Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausi pirkiniai,

QUOTE(klementyna @ 2015 08 12, 23:57)
Amberr,kaip tos ampules plaukams?

As jau 2 pakuote perku, nes reik 3men sunaudot.. man labai patinka.. ksina juokiknga, o poveiki lyg matau.. o jei ir ne, tai vis tiek i nauda bus sunaudot biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
lumi, atsiliepimus apie "Mary Kay" bealiejį akių makiažo valiklį parašiau "Mary Kay" temoje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 08 12, 19:33)
Geomar gelis nuo celiulito
user posted image

Turiu sita,saldo tai gerai taip brrrr biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Neseniai nusipirkau tos pačios firmos tik kito atspalvio lūpų blizgesį, jau gavau, išbandžiau ir likau labai patenkinta: neįkyrus kvapas/skonis, gan lipnus ir puikiai laikosi (ir valgiau ir kavą gėriau, o blizgesys dar matosi). Puikus šepetėlis (kaip lūpų lako) su dozatoriumi (susiaurėjimu prie "kaklelio"). Dėl to ir bespalvį ką tik užsisakiau, pravers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2015 08 13, 16:08)
Anna Lotan Liquid Gold kūno losjonas. Mano "apsiriktinis" pirkinys smile.gif Draugė pasakė, kad gavo dovanų kūno kremą, kokį naudoju aš, ir kad jai jo nereikia, pusvelčiui atiduotų man. Pamaniau, sutaupysiu ant GUINOT... O pasirodo, nesupratom viena kitos ir aš pažadėjau nupirkti visai kitą kremą  lotuliukas.gif Matysim, gal patiks

user posted image

patiks patiks puikus tas anna lota kuno kremas!
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2015 08 15, 16:04)
Turiu sita,saldo tai gerai taip brrrr  biggrin.gif

Man jis ir saldo ir poto toks jausmas sildo.. nesuprantu, bet patinka biggrin.gif
Atsakyti
Ice Cream boto-filler šampūnas ir ampulė nuo plaukų slinkimo
Osmo blinding shine plaukų kaukė
Carex skystas muilas
user posted image
Atsakyti
Bobbi Brown Long-Wear Cream Shadow spalvyte Ballet Pink
user posted image

Clinique high impact volume mascara (nuotraukos neradau kad isidetu..)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Palikau atsiliepimą apie epiliatorių temoje apie epiliatorius:

http://www.supermama...;#entry69474024
Atsakyti
Marmozel aliejai Riebesnei veido odai ir Grožio
Steblanc veido kaukė su alaviju
Iroha šylanti veido kaukė su vynuogėmis
Mizon daugiafunkcinis veido kremas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2015 08 15, 16:10)
user posted image

Neseniai nusipirkau tos pačios firmos tik kito atspalvio lūpų blizgesį, jau gavau, išbandžiau ir likau labai patenkinta: neįkyrus kvapas/skonis, gan lipnus ir puikiai laikosi (ir valgiau ir kavą gėriau, o blizgesys dar matosi). Puikus šepetėlis (kaip lūpų lako) su dozatoriumi (susiaurėjimu prie "kaklelio"). Dėl to ir bespalvį ką tik užsisakiau, pravers  biggrin.gif

Super, turejau dvi spalvas, labai patenkinta. Geras daiktas

Papildyta:
QUOTE(linivo @ 2015 08 15, 17:04)
patiks patiks puikus tas anna lota kuno kremas!

Nu nieko 4u.gif aciu, jau isbandziau. Pasitepiau po savos gamybos sveitiklio, kojos kaip is zurnalu nuotrauku, jau taip diedulis mano gyre, taip gyre mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Live Clean Keratin Oil plaukų šampūnas

user posted image

Live Clean Exotic Nectar Argan Oil

user posted image

Purškiamas plaukų kondicionierius su argano aliejumi LIVE CLEAN

user posted image
Atsakyti