Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

septinstyge, aš etatiškai papijokaut galiu pasiūlyt alc.gif daugiau nnieko nesugebu
QUOTE(Night13 @ 2015 08 23, 20:57)
Tiesa, mano urvas seniai toks tvarkingas nebuvo. Ačiū Mėjai, ir kitiems savaitgalio svečiams. Tiek, kad siurbliu susiurbiau savo vertus kadais karolius. Reiktų gal išsitraukt iš to siurblio.  lotuliukas.gif

nesigirk cia labai, o tai etatiskai i svecius lysim - kad apsikuoptum biggrin.gif

QUOTE(Night13 @ 2015 08 23, 23:17)
Debiliškai pasakysiu, bet beprasmiški beverčiai daiktai.

nu kaip. ne visai beprasmiški ypač naktinės kokios užuolaidos. o vietoj jų reikia roletus įsirengti, nei plauti, nei nukabinėti, nei ką. labai patogus reikalas. grožio gal ir mažiau, bet anas nepraktiška.
jei savaites dienom is streso est negaliu, tai savaitgali negaliu sustot. ypac pas mama, kur tai silkes, tai batono su naminiais pomidorais, tai slyva tai koks mesgalis.....ner balanso absoliuciai.
pradedu nauja savaite vos ne nuo apsivemimo, drebulio ir jaudulio. kazkaip. neber blogai taip kaip buvo, ta baisumo banga nuslugo, net gavau gera ivertinima ir kone zliumbiau kad dura tiek nervu padejau, tiek save edziau, nemiegojau, nevalgiau, zombiavau ir net zliumbiau ragelin kam ne kam kaip cia man viskas baisi ir smulkmenos kalno dydzio atrode, o gerai gavosi. na bet tuo pasimegavau, isikisau i vingi smegenu, irvistie galvoju, ai cia siaip, atsitiktinumas, netycia cia gavosi. ir einu visa kalatodamasi - o kas lauks siandien
Atsakyti
Pastipsiu nuo nerimo ir aš.....
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 23, 22:17)
Mačiau, Bučkis rašė, ir dingo. Turbūt, į dangų paėmė (skaitinėju atitinkamą literatūrą, todėl nesistebėkit minčių vingiais).
O aš pasiskųsiu. Nežinau kam. Gal pati sau. Va, gi populiaru sakyti, kad reikia judintis nevėkšloms depresikams, nesėdėti vietoje, užsiimti per prievartą kažkokia veikla. Ir ką. Išsiprievartavau save nukabinti užuolaidas ir išsiskalbti pirmąkart per beveik 2m. Kankinaus nukabindama. Nemoku paaiškint TO jausmo, bet kažkas žiauraus. Po to, žinoma, reikėjo dar ir užkabint. Velnio dienines, gal net niekada nesikabinsiu. Atrodo, nu šiokia tokia veikla. Bet toks beviltiškumas ir beprasmybė apėmė, kad nemoku papasakot... Dieve mano... Kam visa tai... Tos užuolaidos, rankšluoščiai... Debiliškai pasakysiu, bet beprasmiški beverčiai daiktai.

Septinstyge.  wacko.gif  censored2.gif  friends.gif

Aha... šiandien kiek geriau, vakar tokia neviltis buvo, kad tikrai norėjos paskraidyt iš balkono be jokių batutų. Dėl užuolaidų - che, aš mūsų dienines suvarytas nukabinau prieš metus, taip ir nebeužkabinau. Nidulia atidavė savo dienines užuolaidas, spėkit, ar suradau ūpo ir jėgų jas pakabinti? unsure.gif Lauksiu kokio tai smegenų užtemimo, gal tada užkabinsiu....
QUOTE(bučkis @ 2015 08 24, 05:36)
septinstyge, aš etatiškai papijokaut galiu pasiūlyt alc.gif daugiau nnieko nesugebu

Kad aš net šito nebesugebu, nė papijokaut nebetinkama cool.gif Nebent girą maukti ir įsivaizduoti, kad alų.
Papildyta:
Jo, reiktų, kad pas mane kas etatiškai į svečius atvarytų, bet bėda, kad su mano visu ūkiu tas pats būna po dviejų dienų max. dėl to nėra jokios motyvacijos kuoptis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 24 rugpjūčio 2015 - 07:58
QUOTE(Septynstygė @ 2015 08 24, 08:58)
Dėl užuolaidų  - che
Kad aš net šito nebesugebu, nė papijokaut nebetinkama cool.gif Nebent girą maukti ir įsivaizduoti, kad alų.
Papildyta:
Jo, reiktų, kad pas mane kas etatiškai į svečius atvarytų, bet bėda, kad su mano visu ūkiu tas pats būna po dviejų dienų max. dėl to nėra jokios motyvacijos kuoptis.

a kam tos dieninės išvis? ai nu bendriau, į mūsų langus niekas nežiūro. tai neturiu jokių dieninių užuolaidų, jos mane nervina nes užtamsina kambarį. man gal koks vištakumas ar kas, manr eik kuo daugiau šviesos NORMALIAM gyvenime. nenormaliam nereikia.

aš ir kvalifikaciją pijokavime praradus, bet tai koks kokteilis visai ne pijokavimas. tokį įveikčiau, net su įdomumu.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 24, 09:21)
a kam tos dieninės išvis?visai ne pijokavimas. tokį įveikčiau, net su įdomumu.

Kad nematyti purvinu langu, nes juos isvalius, jau po savaites, jie vel purvini, tai nervina. O per dienines uzuolaidas ju nesimato ir galva neskauda:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 08 24, 09:52)
Kad nematyti purvinu langu, nes juos isvalius, jau po savaites, jie vel purvini, tai nervina. O per dienines uzuolaidas ju nesimato ir galva neskauda:)

nu jo. aš langus matau ir nervuojuos. bet pridengt dieninėm nesugalvojau. nu gerai kad mažai matau -tik kai saulė popietvakarinė atsisuka. rudenį-žiemą tai su tamsa namo vistiek grįžti ir nematai
Atsakyti
Negaliu, mane davarys viena klientė... Užsakymas gan menkavertis, bet išprotėt galima. Penktadienį prirašo laiškų apie pakeitimus (nors jau per vėlu keisti), šiandien iš pat ryto randu pripilta, kad nekreipti dėmesio į anuos, bet prirašo naujų sapalionių, kurių net nesuprantu...
Nu žinokit, **** NX.
Papildyta:
Kas čia dar **** per žvaigždutiška cenzūra. **** sakau.
Papildyta:
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 24, 08:21)
a kam tos dieninės išvis? ai nu bendriau, į mūsų langus niekas nežiūro. tai neturiu jokių dieninių užuolaidų, jos mane nervina nes užtamsina kambarį. man gal koks vištakumas ar kas, manr eik kuo daugiau šviesos NORMALIAM gyvenime. nenormaliam nereikia.

aš ir kvalifikaciją pijokavime praradus, bet tai koks kokteilis visai ne pijokavimas. tokį įveikčiau, net su įdomumu.

Nes pas mus langai ir radiatoriai negražūs, tai paslėptų, nes kitaip kaip bendrabuty, atrodo, gyvename.

aš koktelių išvis negėrusi unsure.gif
Atsakyti
Diriką ta pati boba iš proto išvedė. Nu nieko. Malonu žinot, kad ne mane vieną.
Atsakyti
veliau paskaitysiu jus visas.
uzmaciau tik Night - tai lauk sveciu gal kuri vakara biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as visaip. buvo beveik dugnas. neskaiciavau tableciu, rukiau, daug alkoholio. visa kita diena atsigaudinejau. nenoriu plestis, bet viduj viskas trūko.
Atsakyti
Man geda

Mane erzinti pradejo stambus zmones...nors pati nesmulki as..
Atsakyti
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 08 24, 17:40)
Man geda
Mane erzinti pradejo stambus zmones...nors pati nesmulki as..

kaip jie tave erzina. gausi kokia storzmogiu fobija smile.gif
Atsakyti