thumbup.gif
na gal po tos ampuoles geriau dar bus  g.gif

siaures meskute, labai tikiuosi, kad visi tyrimu rezultatai bus i teigiama puse, po transferio taip pat - nestuke.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
SIAURES MESKUTE nezinau ar cia mums taip pasitaike.nes kai jis atejo paskui klause kas visita organizavo pasakiau ,kad Madina tai sake ausis jai nuraus.matyt ji turejo but,ar negalejo ar nusimuilino nezinau.nes pirma priejo Sermos sesuo ir paklause kokia kalba,tai ji tada ir paskambino tam vaikinukui.siaip malonus labai.biski viska suriaguliavo.nes mums vizitas buvo 13.30 o priejom gal po valandos o ir ten uztrukom tai jau buvo gal puse 5.tai tyrimu nepasidarysi.spermogramos nepriduosi tipo per velu.tai jis suorganizavo viska.nes tada butu reikeje likt iki savaitgalio Stambule o mums jau nesinorejo.

klausymas man ryt GN ar nereik eit nevalgius pusryciu ar galiu gert kava g.gif kazkaip nepaklausiau.
tai ryt manau susimatysim su kai kuriom merginom kurioms punkcija g.gif
sekmiuko mergytes jums rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 11, 09:47)
Jei hidrosalpingsas tai būtinai reik eliminuot 4u.gif o kodėl TR nedarėt GN iškart?
O tai jūs kariotipą esat darę? Kokius nors tyrimus Guvencas paskyrė klinikoj?

Tai taip jau ir nusiteikusi smile.gif
Vaikui kariotipa esam dare, sau neteko. Paskyre standartinius tyrimus pries IVF, ir aisku GN. Ten nepasidarem nes jau nebespejom. O siaip pirmas etapas tai vaiko istyrimas, dabar laukiu laisko ir tarsimes del vizito unsure.gif

QUOTE(ailima @ 2015 08 11, 15:17)
bet jūs kaip suprantu važiuosit į TR dartytis H, pasikeitėt bilietus, ar naujus pirkot?

bet man keista, kaip gydytojai taip ramiai sau išeina mėnesiui ar ilgesniam laikui atostogų, aš ne tokia svarbi persona, bet ilgiau kaip dviems savaitėms negaliu išeiti  biggrin.gif nu aišku gerai, gal kad jie taip sugeba, bet kiek nelaimingų pacienčių palieka  biggrin.gif , aš negaliu, pas mane po kelių dienų jau prasideda krūvos  skambučių, ir prisikaupusio darbo poto, kad iškarto po atostogų, pamiršti, kad buvo atostogos lotuliukas.gif

As irgi negaliu atostogauti, va dvi dienas "pailsejau" ir dabar naktim dirbti turesiu doh.gif
Grizom mes pagaliau namo, apsitvarkysim mintis ir pradesiu ruostis po truputi
Atsakyti
QUOTE(ewilgirl @ 2015 08 11, 22:18)
Planuojam rugsejo 5d. kilti.  Aišku susitiksim bigsmile.gif
Sakykit, mergaites, o jei mėmės parsivelka šeštad.? Tai kada startas būtų ? Sekmad.  ar pirmad.?

Manau, kad pirmadienį 4u.gif

QUOTE(rasiux1984 @ 2015 08 11, 22:49)
siaures meskute, 4dieni skanas ir kraujo tyrimai, po ju rezultatu zinosiu viska tiksliai smile.gif Elis sake, jei viskas ok, tai tada transferis turetu but 17-18d.  wub.gif  Tai sparnus tada jau kelsim si savaitgali!  4u.gif
O madinai tada, kai parasiau pries savaite, kad neuzilgo atvyksim, kad reikes viesbucio ir transferio, tai visiskai jokiu ziniu, nieko neatrase... Reikes Elis pasiskust...  blink.gif  Aisku, mes viesbuti galim ir per patys per booking.com uzsisakyt, bet transferis kaip ir priklauso, ieina i ligonines paslaugas, tai kam pinigelius metyt kaip i bala...  blink.gif

Mergaitės, Elis man davė adresą, kuriuo reikia dėl transferio tartis, nerašykit jai dėl to. internationalpatients@memorial.com.tr

QUOTE(esposa @ 2015 08 11, 23:52)
SIAURES MESKUTE nezinau ar cia mums taip pasitaike.nes kai jis atejo paskui klause kas visita organizavo pasakiau ,kad Madina tai sake ausis jai nuraus.matyt ji turejo but,ar negalejo ar nusimuilino nezinau.nes pirma priejo Sermos sesuo ir paklause kokia kalba,tai ji tada ir paskambino tam vaikinukui.siaip malonus labai.biski viska suriaguliavo.nes mums vizitas buvo 13.30 o priejom gal po valandos o ir ten uztrukom tai jau buvo gal puse 5.tai tyrimu nepasidarysi.spermogramos nepriduosi tipo per velu.tai jis suorganizavo viska.nes tada butu reikeje likt iki savaitgalio Stambule o mums jau nesinorejo.

klausymas man ryt GN ar nereik eit nevalgius pusryciu ar galiu gert kava  g.gif kazkaip nepaklausiau.
tai ryt manau susimatysim su kai kuriom merginom kurioms punkcija  g.gif
sekmiuko mergytes jums rytoj  4u.gif

Super, kad toks šaunus jaunuolis atsirado thumbup.gif
Kai man GN darė (vakare, iškart po konsultacijos), nieko neklausė apie valgymą ar pan. Daro be narkozės ar nuskausminimo, tai manau neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2015 08 11, 23:52)

klausymas man ryt GN ar nereik eit nevalgius pusryciu ar galiu gert kava  g.gif kazkaip nepaklausiau.

as pries gn nei valgiau nei geriau dare ryte bet man taip buvo liepta , na bet as dariau ja lietuvoje. as gal pusryciu ir atsisakyciau na kavos puodelis nemanau kad pridarys bedu .

nu bet kaip taip ligonine nesusitvarko kordinatoriu... man kazkaip atrodo kad jei susitvarkytu mergaites drasiau vaziuotu ..

sekmes snd su GN. 4u.gif

Bernadeta , yendy ir dviems slapukems graziu stipriu kiausialasciu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2015 08 11, 21:52)

Galima ir pusryčiauti ir kava gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 08 12, 06:59)
Galima ir pusryčiauti ir kava gerti  mirksiukas.gif

as lt kai dariausi liepe net vandens negerti. atsimenu labai troskino. turejau butelaiti tai po gn visa istroskusi isgeriau. dar sesute kelis kartus paklause ar skysciu nevartojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 12 rugpjūčio 2015 - 07:23
QUOTE(magute @ 2015 08 12, 06:22)
as lt kai dariausi liepe net vandens negerti. atsimenu labai troskino. turejau butelaiti tai po gn visa istroskusi isgeriau. dar sesute kelis kartus paklause ar skysciu nevartojau

Man TR tai leido valgyti pusryčius ir gerti kava smile.gif
Atsakyti