Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija, nerimo sutrikimai

QUOTE(meja82meja @ 2015 08 23, 23:33)
Siaip ji man ir nesiule gryzt.atnaujinsiu cv siuntinejimus vel.isvaziuot bet kada spesiu.

Man keista ir įtartina tai, kad ji supyko, net iki dabar nekalba su tavim, o tu vis dar dedi viltis, kad vis tiek gal dar važiuosi ten ir net kad bet kada gali išvažiuot.
Ar važiuotum kažkur kitur, ne pas ją?
Man regis, čia ne tik motyvacijos trūkumas, bet ir pasekmė tų metų, praleistų dėl sesers, tiesiog laikai to įsikibus, nes nelabai įsivaizduoji, kad gali gyvenimą dėliotis pati, niekam nediriguojant.
Aj. Aš vėl apie tą patį.

QUOTE(bučkis @ 2015 08 24, 06:36)
septinstyge, aš etatiškai papijokaut galiu pasiūlyt alc.gif daugiau nnieko nesugebu

nesigirk cia labai, o tai etatiskai i svecius lysim - kad apsikuoptum biggrin.gif
nu kaip. ne visai beprasmiški

Kas tau su tais etatais pasidarė. biggrin.gif Vieną laisvą akivaizdžiai turi. biggrin.gif
Gal rimtai, mergos (gaišenos, ar kaip į jus maloningiau kreiptis?), einam pasikokteiliaut, kada? unsure.gif
Aj man viskas beprasmiška kartais. Aname bute, kur kadais gyvenau, išvis ilgai be jokių užuolaidų.
Po to juodas užsikabinau. Kai atsikrausčiau, kabėjo dieninės baltos, kurių negalėjau pakęst. Įsitaisius katą, iš jų nelabai kas beliko.
O nei roletų, nei romanečių vis tiek nesidėčiau svetimame bute. Turiu polinkį galvot, kad vis tiek ilgai negyvensiu (apskritai, arba tame bute. O juk labai tikėtina).
Su ta tvarka, tai hm. Niekam nesakykit, bet aš į spintas bardaką sukišau. unsure.gif

QUOTE(Nidulia @ 2015 08 24, 09:52)
Kad nematyti purvinu langu, nes juos isvalius, jau po savaites, jie vel purvini, tai nervina. O per dienines uzuolaidas ju nesimato ir galva neskauda:)

Aš ant tiek iškrypėlė, kad nuo tų murzinų langų man visai neskauda, nenervuoja, aš jų net nematau.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 24, 16:59)
kaip jie tave erzina. gausi kokia storzmogiu fobija smile.gif

Na tiksliau as susierzinu kai juos pamatau,nu pvz siandiem na du kliuvo,nes per juos negalejau praeiti i prieki parduotuveje.. unsure.gif
As pati ne maza,ten aisku stambesni,bet man uzkliuvo..niekad nekreipiau demesio,man visi vienodi buvo ir stori ir ploni,visi ar 40 ar 140... nezinau kas pasidare susierzinu daznai bendraudama..gal nuo zmoniu pavargau ? unsure.gif Sia vasara ypac daug to bendravimo..per daug..
Atsakyti
Jo,visai norėčiau kada su etatinėm gaišenom-stipenom susitikti😊 tu,bučki,siūlyk,kada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Septynstygė: 24 rugpjūčio 2015 - 20:56
Pažiūrėjau - pilnatis jau penktadienį. Bet iki penktadienio čia dar pusė gali ir nugaišt.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 24, 20:26)
Man keista ir įtartina tai, kad ji supyko, net iki dabar nekalba su tavim, o tu vis dar dedi viltis, kad vis tiek gal dar važiuosi ten ir net kad bet kada gali išvažiuot.
Ar važiuotum kažkur kitur, ne pas ją?
Man regis, čia ne tik motyvacijos trūkumas, bet ir pasekmė tų metų, praleistų dėl sesers, tiesiog laikai to įsikibus, nes nelabai įsivaizduoji, kad gali gyvenimą dėliotis pati, niekam nediriguojant.
Aj. Aš vėl apie tą patį. 
Kas tau su tais etatais pasidarė.  biggrin.gif Vieną laisvą akivaizdžiai turi.  biggrin.gif
Gal rimtai, mergos (gaišenos, ar kaip į jus maloningiau kreiptis?), einam pasikokteiliaut, kada?  unsure.gif
.

lieku Lt.smulkmenu neminesiu,bet ji per mama pasake,kad negaliu dabar gryzt.buvo atvaziavus siandien,persimetem tik keliais sakiniais.
as ir neisivaizduoju.neturiu kur gyvent mieste,drauge,kuri zadejo priimt pati susirado darba ir grafikas toks,kad as pas ja neiciau dabar tikrai.
bet gal ir geriau,kad ji pati manes atsisake,nes as pati niekada nebuciau nutraukus tu gryzinejimu.jei nebuciau gryzus del suns,tai nebutu ten susikloste viskas taip kaip susikloste...
is tikro as nezinau ka man daryt kai neturiu kur gyvent mieste.na bet kruva cv vis tiek issiuntinejau.

man liudniausia,kad butent tada kai tikrai lieku Lt-nebeturiu del ko likt,del to kas mane visada cia trauke-savo suns.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meja82meja: 24 rugpjūčio 2015 - 22:20
Niekas iš pradžių neturėjo kur gyvent pradėdamas dirbti, jei tėvai kitame mieste. Na, jei tu neturi iš ko, tėvai neturi, tai kažkokiai pradinei nuomai, gal tie patys tėvai pasiskolintų savo vardu - juk nereik kosminės sumos. unsure.gif Ta pati sesė galų gale - mamai nepaskolintų keleto grašių? - Nes suprantu, kad tu negali prašyti.
O kuo draugės darbo grafikas dėtas tavajam priėmimui?
Gal per garsiai čia mąstau, bet galvoju ką aš daryčiau. Na skolinčiaus. Jei neturėčiau iš ko, prašyčiau mamos sušelpti/paskolinti. Neturėtų mama - prašyčiau kito artimesnio draugo ar pažįstamo. Neturėčiau skolinančių/galinčių skolinti pažįstamų - prašyčiau, kad mama iš kažko pasiskolintų (vėliau grąžinčiau, žinoma).
Arba negi neturi kokių artimesnių giminaičių mieste, kurie, pvz., mėnesiui ar dviem priglaustų? unsure.gif
Tau reik susikaupt ir susitaikyt su tuo, kad teks pradėt gyvent pačiai. Manau, ne iki galo supranti, kad tai gerai. unsure.gif

Klausykit, gaišenos. Girdėjot, dar penkiolikmetė pasikorė, šiandien skelbia. Kaži, ar visos pilnaties sulauksim. wacko.gif Parašykit testamentus, kol ramiam stovyje. Aš tai nelabai čia ką turiu palikt. Katytę, bet tai ji neįkainojama. verysad.gif
Atsakyti
Aš dar pasiskųsiu. Gal todėl dar nenušokau nuo stogo, kad pasiskundžiu pusiau garsiai. Rytoj ir vėėėėėėl reikės dirbti su ta kliente, su kuria šiandien sugaišau ir aš, ir direktorius, vos ne visą dieną. Svarbiausia, ji grįžus namo iš mūsų, sugebėjo dar 1 laišką man parašyt. Nežinau, kaip nupasakot, bet neįmanomas - neįtikėtinas įkyrumas. Vakar mačiau nuo alko vemiantį tiesiog ant savęs invalido vežimėly žmogų. Tas reginys nebuvo nei toks baisus, nei toks šlykštus, kokį jaučiu galvodama apie tą moterį. Ne pirma tokia "mano karjeroj". Kur dabar dirbu gal pirma. Tokiom dienom suvokiu, kad ekspromtu nusižudyt po vieno pokalbio nieko nereiškia. Mane, patikėkit, iš kantrybės išvesti, ne taip lengva. Bet tokiom akimirkom tikrai tesinori viską greičiau baigti padedant sau nustipti.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 24, 22:43)
Niekas iš pradžių neturėjo kur gyvent pradėdamas dirbti, jei tėvai kitame mieste.  Na, jei tu neturi iš ko, tėvai neturi, tai kažkokiai pradinei nuomai, gal tie patys tėvai pasiskolintų savo vardu - juk nereik kosminės sumos.  unsure.gif  Ta pati sesė galų gale - mamai nepaskolintų keleto grašių? - Nes suprantu, kad tu negali prašyti.
O kuo draugės darbo grafikas dėtas tavajam priėmimui?
Gal per garsiai čia mąstau, bet galvoju ką aš daryčiau. Na skolinčiaus. Jei neturėčiau iš ko, prašyčiau mamos sušelpti/paskolinti. Neturėtų mama - prašyčiau kito artimesnio draugo ar pažįstamo. Neturėčiau skolinančių/galinčių skolinti pažįstamų - prašyčiau, kad mama iš kažko pasiskolintų (vėliau grąžinčiau, žinoma).
Arba negi neturi kokių artimesnių giminaičių mieste, kurie, pvz., mėnesiui ar dviem priglaustų?  unsure.gif
Tau reik susikaupt ir susitaikyt su tuo, kad teks pradėt gyvent pačiai. Manau, ne iki galo supranti, kad tai gerai.  unsure.gif

Klausykit, gaišenos. Girdėjot, dar penkiolikmetė pasikorė, šiandien skelbia. Kaži, ar visos pilnaties sulauksim.  wacko.gif Parašykit testamentus, kol ramiam stovyje. Aš tai nelabai čia ką turiu palikt. Katytę, bet tai ji neįkainojama.  verysad.gif

na jos grafikas naktinis ir dieninis,as nenoriu but viena nakti be jos.tai tik del to.
mama negali padet-pati skolose paskendus,ypac si menesi kai tevas ligoninej.aisku,sese gal ir paskolintu,na ,nepykstu as ant jos,kad nepasiema manes atgal,galu gale pati visada to norejau,beto tas gryzimas ir neilgalaikis butu,o tik metams del jos gryzimo i Lt.tai kazkada vis tiek reiktu pradet viska is naujo nuo nulio Lt.nesakau,kad dabartine situacija netiketa,tiesiog man baisu ,kad tokia nezinomybe.
savaites gale vaziuoju pas endokrinologe,tuo paciu ir del to darbo pasiskambinsiu,nesitikiu ,kad vieta bus laisva,bet...na,o gal...
jokiu giminaiciu neturiu,net draugu tokiu labai artimu be tos drauges neturiu...
Atsakyti
kaip suprantu nenori ne pas drauge, o kad teks nakvot vienam bute su jos vyru? kai jos nebus.
as manau kad net jei su sese nekalbi ar ji nekalba su tavim tokiu atveju normaliai pakalbejus kad lieki cia ir paprasyti pradziai paskolinti tikrai gali. duos neduos tai jau po to. bet kad ir nemalonia situacija vistiek gali atlaikyti, kad zinotum kad bandei. nesvarbu paaiskins, pamoralizuos, bet tau juk esme kad paskolintu. tai istversi.
o darbo birza nieko nemoka?
sunkiausia pirmas menuo, bet gali gi kambari nuomot, ar buna gal kur tik uz komunalinius reikia. o ir dede kazkoki turi. nu nefaina, nu neartimas, net isivaizduoju kad geda prasyti, bet tai ka daryti. o gal netiketai nustebtum.
drasos tau ir stiprybes.
po metu vistiek tai reiketu patirti. nors suprantu kaip tuos subkumus norisi nustumti, kad veloau, kad veliau gal butu kitaip, susitaupytum ir pan. bet vistiek pradzia kazkada bus.
Atsakyti
meja, rasai kad nebeturi del ko cia kabintis. bet sunys neilgaamziai. ir net jei butu gyvas po keliu metu vistiek iskeliautu i amzinus medziokles plotus. ir tada prarastum del ko gyventi. bet mes neturetume gyventi del kazko. del saves reiketu. nes kai gyveni del kazko aplinkybems pasikeitus prarandi prasme. taip tevai gyvenantys del vaiku jiems isvaziavus mokytis praranda prasme. nereikia priezasties gyventi, nereikia galvoti butu/bus tai jau gyvensiu. cia apgaule.
rastum darba, per nepatoguma pagyventum pas drauge, per savaite surastum kambari ir iseitum. kai pradejom atskirai gyventi tai budavo kad pinigu teturedavau katino maistui. nes to alkano nelaikysi. neprasydavom, geda buvo. namuose vistiek visada bulviu ir kruopu budavo. nebadavom.
pijokauti galiu siandien ryt velais vakarais nuo kokiu 21.00 unsure.gif paciai baisu. arba per pietus pvz didis.gif
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2015 08 25, 06:56)
pijokauti galiu siandien ryt velais vakarais nuo kokiu 21.00 unsure.gif paciai baisu. arba per pietus pvz didis.gif

Tu tikra šaunuolė. biggrin.gif
Tai gal ryt. Nes kol visos perskaitys... Arba gal savaigalį gali? smile.gif

Kaip man neramu. KAIP...
Papildyta:
Mėja, tu pamąstyk, ar tikrai taip nieko neturi.
Iš šono atrodo, kaip nenoras gyvent savo gyvenimo ir dirbt nenoras. Patariu susigalvot, ką sakysi, jei pakvies į pokalbį, kur apsistosi. Baisus klausimas, bet juk supranti, kad turėsi atsakyt. Pradžia sunki, nusiteik, kad pradėjus dirbti, po mėn ar dviejų lengviau atsikvėpsi.

Katinas sunešiojo nepakabintas užuolaidas. Dabar susisukus voliojasi ant dulkinų grindų.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 08 25, 07:30)
Tu tikra šaunuolė.  biggrin.gif
Tai gal ryt. Nes kol visos perskaitys... Arba gal savaigalį gali? smile.gif

Kaip man neramu. KAIP...

Uch, man teks pasuoti, nuo 9 vakaro jau būsiu gaišena ir kt.....savaitgalį nebent, jei būsiu neužimta.

derinkitės be manęs 4u.gif Jei galėsiu, prisijungsiu.
Atsakyti