Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnes ir mažylis

Maniškė kartais kai pila puoduką tai į save jį verčia, na ir aišku pati apsipila doh.gif biggrin.gif Bet tai būna labai retai. Na ačiū Dievui mums nebėra problemos su pampiais. Dėl sysiuko darymo tai aš paprasčiausiai sodindavau ją ir sodindavau. Po kiekvieno pavalgymo, atsigėrimo. Bet neversdavau sėdėti kol padarys. Nenori - reiškias einame žaisti toliau. Vaikai kai pradeda mokintis sysioja mažai, bet dažnai. Kažkur skaičiau, kad jie dar nemoka užlaikyti. Su laiku jie pajunta, kad daugiau daryti yra maloniau. biggrin.gif O dė kakojimo, tai mes padarėm tai kaip kokia atrakciją. Kadangi būdavome be pampersų tai aš nuo pietų ją kažkur jau stebėdavau. Ir jeigu pamatydavau, kad ji jau nori iškart bėgdavome greitai greitai į puoduką daryti. Na ne visada spėdavome, bet kartais pavykdavo. 4u.gif O vėliau ji tiesiog klykdavo jei netyčia į kelnes prikakodavo. Turbūt pajuto, kad nemalonu labai. Na o jeigu vaikas prašo uždėti pampersą, nes nori kaku, tai gal reiktų pameluoti, kad mamytė pamiršo nupirkti ir kad jei dabar padarys į puoduką ar į tualetą, tai eisite pirkti kartu. Na arba kąnors panašaus. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Verta paskaityti http://www.2mm.ru/vospitanie/35 tik cia rusu kalba bet geras straipsnis
Atsakyti
O kaip auklėtojos darželiuose žiūri į tai, kai vaikutis vaikšto be pamperso. Mažą reikaliuką daro į puoduką, o didelį į kelnes verysad.gif .
Atsakyti
Na manau tokiems atvejams jos kąnors jau yra sugalvojusios, jug daugybė vaikų taip daro. Gal tada deda pampersus - kelnaites?
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2006 03 28, 12:03)
Nu visas temas perskaiciau, atsakymo neradau. Mano bernui 2m. 8 men., diena sisioja i puoduka, bet kai ateina reikalas kakoti, pats atsinesa pampersa ir praso, kad uzdeciau. Dar aiskina protingu veidu, kad sisioti reikia i puoduka, o kakoti i papa (cia reiskia pampersa) lotuliukas.gif Kaip atpratint? g.gif

Labai idomus variantas, bet ir mano mazius neeblogai ciudinasi . Jau si menesi bus 3 metai , bet kaku daro tik i kelnes ir atsistojes . Bet pries tai jis pradeda garzei sokineti , lyg zuikutis ir paskui jau susikaupes stumia . Kai pabandau pasodinti ant puodo jau besokinejanti , tai jau ta diena nieko visai nepadaro.
Atsakyti
smile.gif Niu o mes išmokom šito meno kai pradėjom lankyt darželį, nors gal ir prieš tai jau laikiau namie be pamperso, tai irgi...viska darėm į kelnes, skalbiau ir skalbiau, bet paskui pamatė, kad nelabai kas.. schmoll.gif unsure.gif O darželį tai prireikė poros mėn ir dabar jau viska daro i puodą..ir nusineša pats būūūtiniausiai..tik mum visad pro šali gaunas..kažkoks trumpas tas mūsų puodas matyt.... g.gif g.gif ..O ir naktinį pampersa net keliom naktim dedu, nebesysioja..
Atsakyti
QUOTE(Almike @ 2006 04 04, 23:10)
smile.gif  Niu o mes išmokom šito meno kai pradėjom lankyt darželį, nors gal ir prieš tai jau laikiau namie be pamperso, tai irgi...viska darėm į kelnes, skalbiau ir skalbiau,  bet paskui pamatė, kad nelabai kas.. schmoll.gif  unsure.gif O darželį tai prireikė poros mėn ir dabar jau viska daro i puodą..ir nusineša pats būūūtiniausiai..tik mum visad pro šali gaunas..kažkoks trumpas tas mūsų puodas matyt.... g.gif  g.gif ..O ir naktinį pampersa net keliom naktim dedu, nebesysioja..

Man tas kakojimas ir sisiojimas i puoduka, tai tikras galvos skausmas g.gif , kadangi ruosiames eit i darzeli si rugseji, mums bus 1,8 metai tongue.gif . Ir vis galvoju, ar jau vaikas turi moket pats viska atlikti bigsmile.gif , ar aukletojos pades su siuo reikaliuku 4u.gif . Daug kas sako, kad kai vaikai pradeda lankyti lopselius, darzelius, labai greitai ismoksta patys nusiziureje is vyresniu arba jau mokanciu elgtis su puoduku vaikuciu tongue.gif tongue.gif tongue.gif . As tuo tikiu. Bet girdejau ir tokiu cudu, kad aukletoja prikakotas kelnytes imete i vaiko spintele ir paliko. Kaip cia yra? g.gif tease.gif
Atsakyti
Labas merginos,papasakosiu ir as savo istorija.Vasara,kai mano merginai buvo 2 m.ir 3 men.prasidejo ir man atpratimo nuo pampersu metas,nes nuo rudens jau ruosiausi vest i darzeli.Namuose budavo apsirengusi,kai apsisisiodavo neleisdavau nusimt bent 5 min.triusiku.Sakiau paziurek,ar patinka buti slapiai.Tai po savaites jau pati begdavo i puoduka sisioti.I kiema einant pasiimdavau triusiku,ar sortuku ir jei apsisisios.tai irgi neleisdavau iskart nusiimt.Taip mes ir pripratom.
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2006 04 05, 12:14)
Labas merginos,papasakosiu ir as savo istorija.Vasara,kai mano merginai buvo 2 m.ir 3 men.prasidejo ir man atpratimo nuo pampersu metas,nes nuo rudens jau ruosiausi vest i darzeli.Namuose budavo apsirengusi,kai apsisisiodavo neleisdavau nusimt bent 5 min.triusiku.Sakiau paziurek,ar patinka buti slapiai.Tai po savaites jau pati begdavo i puoduka sisioti.I kiema einant pasiimdavau triusiku,ar sortuku ir jei apsisisios.tai irgi neleisdavau iskart nusiimt.Taip mes ir pripratom.

Oooooooooo, sakyciau visai nebloga ideja! Ir as taip pabandysiu, tik truputi veliau-vasara.
Atsakyti
Mes jau dvi dienas kakojam i puoda. Po daug daug thumbup.gif Visa diena tampe pampersa, kai norejo kakoti-nedejau. Tai visa diena nepadare nieko. Kita ryta tas pats. Atsitempe pampersa, bet nieko nepese. Tik staiga itartina kvapa pajutau. Ziuriu stovi pasiemes pampersa, o jau veiksmas vyksta lotuliukas.gif Staigiai pakisau puoda, taip ir pralauzem ledus thumbup.gif thumbup.gif O siandien bajeris: ziuriu, ka jis ten tualete daro? Ogi pasikeles klozeto dangti, sisioja i klozeta, savo pimpi prilaikydamas, kaip tikras vyras doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikiname tapus tikrais vyrais 4u.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mum tai 1.1, bet ant puodo jau dabar diziule problema, yra pora kartu padares, bet kazkaip per stebukla, o dabar tai itk visas isitempia ir nieko nedaro, lipa lauk, o po kurio laiko prisikrauna pilna pamperi, uosviene sako kad tipo va jau per vlu, bet a taip nemanau, nes kol jis neprotauja, na kad cia yra jo tualetas, kad cia reik daryt, tai nieko ir nebus.o su kelnem tai mielai sedi, mistika kazkokia:)
Atsakyti