Įkraunama...
Įkraunama...

Kai "užknisa" diedai

QUOTE(Zitlali @ 2007 06 21, 22:16)
Aga, norisi kažkokių emocijų, pasibarti galų gale, po to aistringai susitaikyti, nei tylėti kiekvienas sau pakampiuose.. O baisiausia kad tylėti tai taip gali ir kelias sav.. ujjj užknisa  aggressive.gif

console.gif o del namu tvarkymo kad padetu tai cia retas pasivargins juk cia bobiskas darbas fool.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Uoj ačiū prajuokinai biggrin.gif Dabar įsijungiau pagaliau savo muziką (ko irgi nelabai galiu kai jis namie, nes jį matai erzina ph34r.gif ) ir raminuosi.. dar labai nervina bvyrai, nes paprastai tenka bendrauti su jo pusės draugais, nes matai pas moterį negali būti vyriškos giminės draugų, o juolab bendrų susitikimų box.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2007 06 21, 22:51)
lotuliukas.gif  Uoj ačiū prajuokinai biggrin.gif Dabar įsijungiau pagaliau savo muziką (ko irgi nelabai galiu kai jis namie, nes jį matai erzina  ph34r.gif ) ir raminuosi.. dar labai nervina bvyrai, nes paprastai tenka bendrauti su jo pusės draugais, nes matai pas moterį negali būti vyriškos giminės draugų, o juolab bendrų susitikimų  box.gif

smagu kad juokiesi 4u.gif hm draugyste vyriska su moterim demonstratyviai iseidama is namu prezervatyvu pakeliu pamosuociau dar pasakyciau va jis tai kalbasi su manim uj kalbasi lotuliukas.gif kas cia per nesamone kad draugais negali but!? blink.gif pfiu pamegintu man uzdraust doh.gif
negraziai daryciau ale viska ko jis nemegsta specialiai daryciau kad isprovuokuoti zmogu normaliam gincui gal tada kas pasikeistu g.gif
Atsakyti
g.gif specialiai išprovokuotas ginčas? Manau, tai jau būtų AUDRA, o ne ginčas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2007 06 21, 23:41)
g.gif specialiai išprovokuotas ginčas? Manau, tai jau būtų AUDRA, o ne ginčas blush2.gif

bet ta audra pagaliau islaisvintu gal ji..nu kiek galima gyvent ir spelioti kito mintis..manau karta koki ta audra praverstu tik gink dieve tuo nepiknaudziauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Jetau, per tiek laiko ko tik nebandžiau.. ir audras kelti, provokuoti, kad išsirėktų ir priešingai pagal jo taktiką žaisti, tylėti.. bet kažkaip jis tyli tyli, o randa vėliau kabliuka ir dingsta iš namų trim parom.. ir tiap periodiškai kas tris mėnesius.. Nebematau prasmės stengtis smile.gif Mes pažystami šešis metus, o gyvenam drauge dvejus.. Bet kažkaip emocijos senka ir matau, kad dairausi šalin.. taigi.. visgi tylėjimas yra pats baisiausias dalykas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 birželio 2007 - 22:03
o gal jis pas kita periodiskai?
Atsakyti
šiaip nesu naivi, esu gan įtari.. gal ir pas kitą.. bet kaip man tuo įsitikinti? Nesu niekada juo suabejojusi.. t.y. esu, bet tai buvo nepagrysta ir vaikiška. Jo draugai irgi sako, kad kas kas bet jis su panom iš viso nebendrauja.. Tai žinau bent pagal tai kaip mes susipažinom.. atitrūksta manau dėl to, kad nbijo man išsilieti, geriau nusigers ar nusitūsins kitaip, nei su manim paatviraus.. čia realiai viskas iš jo šeimos ir vaikystės.. suprantu šitą, tačiau ateina laikas kai pavargsti būti jo 'mama' ir 'auklėtoja' taip pat i 'ramstis'.. smile.gif aj.. manau dauguma moterų yra 'mamos' gerąja/blogąja prasme, vis bando pateisinti, vis bando suprasti iki kol visas brudas tampa toks akivaizdus, kad nebelieka nieko kito kaip bėgti smile.gif

Dar: niekada nepabučiuoja gryžęs iį darbo ar savaitinės kelionės, nesvarbu
niekada neužjaučia jei tau bloga, migrena skaldo galvą ar tiesiog auglys kamuoja
niekada nepasako myliu be prašymo tai pasakyti

Aišku visur kur yra minusai, turiu ir pliusių.. bet šiandien nuotaika ne pliusam, o minusam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 birželio 2007 - 22:27
tai bek ir nesigadink sau nervu ax.gif kai nori abu kazka tvarkyti verta ir pasikankinti nes geresniu santykiu siekia du zmones juk pora ir yra is dvieju, o cia vienai viska temp pfiu blink.gif laikykis pradek gyvent kvepuot kaip zmogus 4u.gif
Atsakyti
Dar sumasčiau.. kad nervina jog vyrai galvoja, kad seksas yra tik slėgio mažinimas, o ne emocinis aktas.. Va tas tai žudo. Jiems nėra svarbu jausmai, jie gali pasimylėti visai be jausmų.. Ir jiems keista,kad jeigu santykiuose blogai, tu negali tiesiog užsimiršti tai valandai ir atsiduoti kūnui. Kad jeigu nemiegi ilgesnį laiką, tai reikia susimastyti, kad kažkas blogai....Va tas tai tikrai nervina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 birželio 2007 - 22:37
na kadangi neseniai ta gyvenima fizni pradejau nieko negaliu del viso akto sakyti, bet gmm niekuomet MB nera net glamonejes ar buciaves kad nuimt itampa kad nuramint apkabina lengvas bucinukas i kakta mane ramina...
Atsakyti
jus man paaiskinkit kodel jiems sunku kartais padaryti taip kaip reikia? situacija tokia esu pas ji su jo seima vaziuojam pas mano tevus i sodyba o jis nevaziuoja mat jam neidomu ir nebus ka veikt...ir dar pyksta kad burbuliuoju..jauciu kad tevai nepatenkinti bus ir tai pablogins ju santykius o jam dzin...niekaip nesupranta kad skaudziausia tai MAN kad as noriu tu geru ju santykiu kad MAN yra labai svarbu jo sutarimas su MANO tevais cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti