Įkraunama...
Įkraunama...

Bhappy

QUOTE(nejok @ 2015 11 05, 12:45)
as cia klausiau apie tuos nupjautus balkonus smile.gif

mano tevu butas yra tame name su nupjautais balkonais (bet ju butas jokio balkono neturejo)-tai netaip apmaudu....bet isprincipo cia didziausias bardakas, as buciau isprotejusi tikriausiai jei tureciau balkona ir viena diena jo netekciau.

esme kad dabar visu namu turi mestis (nesvarbu tejai balkona ar ne) teismo procesams , advokatams ir t.t. pinigai nera labai mazi- kolkas rezultato nematyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 11:58
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 11:27)
apibendrinsiu savo zinutes - pasidomekite labai atsakingai. as buciau net pasikonsultavusi su teisininkais, architektais apie imanomus scenarijus. (kol suma dar tik rezervacijos pavydale). Tesog as manau tikimybe kad visa suma uz patalpas bus isaldyta ilgam labai didele -kl tik tame ar jus tam pasiruose. ? o kai pirkejas taps 100% savo ploto teisetu savininku-pastato iteisinimas taps ne tik vystytojo problema, bet ir visu gyventoju kartu. Bus bendra kolektyvine nasta....

Prie ki cia visi pinigai isaldyti? Kas ves tuos pinigus, kol nebus namas priduotas pilnai?
Mane jau pradeda nervuoti, ka jus manot mes kazko nezinojom inesdami uzstata? As pvz nk naujo nesuzinojau per sitas dienas, nes viskas buvo isaiskinta nuo a iki z. Rizika didele, bet kaina suviliojo. As vedziau specealiai ta uzstata kuo mazesni, koki pavyko nusideret tam, kad jei prarasciau nebutu taip gaila.
I cia nzn ant kiek durnas turi buti, kad butum padaves visus pinigus ir neaissiaiskines kas ten kaip ir kodel plius kad niekas nebuvo slepiama. Pasikviete i ofisa atejo kompetetingas asmuo ( be tos studentes agentes) ir paaiskino kokia yra situacija ir kokios galimybes. Pasake kokie ju projektai buvo anksciau, novalex yra teisininku komanda jie butent tokiais projektais uzsiema, kam aktualu pasidomekit.
Dar karta kartoju prarasiu tai prarasiu tuos 2k. Zinau kam ryzausi. Nieko naujo neisgirdau, nesuzinojau, niekas man soko nesukele, toliau ramiai laukiu kas bus smile.gif tikejausi visokiu variantu, kolkas blogiausias neivyko.
Beje, buvo netgi aptarta galimybe, kas butu jei nepriduotu ir gautusi tik studija ar dirbtuves ar panasiai, kainas siulytu dar mazesnes, nors jie tokiu planu neturi, tikisi viska tvarkibgai priduoti. Tad baikit jus cia juokint su savo aferistais ir panasiai, visi kurie cia ryzomes inesti avansa puikiai zinojome pasekmes, rizika, galimybes ir t.t
Atsakyti
Jus gal isiaiskinote, kiti gal ne....
Jums pora stukiu prarasti visai gal nieko- kitiems gal svarbu....

As tik agituoju dometis ne tik pas juos ( juolab kad jie gudrus teisininkai) bet dar ir pas nepriklausomus ekspertus...

Papildyta:
QUOTE(Kornelija3 @ 2015 11 05, 13:08)
Rizika didele, bet kaina suviliojo.

As irgi karta per 5 metus nusiperku loterijos bilieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 13:27)
Jus gal isiaiskinote, kiti gal ne....
Jums pora stukiu prarasti visai gal nieko- kitiems gal svarbu....

As tik agituoju dometis ne tik pas juos ( juolab kad jie gudrus teisininkai) bet dar ir pas nepriklausomus ekspertus...

Papildyta:
As irgi karta per 5 metus nusiperku loterijos bilieta smile.gif

Jus pati domejotes sitais butais? Ir jie nepaaiskino situacijos jums? Nzn tada kodel, kad mums pirma karta susitikus su agente ji pasake, kad pastatas siuo metu yra administracinis baigtumas 80%, nors mes jau vaziavome ten tai zinodami, nes pazystama daug metu dirba merko statyboi ( jiems anksciau priklause sitas pastatas). Kuri jau mums buvo paaiskinusi sita situacija, ji taipogi paminejo, kad priduoti ji sunku lb bus, bet imanoma.
As tik sakau, kad kiekvienas darydamas sita zingsni, inesdamas pinigus zinojo, kokia yra rizika, nes niekam nemelavo, sutartyje galu gale yra viskas parasyta, kad pastatas yra administracinis ir jie isipareigoja iki birzelio 1 pakeisti i butas. Tai jau irodymas, kad jie neskleidzia dezinformacijos ir neapgaudineja zmoniu, su visais pacio zmogaus parasais, o jeigu net kazkas sutarties nepaskaite ir ju niekas neinformavo ir db apsimeta nieko nezinantys, nu tai atsiprasau, durna ir baznycioi musa.
Atsakyti
Kornelija tai balkonai bus ar ne? smile.gif)))) ( kaip vizualizacijoje)
Jei nebus- o jie manau ta zino is anksto kad nebus- tai ar cia neapgavyste? Taip grazins avansa- ar tada tai nera pinigu marinavimas uz dyka?

Jus neisivaizduojate kaip sunku priduoti daugiabuti jei jis neatitinka projekto... Tada pradedama metytis kysiais( kaip sake jusu drauge is merkio " imanoma bet bus labai sunku") tada prasideda teismai, pinigai kisiams baigiasi ....visaip bandoma datempyneti iki reglamento... Galiausiai kisiams pradeda mestis gyventojai- nes nera iseities....problemos su tinklu apskaita ir t. T. Jei netikite manim galite pas savo ta drauge is merkio pasiklausti smile.gif)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 12:51
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 13:50)
Kornelija tai balkonai bus ar ne? smile.gif)))) ( kaip vizualizacijoje)
Jei nebus- o jie manau ta zino is anksto kad nebus- tai ar cia neapgavyste? Taip grazins avansa- ar tada tai nera pinigu marinavimas uz dyka?

Jus neisivaizduojate kaip sunku priduoti daugiabuti jei jis neatitinka projekto... Tada pradedama metytis kysiais( kaip sake jusu drauge is merkio " imanoma bet bus labai sunku") tada prasideda teismai, pinigai kisiams baigiasi ....visaip bandoma datempyneti iki reglamento... Galiausiai kisiams pradeda mestis gyventojai- nes nera iseities....problemos su tinklu apskaita ir t. T.  Jei netikite manim galite pas savo ta drauge is merkio pasiklausti smile.gif)))

Balkonai bus. Sutartyje jie numatyti ir prie isipareigojimu ten kur aprasyta visi darbai sienos garso izoliacija yra ir aprasyta kokios bus balkonu konstrukcijos. Nebus tai cia jau isipareigojimu nevygdymas, kuris anuliuoja sutarti ir grazinamas uzstastas.
Omg doh.gif ar negaila uzmarinuotu pinigu lotuliukas.gif jus rimtai ar juokaujat? O jeigu priduos ir manes nedomina kokiais budais jus isivaizduojat kokia suma pinigu laimima tokio buto rinkos kaina bene 15tukstanciu eu didesne? Tai ar tas pinigu uzmarinavimas ir rizika nera to verti? doh.gif
Taip nebuna zinokit, kad nieko nerizikuodamas ateini ir tau padeda ant stalo va prasau imkit jum 10 tukstanciu.
Perki loterijos bilieta uz 2eurus tizikuoji gi nieko nelaimet ir prarast tuos 2 eurus ane? Bet galimybe yra aukso puoda laimet, tai ir rizikuoji. O jei nieko nepirksi tai ir nelaimesi.
Baikit jus juokus matosi, kad nieko neismanote apie situs dalykus, prisiskaitote veju delfije ir snekate. Kas siais laikais metosi kysiais kol nebeuztenka pinigu jiems? Na baikit jus, tikrai diena praskaidrinot, tie kurie dirba daug metu sitoi srity, jau pries imdami projekta zino tiksliai kiek ir kam reikes duoti ir ar apsimoka ar ne. As jau pasiklausiau pas ka man reikia, bet dekui uz pasiulyma. doh.gif
Atsakyti
Kornelija sveikinu uz 2 k isigyjus filkina gramata...
Linkiu kad makaroniniai balkonai visgi atsirastu, o avanso neteiktu ieskoti teisme:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 14:19
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 14:56)
Kornelija sveikinu uz 2 k isigyjus filkina gramata...
Linkiu kad makaroniniai balkonai visgi atsirastu, o avanso neteiktu ieskoti teisme:)))

Baikit jus, as paprasciausiai nesuprantu, kokia jums prasme, kalbeti apie tai ko jus visiskai nenusimanote ir gaisti savi brangu laika. g.gif
Atsakyti
Nesuprantu kokia prasmė postas po posto tuos pačius gasdinimus rašyti ir piktdžiugiškus komentarus - neva va kvailelius surado. Kolkas tai man jūs neką protingiau atrodot su tokiais išsireiškimais.

Kokiam čia projekte gyventojai metėsi ant kyšių kad paskirtį pakeistų? Ir kam tada pirko tuos butus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rendisheitas @ 2015 11 05, 17:01)
Nesuprantu kokia prasmė postas po posto tuos pačius gasdinimus rašyti ir piktdžiugiškus komentarus - neva va kvailelius surado. Kolkas tai man jūs neką protingiau atrodot su tokiais išsireiškimais.

Kokiam čia projekte gyventojai metėsi ant kyšių kad paskirtį pakeistų? Ir kam tada pirko tuos butus? g.gif

Cia gi Lietuviai, is kailio nersis, kad tik kitam nuotaika sugadint doh.gif bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Panika temoje smile.gif

Rendiseitas, dar pries kelis psl jus rasete kad "visai pamirsau apie detalaus plano viesaji svarstyma". -dabar jau rasote apie gasdinimus tuscioje vietoje.

Kodel sita tema apskritai vadinasi butai - cia ofisai, ir visi pirkejai isigijo ofisus +pazadus. smile.gif Koks man skirtumas rasyti klausiate? kaip patys pasakete daugiau apart supermamu rasti apie si projekta neimanoma, googlini ir randa supermamas.

o man is PROFESIONALIOS puses labai gaila kad MANO mieste atsiranda tokie zemens uztatymo griozdai kaip sitas kaip ozo poilsio namai ir panasus. ir labai gaila kad atsiranda pirkeju kurie remia si neskaidru versla(reklamuoja viena parduoda kita). Pavadinkime toks mano protestas pries verslininkus-gudruolius(daznai galiausiai sukcius). as ne delfis, bet jei bent viena pirkeja atbaidys ar privers susimastyti del panasiu aferu finansavimo-bus tikrai smagu....net del tu kaimyninio daugiabucio gyventoju kuriu langai remiasi i sito monstro fasada, uzjauciu juos.

sakysite tegul geriau buna daugiabutis nei tuscias griozdas-ne geriau sulyginti su zeme. ir irengti vaiku aikstele. geriau nieko, nei "betkas betkaip"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo looo: 05 lapkričio 2015 - 16:43
QUOTE(looo @ 2015 11 05, 17:22)
Panika temoje smile.gif

Rendiseitas, dar pries kelis psl jus rasete kad "visai pamirsau apie detalaus plano viesaji svarstyma". -dabar jau rasote apie gasdinimus tuscioje vietoje.

Kodel sita tema apskritai vadinasi butai - cia ofisai, ir visi pirkejai isigijo ofisus +pazadus. smile.gif Koks man skirtumas rasyti klausiate? kaip patys pasakete daugiau apart supermamu rasti apie si projekta neimanoma, googlini ir randa supermamas.

o man is PROFESIONALIOS puses labai gaila kad MANO mieste atsiranda tokie zemens uztatymo griozdai kaip sitas kaip ozo namai ir panasus. ir labai gaila kad atsiranda pirkeju kurie remia si juodaji versla. Pavadinkime toks mano protestas pries 
verslininkus-sukcius. as ne delfis, bet jei bent viena pirkeja atbaidys tokiu aferu finansavimas-bus tikrai smagu....net del tu kaimyninio daugiabucio gyventoju kuriu langai remiasi i sito monstro fasada, uzjauciu juos.

Taigi kai pastatas su butais remiasi i kaimynu langus tai jus juos net uzjauciate, nors kai remiasi administracinis pastatas super duper labai faina, patys pirko butus ten ir plojo is laimes, plojo is laimes net ir tada, kai pastatas nebuvo parduotas ir 7 metus kirmyjo palei ju langus, bet ziurekit gi tada jau kai atsirado imone, kuri nusprende ji rekonstruoti, sutvarkyti nama ir apgyvendinti, tada jie pasidare vargsai nuskriausti nabagai, kuriems kazkokie monstrai nori dienos sviesa uzstoti? Kaip cia paaiskinti as niekaip nesuorantu.
Kur cia logika?
Dziaugtusi gi, sviesiau vakarais bus, nauji kaimynai, nauja vendruomene, aplinka sutvarkyta, bet ne kiekvuenas savo uodegas varto, patys prisipirke ten butu be parkingu, visa gatve skersai isilgai uzstatyta, vat ir iskilo gresme, kad visi cia atsikraustys ir taip pat kaip jie elgsis, taigi " haliavai" nebebus kur parkuotis, o ir siaip cia kaip lietuvis lietuviui leis nusipirkti buta pigiau dvigubai nei jis. Man gi oaskola dvigubai didesne moket reikia, kodel jam cia taip pasiseke, reik kelt triuksma:)) g.gif
Atsakyti