QUOTE(meja82meja @ 2015 08 23, 23:33)
Siaip ji man ir nesiule gryzt.atnaujinsiu cv siuntinejimus vel.isvaziuot bet kada spesiu.
Man keista ir įtartina tai, kad ji supyko, net iki dabar nekalba su tavim, o tu vis dar dedi viltis, kad vis tiek gal dar važiuosi ten ir net kad bet kada gali išvažiuot.
Ar važiuotum kažkur kitur, ne pas ją?
Man regis, čia ne tik motyvacijos trūkumas, bet ir pasekmė tų metų, praleistų dėl sesers, tiesiog laikai to įsikibus, nes nelabai įsivaizduoji, kad gali gyvenimą dėliotis pati, niekam nediriguojant.
Aj. Aš vėl apie tą patį.
QUOTE(bučkis @ 2015 08 24, 06:36)
septinstyge, aš etatiškai papijokaut galiu pasiūlyt
daugiau nnieko nesugebu
nesigirk cia labai, o tai etatiskai i svecius lysim - kad apsikuoptum
nu kaip. ne visai beprasmiški

nesigirk cia labai, o tai etatiskai i svecius lysim - kad apsikuoptum

nu kaip. ne visai beprasmiški
Kas tau su tais etatais pasidarė.

Gal rimtai, mergos (gaišenos, ar kaip į jus maloningiau kreiptis?), einam pasikokteiliaut, kada?

Aj man viskas beprasmiška kartais. Aname bute, kur kadais gyvenau, išvis ilgai be jokių užuolaidų.
Po to juodas užsikabinau. Kai atsikrausčiau, kabėjo dieninės baltos, kurių negalėjau pakęst. Įsitaisius katą, iš jų nelabai kas beliko.
O nei roletų, nei romanečių vis tiek nesidėčiau svetimame bute. Turiu polinkį galvot, kad vis tiek ilgai negyvensiu (apskritai, arba tame bute. O juk labai tikėtina).
Su ta tvarka, tai hm. Niekam nesakykit, bet aš į spintas bardaką sukišau.

QUOTE(Nidulia @ 2015 08 24, 09:52)
Kad nematyti purvinu langu, nes juos isvalius, jau po savaites, jie vel purvini, tai nervina. O per dienines uzuolaidas ju nesimato ir galva neskauda:)
Aš ant tiek iškrypėlė, kad nuo tų murzinų langų man visai neskauda, nenervuoja, aš jų net nematau.