Labas mamytes

mano vyrukui jau visi 2m. , o dar pats niekaip nepasipraso ant puoduko

aisku dienom jau bunam be pampersu, su trusikeliais. jei pati pasodinu, dazniausiai padaro (atitinkamai tai, ko tuo metu nori), bet jei nepasodinu tai pats ir nepasipraso-galetu ir visa diena slapiom kelnem vaiksciot
QUOTE(* Sheril @ 2012 10 23, 11:35)
Sveiki, mamukai, mums 1.3men ir pradedam draugauti su puoduku is naujo

Pradejom sodinti mes anksti, kazkur nuo 8 ar 9men, rezultatai buvo puikus

Didelio reikalo jau po keliu sav nebedarem i kelnytes, o ir pasiuskindavo tik uzsizaides

Bet aisku pastangu tikrai nemazai reikejo, daug rubeliu keisdavom, namie visad budavo su triusikiukais/atprastukem.
Tad visom kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes
mum irgi panasiai buvo, pradejau po truputi sodint nuo ~7men. ir laabai gerai sekesi, mielai sesdavo ir liux. vasara budavom su paprastais triusikeliais, tai aaisku irgi skalbiamu kelniu kruvos, bet jau atrodo buvom neblogai ismoke... bet atejo salti orai, tai viena kart pabuvom su pampersu, kita ir jis vel tik su pamperiais draugaut pradejo

o dabar va atsiseda, bet pats nepasiprasys nei uz ka..... miegui "sugertuku" jau prikloju, kad irgi atpratint (nes naktys dar su pamperiais budavo).. o taip noris kad greiciau tu pampersu atsikratyt

visad sakiau, nu jau mano vaikas 2m tai jau nevaikscios su pampersais,,,, tai va, argi neprasisneki zmogus,,, didelis klaustukas man, kaip vaika atpratint nuo pampersu, jei namie buna be ju ir mokom, kad norint daryt sysiu seik ant puoduko sest, o kai i lauka rek iseit vel juos reik det (musu atveju bent kol kas, kitaip kelnes slapios bus nespejus ir i lauka iseit) ir tada vaikas vel gali/turi i pampersa sisiot

o namie vel barames kad ant puoduko.... kaip jus tokiu atveju elgiates?