Veido kremas

Rimmel 'Peachella'

ir 'Glastonberry' nagų lakai

Rimmel 'Stay Matte' presuota pudra (tokia negera sudėtis, bet tokia faina pasirodė ant veido..
)

Rimmel Exaggerate lūpų pieštukas, spalva 'Addiction'

Anastasia Beverly Hills DipBrow, spalva 'Soft Brown'

ir 'Glastonberry' nagų lakai

Rimmel 'Stay Matte' presuota pudra (tokia negera sudėtis, bet tokia faina pasirodė ant veido..

Rimmel Exaggerate lūpų pieštukas, spalva 'Addiction'

Anastasia Beverly Hills DipBrow, spalva 'Soft Brown'

Paskutinieji:
Rimmel Good to glow highlighteris, nr. 3

Shiseido blakstienų rietiklis

Babuški Agafji atstatantis šampūnas
Rimmel Good to glow highlighteris, nr. 3

Shiseido blakstienų rietiklis

Babuški Agafji atstatantis šampūnas

QUOTE(illuminated @ 2015 08 20, 10:49)
)
[img]http://4.bp.blogspot.com/-jIl9Aa734vE/UEfUYreMEwI/AAAAAAAAD1w/lEtEvETQ4Yk/s1600/Rimmel+Stay+Matte+Powder+1.png[\img]

[img]http://4.bp.blogspot.com/-jIl9Aa734vE/UEfUYreMEwI/AAAAAAAAD1w/lEtEvETQ4Yk/s1600/Rimmel+Stay+Matte+Powder+1.png[\img]
O kuo patiko? As ja turiu, bet istraukiu itin retai, man ji palieka miltuoto veido ispudi jei dedu tiek, kiek man reikia. O jei dedu kad butu nemiltuota, tada man pacios pudros tiesiog neuztenka, jokio efekto neduoda....

QUOTE(NORIKA @ 2015 08 20, 14:33)
O kuo patiko? As ja turiu, bet istraukiu itin retai, man ji palieka miltuoto veido ispudi jei dedu tiek, kiek man reikia. O jei dedu kad butu nemiltuota, tada man pacios pudros tiesiog neuztenka, jokio efekto neduoda.... 

Aš ją kelis sykius dar tik tebandžiau, bet buvau pasitepus puriais RT Blush ar Powder šepetėliais - tai man nemiltuotas veidas atrodė ir nesusiriebalavo greit, nors tepiau nedaug. Bet aš ir šviesi esu, tai ant manęs ir nesimatė labai ta pudra bet kokiu atveju.. Tai nuomonė kol kas tokia - vėliau gal keisis..

[quote=Estela_,2015 08 17, 20:52]
Kaip šis šampūnas ? Gal turėjusi Argan Oil ir galit palyginti?

QUOTE(*Bellisima* @ 2015 08 20, 19:05)
Kaip šis šampūnas ? Gal turėjusi Argan Oil ir galit palyginti?

Kodėl taip?

Mano naujasis. Pries tai turejau Botanikal linija, tai visai patiko, bandysiu sia