Įkraunama...
Įkraunama...

*Riebalų deginimo formulė*, 2 tema

Irishka, nemanau. Mano tikslas - iki naujų metų maždaug. Labai nesikankinsiu, tik stengiuosi keisti gyvenimo būdą - daugiau judėti, mažiau liūdėti biggrin.gif sveikiau maitintis ax.gif Jei greitai nukristų kg - oda paliktų suglebusi.
45 min pabėgiojau, pasimankštinau. Paskutinis savaitgalis iki rugsėjo 1...
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 29, 09:15)
Jei greitai nukristų kg - oda paliktų suglebusi.

Nebūtinai,čia matyt nuo organizmo priklauso. Aš pakankamai ilgą laiko tarpą mečiau svorį, bet vistiek kaip drebutis esu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**NoTa** @ 2015 08 29, 09:18)
Nebūtinai,čia matyt nuo organizmo priklauso. Aš pakankamai ilgą laiko tarpą mečiau svorį, bet vistiek kaip drebutis esu blush2.gif  doh.gif

Keista, nes tiek sportuoji verysad.gif masažiukus- pylingus bandei? Šaltesnį dušą
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 29, 09:23)
Keista, nes tiek sportuoji  verysad.gif masažiukus- pylingus bandei? Šaltesnį dušą

Sportuoju aš ne taip seniai. Bet mano darbe daug fizinio darbo, judėjimo. Bet vat vistiek.
Pilingus darausi pastoviai.
Šaltesnis dušas būna, bet ne dažnai.
Atsakyti
O, visuotinis svorio kritimas!!! Smagu skaityti tokius pasiekimus, kai visos dziaugiasi minusais. biggrin.gif Matyt nuo menulio fazes priklauso, jei visoms vienu metu krenta, arba visoms vienu metu stovi vietoj.
Pries kokias 3 savaites rasiau, kad parsisiunciau dzinsus is sportsdirect, bet per mazi buvo - illindau siaip ne taip, bet juosmuo neuzsisege, truko bent poros cm. hihihi.gif Si ryta pasimatuoju - clap.gif uzsisega!!! Dar lasinys ant virsaus uzkrenta, bet is esmes po poros savaiciu galesiu nesioti. Eisiu lanka pasukti, ar ka, kad greiciau pilvo lasinai tirptu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snuzis: 29 rugpjūčio 2015 - 13:39
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 29, 14:37)
Eisiu lanka pasukti, ar ka, kad greiciau pilvo lasinai tirptu.

Ponia, galiu jus nuvilti, kad lanko sukimas yra nieko vertas pratimas lotuliukas.gif Taip knygoje TOBULAS KŪNAS parašyta, čia ne aš sugalvojau tongue.gif
Atsakyti
Snuzi, valiooo clap.gif thumbup.gif

O koks tavo lankas? Manau sunkus, gumbuotas lankas turėtų kažkiek padėti, nes įtrauki pilvą sukdama ir dar masažuoja ax.gif aš tokį turiu, bet neprisiruošiu sukt
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 29, 16:54)
Snuzi, valiooo  clap.gif  thumbup.gif

O koks tavo lankas? Manau sunkus, gumbuotas lankas turėtų kažkiek padėti, nes įtrauki pilvą sukdama ir dar masažuoja  ax.gif aš tokį turiu, bet neprisiruošiu sukt

Ir aš tokį turiu.Sunkus(1,7kg),gumbuotas.MB sako,kad pilvas jau dabar atrodo kitaip,nors aš dar to nepastebiu.Gal jam iš šono gėriau matosi g.gif Bet kas liečia mano šonų su dešrelėmis,galiu pasakyt,kad dešrelės jau ant išnikimo ribos.Man tai patinka.Bet kies aš čia jį suku,mažokai laiko dar praėjo,kad būtų galima vertinti.
Atsakyti
Reikia ir man sukti g.gif įdomu kur teisybė g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2015 08 29, 18:06)
įdomu kur teisybė  g.gif

DArykit kaip Jums norisi, kaip Jūs tikit. Maža kas ką sako? biggrin.gif
Atsakyti
Mano lankas 2,2 kg lotuliukas.gif NoTa, suzlugdei mano iliuzijas. rolleyes.gif gerai, kad neradau laiko ta lanka issitraukt. O ka daryt, kad pilvas greiciau tirptu? Atsilenkimus ten visokius?
Atsakyti
QUOTE(Snuzis @ 2015 08 29, 18:40)
Mano lankas 2,2 kg  lotuliukas.gif  NoTa, suzlugdei mano iliuzijas.  rolleyes.gif  gerai, kad neradau laiko ta lanka issitraukt. O ka daryt, kad pilvas greiciau tirptu? Atsilenkimus  ten visokius?

Tiesą sakant aš ir pati labai nustebau tai perskaičius biggrin.gif
Pilvas ir mano didžioji bėda. Jam kolkas nieko nedarau. Sakiau bėgdama diržą užsidėsiu, kuris skatina prakaitavimą. Gal taip riebalai greičiau degs g.gif blush2.gif
Atsakyti