Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(lijja @ 2007 07 11, 17:05)
mano kazanova savaitgali mytinosi,grizo su naujais tel numeriais mergu,dar vakar is darbo vakare negrizo,tiksliau grizo kai normalus zmones darban pedino ryte gun_bandana.gif
Na ir ka man su juo daryt?ismesti per balkona?i kalejima pasodins aggressive.gif

O kas jus iš viso sieja?
Atsakyti
QUOTE(lijja @ 2007 07 11, 17:05)
mano kazanova savaitgali mytinosi,grizo su naujais tel numeriais mergu,dar vakar is darbo vakare negrizo,tiksliau grizo kai normalus zmones darban pedino ryte gun_bandana.gif
Na ir ka man su juo daryt?ismesti per balkona?i kalejima pasodins aggressive.gif

As seniai buciau lagamina prie duru pastacius ir bludeli prikalus prie lubu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2007 07 11, 22:35)
As seniai buciau lagamina prie duru pastacius ir bludeli prikalus prie lubu lotuliukas.gif

Tai ne viena karta buvau skudurus surinkus ir uz duru ismetus,vistiek parsigruda ir tvarkingai susidelioja smutkes i lentynas.o man sake jai tau nepatinka pati ir eik is namu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lijja @ 2007 07 12, 16:39)
o man sake jai tau nepatinka pati ir eik is namu blink.gif

Labai teisingai sakė.
Atsakyti
QUOTE(lijja @ 2007 07 12, 16:39)
Tai ne viena karta buvau skudurus surinkus ir uz duru ismetus,vistiek parsigruda ir tvarkingai susidelioja smutkes i lentynas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsiprasau, bet bandau isivaizduoti, kaip "smutkes" "tvarkingai" gruda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 07 12, 17:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
atsiprasau, bet bandau isivaizduoti, kaip "smutkes"  "tvarkingai" gruda  biggrin.gif

Tvarkingai pats "pargrūda" šmutkes. Nu ką, tvarkingas bičas biggrin.gif

Ale smagu, po savaitgalio namus (ar bent jau savo daiktus) susitvarko nemokamai. Vienas pliusas smile.gif O įsivaizduojat kiek dažnai moterims tenka vis prašyt kad jų vyrai padėtų tvarkytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 12 liepos 2007 - 16:44
aš ir įsiutus sėdžiu blink.gif vakar apsipykom, tai šiandien laiku negrįžta g.gif rolleyes.gif niekad dar taip nebuvo... jei negrįžta laiku, tai įspėja... sėdžiu įsiutus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 07 12, 17:42)
aš ir įsiutus sėdžiu blink.gif vakar apsipykom, tai šiandien laiku negrįžta g.gif  rolleyes.gif niekad dar taip nebuvo... jei negrįžta laiku, tai įspėja... sėdžiu įsiutus blink.gif

O ko stebėtis, bijo grįžt pas tokią įsiutusią smile.gif

topsecret.gif Aš tai bijočiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 07 12, 17:42)
aš ir įsiutus sėdžiu :

Nesedek ir nesiusk, o tai pratesi tik vakaryksti skandala, paskui sekancia diena vel sedesi isiutus bigsmile.gif Varyk kur nors, gal gryze abu prie duru susitiksit ir tada abu nebesiusit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misiki @ 2007 07 12, 19:42)
Varyk kur nors, gal gryze abu prie duru susitiksit ir tada abu nebesiusit ax.gif

Aha, as varyciau. Kitapus duru. Taburetke pasistatau, kocela i viena ranka, samti - i kita. Ir sedziu kaip karaliene soste. A, tiesa, dar koki papirosa susirasciau, skardine nuo kilkiu kancarikams sumesti brunette.gif Ko ne pramoga?
Kiltu barnis triniti.gif ? Musuose - nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga555 @ 2007 07 10, 19:41)

O skaniai pavalgyt, minkstesniu tulikiniu subinioka nusisluostyt tai megsta, blyn  cool.gif
Kada nors pasmaugsiu kokiam mesos skyriuj...

su metru sosysku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 12, 16:48)
Labai teisingai sakė.

Klausyk, kaip diedas, esi geras specas užknisinėti. Gal ateitum į ratelio vidurį- apmėtytumėm virtualiais pomidorais. rolleyes.gif
Atsakyti