Įkraunama...
Įkraunama...

Sauskelnes ir mažylis

QUOTE(egvida @ 2012 09 08, 10:26)
aš pasiūliau saviškei prisėsti metų laiko, bet labai jau nenorėjo, tai ir neverčiau, o dabar pastebėjau, kad kai pasakau, einam padaryti sysiuko, tai pati lekia ir sėdasi ant puodo (db mums 15 mėn.). Bet atsisėdusi padaro ne visada, tai aš ir neverčiu, kad neįvaryčiau su tuo puodu siaubo. Man  svarbiausia, kad atėjo supratimas, kam tas puodas apskritai naudojamas, o atsisės ir viską ten padarys, kai ateis laikas. Mamos "profesijoj" svarbiausia savybė yra KANTRYBĖ  smile.gif

Faktas! 4u.gif Maniskis visada pasipraso kakucio.Ateina prie manes, sako MAMA-MAMA, prideda rankyte prie klyno ir jau lekiam ant puoduko. Bet su sysiu nesigauna ir viskas. Pasodinu, pabunam, nori stotis ir viskas. Tik nusisuku ir privarvina kur nors ant grindu!
Atsakyti
mums jau 2 metai, o ant puoduko visiskai nesipraso. Jau tai tapo mano ghalvos skausmu. Buvo vienas momentas kai pradejo prasytis, o poto vel nustojo. Kaip ji pripratinti net nezinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2012 09 25, 14:48)
mums jau 2 metai, o ant puoduko visiskai nesipraso. Jau tai tapo mano ghalvos skausmu. Buvo vienas momentas kai pradejo prasytis, o poto vel nustojo. Kaip ji pripratinti net nezinau... verysad.gif

zinokit ateis laikas ir prasysis..ir pas mum pns buvo, mum db 2,2, tai jau kuri laika per para sunaudojam tik 2pampius. viena nakciai ir viena pietu miegui, o taip visa diena prasosi ant puoduko smile.gif num buna kartais pamirsta, uzsizaidzia ir jei ir as nespeju priminti, tai privaro kelnytes, bet lb retai. db mano nauja uzduotis ismokyt sunu nusiimti kelnytes smile.gif
tiesa puoduka turim lb jau ,,afigena,, biggrin.gif jis toks kaip mazas klozetas, dainuodamas pasisveikina su vaiku kai ant jo atsiseda, pagiria uz padaryta darba, reikia ir vandenuka nuleisti ir tada kartu kylam i tualeta, kad ispilti padaryta reikaliuka smile.gif
Atsakyti
Mūsų pupai 1,5 m. Tai kol nevaikščiojo puodukas buvo įdomus, o kai išmoko vaikščiot, tai tik stojasi ir bėga. Bet atradom, kad dabar noriai ant klozeto su tuo vaikišku dangčiu sėdasi. Tik tiek, kad pati sysiu nepasiprašo, bet visada kai tik pasodinu bent lašiuką iškrapina iš to gerumo wub.gif Rimto reikalo tai pasiprašo garsiu "kaaa-kuuu", tik kartais jau taip prieš pat, kad nespėjam ir nubėgt... blush2.gif Arba nulekiam kaip nuo galvos atitrūkę, o ten tik pyrst biggrin.gif

O šiaip tai mes labai žaidžiam, kad ir lėlytės, ir šuniukai daro sysiu, kaku. Duodu tualetinio popieriaus visada būtinai, tai nuvalo, įmeta į klozetą, žiūrim kaip vanduo nubėga su visu geru ir t.t.

Tik tiek, kad sėdėdama ant klozeto būtinai turi kuo užsiimti, ir dažniausiai tą "ką" vis įmeta į wc. Graudžiausiai buvo, kai mano dantų šepetėlis pasiplaukiojo doh.gif

Atsakyti
nesuku sau per daug galvos, nesiks i pampi iki 16 m., bet per diena 4 k. sodinu ant puoduko kartais pataikau... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vkrislas: 22 spalio 2012 - 22:16
Sveiki, mamukai, mums 1.3men ir pradedam draugauti su puoduku is naujo doh.gif Pradejom sodinti mes anksti, kazkur nuo 8 ar 9men, rezultatai buvo puikus ax.gif Didelio reikalo jau po keliu sav nebedarem i kelnytes, o ir pasiuskindavo tik uzsizaides blush2.gif Bet aisku pastangu tikrai nemazai reikejo, daug rubeliu keisdavom, namie visad budavo su triusikiukais/atprastukem. Bet atejo vasara, didziaja laiko dali leisdavo plikinedamas, tiek namuose tiek paezerese. Ir va musu rezultatai kaip i bala. Priprato nuogutis nusilengvinti belakstydamas ir tiek ziniu. Pradejom sodint ant puodo, didziausias skandalas kildavo, tilteliu riesdavosi, nori begt ir viskas. Leidau nesisesti kelis men ir dabar vel mokomes visko nuo pradziu doh.gif Pasekimai kuklus, jei pagaunu tai atlieka i puoduka, o siaip nesipraso, o buna uzsizaides, tai net nepasodinsi. Tu ji sodini, o jis stojasi ir bega rekdamas... nupirkom ir WC dangti galvodami, kad gal labiau patiks, bet ne... jis bijo sedet, visas tik isitempia kaip styga, ner kalbos apie daryma...
Tad visom kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Aha čia linksmiausia būna, kai atrodo, kad jau išmoko, bet truputį ką pakeiti ir vėl viskas iš naujo. Mums taip po kelionių būna.
Atsakyti
Labas mamytes 4u.gif mano vyrukui jau visi 2m. , o dar pats niekaip nepasipraso ant puoduko verysad.gif aisku dienom jau bunam be pampersu, su trusikeliais. jei pati pasodinu, dazniausiai padaro (atitinkamai tai, ko tuo metu nori), bet jei nepasodinu tai pats ir nepasipraso-galetu ir visa diena slapiom kelnem vaiksciot g.gif doh.gif

QUOTE(* Sheril @ 2012 10 23, 11:35)
Sveiki, mamukai, mums 1.3men ir pradedam draugauti su puoduku is naujo  doh.gif Pradejom sodinti mes anksti, kazkur nuo 8 ar 9men, rezultatai buvo puikus  ax.gif  Didelio reikalo jau po keliu sav nebedarem i kelnytes, o ir pasiuskindavo tik uzsizaides  blush2.gif  Bet aisku pastangu tikrai nemazai reikejo, daug rubeliu keisdavom, namie visad budavo su triusikiukais/atprastukem.
Tad visom kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes  4u.gif

mum irgi panasiai buvo, pradejau po truputi sodint nuo ~7men. ir laabai gerai sekesi, mielai sesdavo ir liux. vasara budavom su paprastais triusikeliais, tai aaisku irgi skalbiamu kelniu kruvos, bet jau atrodo buvom neblogai ismoke... bet atejo salti orai, tai viena kart pabuvom su pampersu, kita ir jis vel tik su pamperiais draugaut pradejo doh.gif o dabar va atsiseda, bet pats nepasiprasys nei uz ka..... miegui "sugertuku" jau prikloju, kad irgi atpratint (nes naktys dar su pamperiais budavo).. o taip noris kad greiciau tu pampersu atsikratyt unsure.gif visad sakiau, nu jau mano vaikas 2m tai jau nevaikscios su pampersais,,,, tai va, argi neprasisneki zmogus,,, didelis klaustukas man, kaip vaika atpratint nuo pampersu, jei namie buna be ju ir mokom, kad norint daryt sysiu seik ant puoduko sest, o kai i lauka rek iseit vel juos reik det (musu atveju bent kol kas, kitaip kelnes slapios bus nespejus ir i lauka iseit) ir tada vaikas vel gali/turi i pampersa sisiot doh.gif o namie vel barames kad ant puoduko.... kaip jus tokiu atveju elgiates? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute91: 10 sausio 2013 - 01:52
Su mažąją pradėjom žasiti nuo vienų metukų jau du mėnesiukai tai kolkas tik pataikom arba nepataikom o mano 2m9mėn mergička tai jau ant tualeto daro nuo 1,8 m biggrin.gif irgi viskas žaidimo forma ..kleckutis kai pasodinu tai iš kart maivosi steni bet dar pati nesiprašo , stengiamės tūptis iškart po valgio tada dažniausiai pataikom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 10 sausio 2013 - 09:47
Mes pradėjom ant puodo nuo pusės metų sėstis, mažas nesipriešino. Bet iki šiol tai yra tik "gaudymas" pataikysi - nepataikysi, o pats dar nesiprašo. Mums 16 mėn. O pampius naudojam nakčiai ir laukui, dienos metu su trusikeliais ir iklotuku būna.
Atsakyti
QUOTE(Kety @ 2013 02 21, 14:15)
Mes pradėjom ant puodo nuo pusės metų sėstis, mažas nesipriešino. Bet iki šiol tai yra tik "gaudymas" pataikysi - nepataikysi, o pats dar nesiprašo. Mums 16 mėn. O pampius naudojam nakčiai ir laukui, dienos metu su trusikeliais ir iklotuku būna.

Kas cia per iklotukai?
Atsakyti
Dukruzei 2m 7 men. Visa diena isbuna sausa. Pampus naudojam 2 per para - pietu miegui ir nakciai.

Ant puoduko pradejau sodinti nuo 1.5metu. Bet pamaciau, kad dar per anksti. Ji dar nesuvokdavo, kad sysioja. Palaukiau keleta menesiu. Kai buvo 1metai ir 10 men vel pradejom badyti. Maciau, kad jau pradeda suvokti, jog sysioja. Ziuredavo nustebus - kas cia vyksta. Tada ir uzsiemiau rimtai pratinimu. Per kelias dienas ismokom.

Bet dar kuri laika nesiprase. Jei pasodindavau - padarydavo. Jei ne, tai darydavo i kelnes. O po kurio laiko pradejo sakyti - "mama, sysia" ir is karto darydavo. Veliau pradejo prasytis pries sysiodama ir spedavom nulekti ant puoduko.

Nepergyvenkit per daug, jei vaikutis dar nesipraso. Matyt, dar ne laikas. Kiekvienas vaikas kitoks. Ir per anksti mokinti nera prasmes. Jei vaikas dar nesuvokia, kada jis sysios, tai kaip jis gali pasiprasyti. 4u.gif Sekmes visoms mamytems. 4u.gif
Atsakyti