Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 28 tema

Visom mergaitėm turkaitėm dideliausios sėkmės šiandien 4u.gif
Atsakyti
4u.gif mergytes turkaites sekmes punkcijoj 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 08 12, 08:25)
Man TR tai leido valgyti pusryčius ir gerti kava  smile.gif

Kažkodėl man atrodo tas nevalgymas susijęs su skausmu. Kad jei ką nelaimės nebūtų g.gif bet cia tik mano pamąstymai.
Atsakyti
Turkaitės, auksinių kiaušialąsčių šiandien! 4u.gif

esposa, informatyvios GN 4u.gif

emirra, aūūū listen.gif

Marsale, netylėk unsure.gif viską patirkim kartu friends.gif
Papildyta:
QUOTE(heditt @ 2015 08 12, 00:59)
Grizom mes pagaliau namo, apsitvarkysim mintis ir pradesiu ruostis po truputi

Sėkmingų ir sklandžių planų! thumbup.gif
Atsakyti
l-satyra, orya, meskute, nekantrioji, esposa, heditt, Rosita wub.gif aciu jums uz palaikyma. Iseinam is namu. Bernadeta jau ten, su sexy naktiniais po Memoriala is auksto i auksta vezioja savo auksinius protinguolius lotuliukas.gif Dabar jau ir mano eile blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yendy: 12 rugpjūčio 2015 - 09:50
Sėkmės visoms turkaitėms!!!! kuo gražiausių rezultatų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 08 12, 10:50)
l-satyra, orya, meskute, nekantrioji, esposa, heditt, Rosita  wub.gif  aciu jums uz palaikyma. Iseinam is namu. Bernadeta jau ten, su sexy naktiniais po Memoriala is auksto i auksta vezioja savo auksinius protinguolius  lotuliukas.gif Dabar jau ir mano eile  blush2.gif  wub.gif

lotuliukas.gif
Sėkmės dar kartą tau ir Bernadetai ir slapukėms, pačių pačiausių auksinių folių 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 08 12, 10:50)
Iseinam is namu.
Bernadeta jau ten, su sexy naktiniais po Memoriala is auksto i auksta vezioja savo auksinius protinguolius  lotuliukas.gif Dabar jau ir mano eile  blush2.gif  wub.gif

Yendy sėkmės 4u.gif saldaus miegelio wub.gif kokybiškų kiaušialąsčių, kad gražiai susidraugautų su vyro ląstelėmis bigsmile.gif

Bernadeta, laikom kumščius thumbup.gif kad kiaušialąsčių kiekis viršytų tavo lūkesčius wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailima: 12 rugpjūčio 2015 - 10:05
Ir as atejau palinketi sekmes visoms turkaitems wub.gif Daug kokybisku kiausialasciu jums ir ne ka prastesniu spermiuku bei gero myliuko jiems siandien biggrin.gif ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 12 rugpjūčio 2015 - 10:27
mergaites, gal galit parasyti tel numeri kuriuo reikia registruostis antakalni pas maceju operacijai, planuoju spali darytis LP. dekoju is ankto smile.gif

p.s turkaites sekmes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie visų sėkmės linkinčiųjų būrelio 4u.gif.
Gero miegelio, daug ir kokybiškų kiaušialąsčių ir žinoma sėkmingo kiaušialąsčių apsivaisinimo wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(Yendy @ 2015 08 12, 07:50)
l-satyra, orya, meskute, nekantrioji, esposa, heditt, Rosita  wub.gif  aciu jums uz palaikyma. Iseinam is namu. Bernadeta jau ten, su sexy naktiniais po Memoriala is auksto i auksta vezioja savo auksinius protinguolius  lotuliukas.gif Dabar jau ir mano eile  blush2.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif kumstukai uz gera kiekybe ir kokybe abiems!!!! Ir slapukems wub.gif
Atsakyti